Lazac57 étterem értékelései

Értékelései
5
8
5
9
0
0
19

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Lazac57 értékeléseit!

Olvasd el Lazac57 étterem értékeléseit!

Finom ételek, kellemes hangulat -

Publo Étterem és Pizzéria Csákvár

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 14.
Egy késői ebédre tértünk be. Minden amit ettünk nagyon ízletes volt, és viszonylag hamar kihozták, de az adagok mennyiségét nem vitték túlzásba. . . Ezt azért merem ilyen határozottan írni, mert nem csak én ettem volna még, de a feleségem is gond nélkül elfogyasztott mindent, ami más éttermekben nem jellemző. A helyben készített és kemencében sütött pizza kínálat fantasztikus.
Megosztom
Egy sportos bisztró -

BVSC Sportbisztró Budapest

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 25.
Mostanában többször jártam a BVSC Sport bisztróban. A személyzet gyorsan , a vendégre figyelve dolgozik. Ettem már étlapról, és "csak" menüt is. Az ételek ízletesek, a menü levessel, főétellel, desszerttel pont elegendő. Ha csak a menü második fogását kéri valaki, akkor marad még hely a gyomrában. Az árak átlagosak. Ha arra járok máskor is ott eszem!
Megosztom
Nagy étterem egy kis faluban -

Tekerjes Étterem Boldogkőváralja

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Délután négy órakor érkeztünk a faluba, elég éhesen, mert a reggeli régen volt. . . Rajtunk kívül még egy asztalnál ültek. üdítőt, és sztrapacskát kértünk. A felszolgáló hölgy nagyon kedves volt, rögtön hozta az italokat, és pár perc múlva a hatalmas adag sztrapacskát füstölt csülökkel, és sült-szalonnával. . . Isteni volt! ! ! ! ! ! !
Megosztom
2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családdal, egy törpével, öten voltunk egy péntek délután a vendéglőben. A négyévesnek volt a helyhez illő fa gyerekszék, amiről kényelmesen elérte az asztalt, és egyedül tudta enni a gyerekadagot, amit kért. A kiszolgálással minden rendben volt, az ételek finomak voltak. (Én még olyan finom sztrapacskát, mint amit ott adtak, sehol nem ettem.
Megosztom
2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. február 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Négy fős baráti társasággal jártunk az étteremben. A haltól a vörösboros pörköltig mindenki mást evett és elégedettek voltunk az ízekkel. A kiszolgálásban sem lehet kifogást találni, udvariasak voltak, kis humorral fűszerezve. Vacsoraidőben szinte tele volt az étterem, ennek ellenére simán lehetett beszélgetni, és az ételek is "szintidőn" belül érkeztek.
Megosztom


TérképX