Böngéssz a legfrissebb parádfürdői értékelések között!

Átlagos 2026. június 9. 8:47a párjával járt itt
A régebbi szárnyban voltunk egy a főútra néző szobában.A szoba sötét, nyirkos és zajos volt.Semmi nem száradt meg másnapra.Wifi szinte sehol nem volt. A Zsuzsanna szárnyban a nagy medence egész hétvégén zárva volt.
Az ételek viszont finomak és bőségesek voltak.Az éttermi személyzet nagyon kedves és segítőkész volt.
2026. május 30. 15:46a párjával járt itt
Hamarabb érkeztünk mint ahogy el lehetett foglalni a szobát. Semmi probléma nem volt ezzel. A bejelentkezés gördülékeny volt. Szobánk a földszinten volt. Utcára nézett az ablak. A tisztaság maximális volt. 👍A tórülközők nedvszívó képessége borzalom. Még másnapra sem száradt meg. Nyirkos maradt. A köntösök ugyan ez.
2026. május 23. 9:16barátokkal járt itt
A szállás kellemes, tiszta volt, az ételek finomak. A wifi néha nagyon gyenge volt, főleg az esti és reggeli órákban, amikor szinte mindenki a szobájában van. Kis nehézséget okozott, hogy nincs lift, nehéz volt felcipelni a bőröndöt. Az ablak a főútra nézett, így néha zajos volt, de beláttuk, kedvezményesen nem a legjobb fekvésű szobákat kapjuk.
Átlagos 2026. május 7. 12:09a párjával járt itt
Nagyon jó,hogy van bowling és billiárd,de maga a bár ahol használatba lehet venni a hétköznapokon csak 17órakor nyit,ezzel nagyon nem voltam megelégedve. A vacsoránál még 1-2 választási lehetőség elférne. Az oldalon úgy van feltűntetve a svédasztalos vacsora,hogy a gyerekek kedvei is megtalálhatóak a menüben.
Kiváló 2026. május 3. 8:50a párjával járt itt
Nagyon tetszett a büffés étkezések, teljesen O. K. ,. . . . a tisztaság, az un. "egyszerüség", hogy nem volt
túlzsúfolt, a környezet- Parádfürdő,. . . a szálló parkja, csend-nyugalom-béke. . . a MOFETTA kezelés. . . . Ami egy picit kevésbé tetszett, hogy nem tünt fel a Mofetta kezelés ajánlása előzetesen, csak a helyszínen így orvosi beutalót nem volt lehetőség elintézni.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 50 városban járt márNépszerű író - 37 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Kiváló 2026. április 29. 9:19a párjával járt itt
Karácsonyi ajándékba kaptam ezt a kikapcsolódást. Remek választás volt. Minden szempontból kifogástalan: a szoba kényelme, az étkezések, a wellnes részleg. . . Az esti ételsort kiemelném, igen változatos és finom fogások közül válogathattunk. A desszertek nem a szokványosak, különlegesek voltak. Pihentető napokat töltöttünk itt.
Erzsébet Park Hotel, Parádfürdő
Kiváló 2026. április 20. 10:01a párjával járt itt
Nagyon kellemes csalódás volt. Voltam már három három xsillagos szállodában, de mindben csalódtamezért kicsit vonakodva foglaltam szállást, de nagyon megérte. A két wellnes jó ötlet mindkettő kellemes volt. A feltálalt étekek választékosak és nagyon ízletesek voltak Összességében négy csillagos szolgáltatás gárom csillagos árakon. Mindenkinek szívből ajánlom, senki nem fog csalódni.