Böngéssz a legfrissebb siófoki értékelések között!

Kiváló 2026. augusztus 8. 19:17gyerekekkel járt itt
9 éves kisfiunkkal töltöttünk el 5 éjt a szállodàban. Erkélyes családi szobában kerültünk elhelyezésre, mely nagy, tágas volt. Az ételek finomak voltak, a felszolgáló lányok/fiúk kedvesek. A wellness szuper! Az 500Ft-os koktél és a 2000Ft-os masszázs kuponokat érdemes kihasználni! A játszószoba hatalmas és nagyon klassz játékokkal van felszerelve.
Átlagos 2026. augusztus 3. 10:43gyerekekkel járt itt
A szobából elég rossz volt a kilátás. A szomszédot láttuk. Ennyi pénzért már egy erkély is lehetett volna, ahová ki tudjuk teríteni a 3 fürdőruhát és törölközőt. 5 nap alatt csak egyszer vitték ki a szemetet, és egyszer takarítottak. Ez elég durva. Az ételek nagyon egysíkúak voltak, de elegendőek, és mindig pótolták ami elfogyott, ez jó volt. A wellness részleg jó és jól működött, akár csak a bárok.
Kiváló 2026. július 28. 10:48gyerekekkel járt itt
Egy kellemes nyári hetet töltöttünk férjemmel és kislányunkkal a siófoki CE Plaza hotelben. Nagyon jó a félpanziós választék, finom halételekkel. Nagyon tetszett a kültéri medence és a közelében kialakított pihenőhelyek, gyermekünknek a játszóház. Jó a szálloda elhelyezkedése is, csendesebb környéken, de a Balaton is viszonylag közel van.
2026. július 25. 10:51gyerekekkel járt itt
Egy nappal korábban haza kellett jönnünk a gyerkőc miatt, de a szállásadó nem számolta fel a plusz egy napot, ezt nagyon korrektnek találtam. A kinti wellnes rész nagyon jó, de a benti nagyon zsúfolt és nagyon klór szag van bent, csípi az ember szemét, illetve a benti medence hidegebb .
Kiváló 2026. július 24. 5:27családjával járt itt
Kiváló élmény volt! A csülök egyszerűen fantasztikus, nagyon ízletes és tökéletesen elkészített. A kiszolgálás kedves és figyelmes volt, az étterem hangulata is nagyon kellemes. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
János Vendéglő Siófok, Siófok
2026. július 19. 16:30a párjával járt itt
Visszatérő vendégek vagyunk. Ez volt a harmadik foglalásunk a hotelbe. Nagyon jó helyen van, hatalmas előny, hogy a hátsó kapun keresztül pár lépés a Balaton. A reggeli, vacsora nagyon finom, változatos. A wellnessrészleg kiváló, szaunák működnek. Volt elég pihenőágy. A szobánk hagyott némi kívánnivalót.
Átlagos 2026. július 18. 6:43a párjával járt itt
Elvoltunk de nem mennék vissza többet. Étkezésnel mindig várni kellett asztalra. Nagyon kevés volt a választék mindig ugyanaz volt a reggeli sokszor kellett kérni hogy hozzanak ki még mert ha kicsit később mentünk mar nem volt. Wellness részlegen borzalmas klóros volt a viz csipte a szemem. Szaunak jok voltak.
Átlagos 2026. július 14. 11:42gyerekekkel járt itt
Ide csak a kilátás miatt éri meg el menni. Voltunk egy hétvégét a férjemmel és a három éves gyermekünkkel. Gyermeknek különágy nincs így velem aludt a kanapén ami már elvolt törve úgyhogy nagyon kényelmetlen volt rajta feküdni. Három nap múlva küldték az e-mailt hogy fizessem ki a kanapé kárt ami már úgy volt. . .
Kiváló 2026. július 13. 8:33gyerekekkel járt itt
Szuper volt a kiszolgálás nagyon jól éreztük magunkat! Finomak voltak a koktélok és az ételek is
Colorado Steak House, Siófok
Átlagos 2026. július 13. 7:02gyerekekkel járt itt
A szàlloda nem éri el a négy csillagot,nagyon meglepett hogy érkezéskor üres hütő fogadott engem es a nagylànyom bő 2ora utazas utan a melegben. . . a szàllodàn beluli udito es ital àrak nagyon dràgàk,es ami még meglepett hogy a kifizetett àrban nem volt benne a vacsorahoz egy üditő vagy àsvànyviz,külön felszàmolàsra került a végén.