Böngéssz a legfrissebb soproni értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 100 városban járt márFelfedező - 58 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1276 feltöltött kép
Érdekes 2025. július 8. 15:14a párjával járt itt
A kirándulásunkat a Tűztoronytól kezdtük, innen indultunk felfedezni a Várfalsétányt. Érdekes látvány a hatalmas kőfal, közben jópofa utcákat, "rejtett" éttermeket fedeztünk fel. A történelméről nem írok, azt mindenki olvassa el maga, de sok információt lehet róla megtudni. Nem érdemes kihagyni, így is betekintést kaphatunk a város történelmébe.
Várfalsétány, SopronVárfalsétány, SopronVárfalsétány, SopronVárfalsétány, Sopron
Még több kép (1 db) >>
2025. július 8. 14:00a párjával járt itt
Soproni városlátogatásunk alkalmával szerettünk volna fagyizni. A Kiwi fagyizó éppen az utunkba került, így be is tértünk. A kiszolgálás kedves volt és többféle fagyi közül tudunk választani. A fagyi árán már meg sem lepődtem, 2 gombócért 1300 Ft-ot fizettünk. Ízre nem volt benne hiba, jól esett. . . így folytattuk tovább az utunkat.
2025. július 7. 20:19egyedül járt itt
Gyönyörű környezetben található a szálloda, igaz kicsit retró. Sajnos, amelyik szobában mi voltunk - igaz a szőnyegpadló eltakarta - de valószínűleg alatta már a padló meg volt süllyedve, félve léptünk arra a helyre. A szoba tisztasága kifogástalan volt. Ételkínálat jó, minősége is legtöbbnek kiváló volt.