Siófoki éttermek és szállások legújabb értékelései
Böngéssz a legfrissebb siófoki értékelések között!
Kiváló 2026. augusztus 8. 19:17gyerekekkel járt itt
9 éves kisfiunkkal töltöttünk el 5 éjt a szállodàban. Erkélyes családi szobában kerültünk elhelyezésre, mely nagy, tágas volt. Az ételek finomak voltak, a felszolgáló lányok/fiúk kedvesek. A wellness szuper! Az 500Ft-os koktél és a 2000Ft-os masszázs kuponokat érdemes kihasználni! A játszószoba hatalmas és nagyon klassz játékokkal van felszerelve.
100m-re a szállodától van Meki, Penny. Két negatívumot említenék: Vacsoránál várakozni kellett, hogy legyen szabad asztal. Addig az étterem előtt ácsorogtunk, amíg valakik be nem fejezték a vacsorát, hogy le tudjunk ülni. Ez nekünk is és a közben étkezőknek is nagyon kellemetlen volt! Igaz, a teraszra ki lehetett volna menni, de iszonyatosan meleg volt és sok volt a méhecske. Egy ekkora szállodában egy kétszer ekkora étterem is elkelne. A másik: messze van a sétánytól és a Balaton parttól. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, visszatérünk még és másoknak is ajánljuk a szállodát.
Átlagos 2026. augusztus 3. 10:43gyerekekkel járt itt
A szobából elég rossz volt a kilátás. A szomszédot láttuk. Ennyi pénzért már egy erkély is lehetett volna, ahová ki tudjuk teríteni a 3 fürdőruhát és törölközőt. 5 nap alatt csak egyszer vitték ki a szemetet, és egyszer takarítottak. Ez elég durva. Az ételek nagyon egysíkúak voltak, de elegendőek, és mindig pótolták ami elfogyott, ez jó volt. A wellness részleg jó és jól működött, akár csak a bárok.
Kiváló 2026. július 28. 10:48gyerekekkel járt itt
Egy kellemes nyári hetet töltöttünk férjemmel és kislányunkkal a siófoki CE Plaza hotelben. Nagyon jó a félpanziós választék, finom halételekkel. Nagyon tetszett a kültéri medence és a közelében kialakított pihenőhelyek, gyermekünknek a játszóház. Jó a szálloda elhelyezkedése is, csendesebb környéken, de a Balaton is viszonylag közel van.
Az ott dolgozók kedvessége és segítőkészsége is hozzájárult az élményhez.
Jó 2026. július 25. 10:51gyerekekkel járt itt
Egy nappal korábban haza kellett jönnünk a gyerkőc miatt, de a szállásadó nem számolta fel a plusz egy napot, ezt nagyon korrektnek találtam. A kinti wellnes rész nagyon jó, de a benti nagyon zsúfolt és nagyon klór szag van bent, csípi az ember szemét, illetve a benti medence hidegebb .
Kiváló élmény volt! A csülök egyszerűen fantasztikus, nagyon ízletes és tökéletesen elkészített. A kiszolgálás kedves és figyelmes volt, az étterem hangulata is nagyon kellemes. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Visszatérő vendégek vagyunk. Ez volt a harmadik foglalásunk a hotelbe. Nagyon jó helyen van, hatalmas előny, hogy a hátsó kapun keresztül pár lépés a Balaton. A reggeli, vacsora nagyon finom, változatos. A wellnessrészleg kiváló, szaunák működnek. Volt elég pihenőágy. A szobánk hagyott némi kívánnivalót.
Nekünk az ágy nem volt kényelmes. A fürdőszobában kád volt, jobban örültünk volna zuhanykabinnak. Nem vagyunk fiatalok, nehezebben mozgunk. Kádas megoldással elvétve találkoztunk ezidáig. A szobában a tévé nem jó, kép, hang folyamatosan lefagy. Wifit nem használtunk. Ettől függetlenül biztos jövünk még. Siófokon voltunk már más hotelekben is. Messze ez volt a legjobb.
Átlagos 2026. július 18. 6:43a párjával járt itt
Elvoltunk de nem mennék vissza többet. Étkezésnel mindig várni kellett asztalra. Nagyon kevés volt a választék mindig ugyanaz volt a reggeli sokszor kellett kérni hogy hozzanak ki még mert ha kicsit később mentünk mar nem volt. Wellness részlegen borzalmas klóros volt a viz csipte a szemem. Szaunak jok voltak.
Szobában kérni kellett másik széfet mert nem működött. Tv kicsi volt. Fürdő kád pereme körbe rozsdas volt törölközőt nem cserélték egy hetig ugyanazt kellett hasznalni. Wc papirert is szolni kellett.
Átlagos 2026. július 14. 11:42gyerekekkel járt itt
Ide csak a kilátás miatt éri meg el menni. Voltunk egy hétvégét a férjemmel és a három éves gyermekünkkel. Gyermeknek különágy nincs így velem aludt a kanapén ami már elvolt törve úgyhogy nagyon kényelmetlen volt rajta feküdni. Három nap múlva küldték az e-mailt hogy fizessem ki a kanapé kárt ami már úgy volt. . .
A wellnessbe potyognak az apró csempék, egy kislány a baba medencébe ott szedegette. A kávéfőző is rossz, folyik orrán száján a víz, kosz van pókháló van mindenhol madárszar van az erkélyeken a lépcsőházba végig. Gyermekkel nem igazán higiénikus ez az apartman mi az A épületbe voltunk fent a 9. en gyönyörű a kilátás azért megéri de gyerekkel többet oda nem megyek és így hogy más kárát kell megfizetnem pláne. . .
Szuper volt a kiszolgálás nagyon jól éreztük magunkat! Finomak voltak a koktélok és az ételek is
Átlagos 2026. július 13. 7:02gyerekekkel járt itt
A szàlloda nem éri el a négy csillagot,nagyon meglepett hogy érkezéskor üres hütő fogadott engem es a nagylànyom bő 2ora utazas utan a melegben. . . a szàllodàn beluli udito es ital àrak nagyon dràgàk,es ami még meglepett hogy a kifizetett àrban nem volt benne a vacsorahoz egy üditő vagy àsvànyviz,külön felszàmolàsra került a végén.
A kültéri medence mellett nagyon hangosan dübörgött a zene,egymàs hangjàt nem lehetett hallani. Ez nagyon zavaró volt. Amit kiemelnék viszont a takarito személyzet nagyon kedves. Az én szemszögemből a szalloda inkabb 3 vagy 3,5 csillag de a 4 csillag semmi esetre sem.