Böngéssz a legfrissebb siófoki értékelések között!

Gyenge 2026. április 20. 10:26gyerekekkel járt itt
Ez a szàlloda az èv szállodája,mindenhol ez a szlogen,tehàt az ember. . könnyen vàlassza ezt. Nem vagyok a mindenbe" belekötő"ember,,de ez mellett most nem mennek el. . Első pofon,,a szobaban 27 fok meleg volt. klíma nem megy ,csak központilag . annyira meleg volt este,alig bírtunk aludni.
Kiváló 2026. április 19. 4:29a párjával járt itt
Április 13. -án érkeztünk a hotelba. Este a vacsoránál sajtkrémlevest ettünk amit különösen szeretnénk kiemelni mind állagra, mind ízre! Tökéletes volt. Az ételek és a kiszolgálás is tökéletes volt. Egyedül a szobánkhoz tartozó jacuzzi okozott néha problémát . Csodálatos 4 napot töltöttünk itt. Reméljük még újra találkozzunk!
Átlagos 2026. április 16. 11:33a párjával járt itt
Tetszett, hogy az elutazás napján ott maradhattunk a wellnessben. Jól esett a pezsgő, amit szülinapomra kaptam.
Nagyon nem volt jó egy építkezés felett lakni, reggel negyed nyolckor arra ébredni. A személyzet azt kommunikálta felénk, hogy kilenckor kezdődik a munkálat. Félreinformált minket, ahelyett hogy másik szobát adtak volna.
Kiváló 2026. április 16. 9:41a párjával járt itt
könnyen megközelíthető, kertes házas környezetben volt, ami üdítő volt a virágzó fákkal együtt. A medencék vize, nagysága, mennyisége elégséges volt, így az unokánk is nagyon jól érezte magát. A szünidő tartamára nagyon jó gyerekprogramok voltak. Nagyon tetszett neki, jól érezte magát a többi gyerekkel együtt.
Kiváló 2026. április 13. 11:01a párjával járt itt
A személyzet kedves és nagyon előzékeny. Tiszta kulturált volt az egész hotel.
Az étteremben az étel választék nem volt "oriási " ,de ami volt az változatos és finom volt. Külön kiemelném Baba becenevű szakácsnöt ,kedvessége,humora azaz közvetlensége miatt.
Még bíztos vissza megyünk.
Szilveszterre, szeretnénk értesítst kapni a szilveszteri csomagról.
Üdv.
Átlagos 2026. április 7. 12:40gyerekekkel járt itt
Vacsoránál hiányoltam a könnyű főzeléket. A gyümölcsöket este tették ki, holott gyümölcsöt a savasodás miatt csak délig szabad enni, kivéve az alma, az viszont egy darab sem volt. Túl sok volt a vendég, ezért a weĺneszrészleg heringesdobozhoz hasonlított. A szálloda bővítésénél erre gondolni kellett volna.
Átlagos 2026. április 4. 14:04gyerekekkel járt itt
A személyzet nagyon kedves volt,nem volt túl sok fajta ètel de azok finomak voltak. A játszóházat èlveztèk a gyerekek,sokfèle játék volt. A wellness reszleg nem túl nagy,kisgyerkőcnek nem az igazi. Konditerem elèg régi típusú volt,futopad nem is volt. A szobában viszont nagyon csalódtunk, nem volt rendesen kitakarítva, ès sajnos hangyák is voltak.
2026. március 29. 7:11gyerekekkel járt itt
A szobával kapcsolatban volt csak elégedetlenség amit a helyszínen nem tudtam jelezni az én hibámból ez pedig az volt hogy a szoba hűtő ajtaja nagyon feszült, ezért nem lehetett mindig rendesen becsulni/ kinyílt , termosztát szerintem nem működött rendesen vagy én mi nem értettünk hozzá, és a fürdő szoba ajtaja szorult a háló szoba ajtaja pedig mindig becsukódott.
Szörnyű 2026. március 28. 6:22a párjával járt itt
Nagyon rossz tapasztalattal jöttünk el. A szoba hideg volt, a víz a wellnessben nagyon klóros, ennyi embernek kicsi.
Az ételek hidegek, nincs választék, és sajnos mi az első reggeli után 2 napig hasmenéssel gyomorfájással küzdöttünk. Borzalmas volt az egész. Nem tudom mit jelent a 4 ☆ de a tapasztalatunk alapján ez a hely 1 sem érdemelne, nem ajánlom senkinek.
Gyenge 2026. március 25. 5:09barátokkal járt itt
A szálloda szép volt , tiszta. Az étteremben hideg volt, a víz is lehetett volna melegebb. Annyira klóros volt a víz , hogy rövid időn belül csípte a szemünket. Se az étel , se a wellness részleg , szerintünk , nem egy négy csillagos szállodai minőség. Bár nem tudom mi szerint osztják a csillagokat 🤭.