Böngéssz a legfrissebb nógrádgárdonyi értékelések között!

2025. december 4. 19:49egyedül járt itt
A kastélyszálló csodálatosan, a kor hangulatának, de a XXI. század igényei szerint felújítva. A személyzet udvarias, kedves, az ételek finomak, ízletesek. Ami beárnyékolta az ott tartózkodást, a 220-as szobában voltunk, ahol a wc vízöblítéséhez nagyon csekély volt a nyomás, ezért az étterem közelébenö lévő közös illemhelyiséget voltunk kénytelenek használni.
Átlagos 2025. december 3. 6:41a párjával járt itt
Négy csillagos szállodában a következőket tapasztaltuk: ventillátort kaptunk, nem volt légkondicionáló! Szobahűtő sem volt! A reggelinél, 8-10h tart, 8:50-kor már nincsenek apró sütik. 2 napig nem volt narancslé. Az
egyik nap kifli sem volt 9 után. Ebédnél tartós toast kenyeret adtak a leveshez a friss házi kenyér helyett, kérésre lecserélték a reggeliből maradt péksütire.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt már2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 171 feltöltött kép
2025. november 12. 12:21barátokkal járt itt
Vasárnap délután, jóval 15. 00 óra után érkeztünk egy 9 fős baráti társasággal. Ebben az időpontban még nem lehetett elfoglalni az egyik szobát (! ? ? ), mert a recepciós - egyébként nagyon kedves hölgy - tájékoztatása szerint tévdésből kevés szobaasszonyt hívtak be. . . A szálloda közel telt házzal működött, ezért javasolta, hogy a második turnusban étkezzünk.
Főnix Wellness Resort, NógrádgárdonyFőnix Wellness Resort, NógrádgárdonyFőnix Wellness Resort, NógrádgárdonyFőnix Wellness Resort, NógrádgárdonyFőnix Wellness Resort, NógrádgárdonyFőnix Wellness Resort, Nógrádgárdony
Még több kép (3 db) >>
2025. október 20. 22:36barátokkal járt itt
Mindennel elégedett voltam, két dolgot kivéve:
1: az ágy (vagy a matrac) nem volt vízszintben, határozottan lejtett az ablak felé, ami zavaró volt
2: a vacsoránál kínált (svédasztal)ételek terén nem volt nagy választék, de ami volt, az határozottan finom volt. Sajnos a második napon délután beesett egy csoport, minket pedig a recepciós hölgy a 19 órai turnusba sorolt.
Kiváló 2025. október 13. 21:22a párjával járt itt
A szállás nagyon szép. A szoba tiszta volt és rendezett. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Az étkezés megfelelő, bár 4*-hoz képes kissé szegényes a választék a reggelinél és a vacsoránál is. Azonban az étlek finomak. Véleményem szerint a pincérek nagyon le vannak terhelve, sok a vendék és rengeteg a dolguk, elkelne egy plusz ember a reggelinél és a vacsoránál.