Böngéssz a legfrissebb tatai értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 397 városban járt márFelfedező - 2844 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 33125 feltöltött kép
Kiváló 2025. június 2. 17:37egyedül járt itt
A Zsigmond pincében 2021 nyarán jártam először, már akkor igen imponált a jó pizza, a remek hangulat mind a föld alatt, mind pedig a teraszon, a kedves kiszolgálás és a kiváló italválaszték. Néhány napja ismét arra volt dolgom, betértem hozzájuk is. Igen szép sörszortimentjük van, jómagam a Zeal Brewing Stayin Alime (sic) nevű sörét választottam.
Zsigmond Terasz & Pince, TataZsigmond Terasz & Pince, TataZsigmond Terasz & Pince, TataZsigmond Terasz & Pince, TataZsigmond Terasz & Pince, TataZsigmond Terasz & Pince, Tata
Még több kép (3 db) >>
Gyenge 2025. május 17. 13:56kollégákkal járt itt
Udvariatlan kiszolgálás és kommunikáció ,koszos evőeszközök és poharak. Felszolgálók öltözete igénytelen.A hely kultúráltabb vendéglátást igényelne.