Böngéssz a legfrissebb soproni értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 98 városban járt márFelfedező - 53 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1201 feltöltött kép
Kihagyható tegnap, 10:27a párjával járt itt
Soproni látogatásunk utolsó napján kerestük fel a Taródi Várat. Na még ilyen fogadtatásban (SZERENCSÉRE) nem volt részünk. Lent a parkolóban tettük le az autót, majd felsétáltunk a várhoz. Picit megrökönyödtünk, mert a táblaeligazítás kicsit össze - vissza, de eljutottunk a vár bejáratáig.
Taródi Vár, SopronTaródi Vár, SopronTaródi Vár, Sopron
Érdekes tegnap, 10:15a párjával járt itt
A Károly - kilátóhoz sétáltunk éppen, amikor megláttuk, hogy a szomszédságában található a Kőhalmy Vadászati Múzeum. Éppen kifogtunk egy gyereksereget :) de ők akkor már a büfé kínálatai között válogattak, így mi alaposabban megtudtuk nézni a kiállítást. Megmondom őszintén erről előzetesen nem olvastam, így ez is egy plusz programot adott nekünk a kilátó előtt.
Kőhalmy Vadászati Múzeum, SopronKőhalmy Vadászati Múzeum, SopronKőhalmy Vadászati Múzeum, SopronKőhalmy Vadászati Múzeum, SopronKőhalmy Vadászati Múzeum, SopronKőhalmy Vadászati Múzeum, SopronKőhalmy Vadászati Múzeum, SopronKőhalmy Vadászati Múzeum, Sopron
Még több kép (5 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. június 27. 16:58a párjával járt itt
Esti sétánk alkalmával indultunk nem is annyira célirányosan, majd egyszer csak utunkba került a kilátó. Megmásztuk, nézelődtünk, megérte. Nagyon szép a kilátás innen is, mint a Károly-kilátóból, de ez valahogy mégis más. A fa szerkezet stabil, mégis kicsit furcsa érzése van az embernek. . . Hatalmas fákkal körülvett kilátó egy plusz program, annak aki ide látogat.
Kihagyhatatlan 2025. június 27. 16:54a párjával járt itt
Soproni szállásunk elfoglalásáig még sok időnk volt, ezért délelőtti programnak a Károly - kilátót vettünk célba. A parkolóból kb. 10 perces könnyű sétával értük el a kilátót. Előzetesen olvastuk, hogy kell belépőt fizetni, ami 1000 ft-ba került, de mindenképpen fel szerettünk volna menni. És ne hagyja ki senki, a kilátás nagyon szép.
Károly-kilátó, SopronKároly-kilátó, SopronKároly-kilátó, Sopron
Kiváló 2025. június 21. 19:16barátokkal járt itt
Június 16 és 20 között voltunk a szállodában. Az első két nap két általános iskolás osztály is a szállodában volt. Szobáik mellettünk és felettünk voltak. Korosztályuknak megfelelően "viselkedtek". Nem értettük, miért nem lehetett Őket külön elhelyezni, ahol az ordítozás, futkosás, dobogás nem zavarta volna a felnőtteket.
Kiváló 2025. június 21. 14:06a párjával járt itt
A Fagus Hotelben való tartózkodásunk alatt volt szerencsénk az étteremben enni. Reggeli 7 órától volt elérhető, nagyon sok választék volt a terítéken. Nagyon ízlett a bundás kenyér, tükörtojás és a friss péksütemények. A kávé erős, intenzív - meglepően finom volt. Nagy sajt és gyümölcsválaszték is elérhető.
Hotel Fagus étterme, SopronHotel Fagus étterme, Sopron
Kiváló 2025. június 21. 12:08a párjával járt itt
Idén júniusban a Fagus Hotelt választottuk pár nap pihenésre. Elhelyezkedésre annyira szép helyen épült a hotel, hogy már az első pillanattól kezdve odáig voltunk. Csend, nyugodtság és mégis rengeteg programlehetőség. Délután 14 óra után kicsivel érkeztünk a recepcióra, egy kedves fiatalember fogadott minket és tájékoztatott mindenről.
Fagus Hotel, SopronFagus Hotel, SopronFagus Hotel, SopronFagus Hotel, SopronFagus Hotel, SopronFagus Hotel, SopronFagus Hotel, SopronFagus Hotel, SopronFagus Hotel, SopronFagus Hotel, SopronFagus Hotel, Sopron
Még több kép (8 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2025. június 17. 11:26a párjával járt itt
Igen, a négy csillag kötelez. . . És ennek eleget is tesznek. A szoba tágas, tiszta. Kifejezetten jól jött a sok konektor, úgyhogy nem okozott gondott tölteni a telefonokosóralaptoptablet kombókat. . . Még két személynek sem. A gasztronómiai kínálat pazar, aki itt éhes marad, az meg is érdemli! Inkább az okozott némi gondot, hogy miből szedjünk (még).
2025. június 11. 17:35a párjával járt itt
Nem volt konnektor a fürdőszobában ,polc a tükör alatt. Tisztálkodási eszközöknek nem volt elegendő hely. A takarító személyzettöl személyesen kellet kérnem a takaritàst és kérni ami elfogyott. Màs szàllodàkban volt lehetöségünk információs táblával jelezni mit kérünk pl takaritàst vagy egyéb szolgàltatást.
Szörnyű 2025. június 6. 16:34a párjával járt itt
Több éve visszatérő vendégek voltunk! !
Sajnos nagyon sokat romlott a szálloda minősége! !
Első este áramszünet volt de semmilyen tájékoztatást nem kaptunk az okokról,sötétben vacsoráztunk! !
Az ételek minősége nem megfelelő(sós,szét főtt)!
A kárpitok és a szőnyeg piszkosak! !
A tévét csak manuálisan lehetett használni a távirányító használhatatlan volt! !
Összességében csalódottak vagyunk a színvonal romlás miatt! !