Böngéssz a legfrissebb zalaegerszegi értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4151 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 116041 feltöltött kép
2026. február 27. 0:17kollégákkal járt itt
Munkaügyben jártunk Zalaegerszegen, egyik kollégám javaslatára ebédeltünk itt. A belvárostól kicsit kijjebb esik, autóval voltunk, a bejárat körül az út mellett lehetett parkolni. A beltér kifejezetten tágas, sok asztalos, modern berendezésű. Tipikus ebédmenüs étterem a Diófa, de azok közül a színvonalasabbak közé tartozik.
Véndiófa Étterem, ZalaegerszegVéndiófa Étterem, ZalaegerszegVéndiófa Étterem, ZalaegerszegVéndiófa Étterem, ZalaegerszegVéndiófa Étterem, ZalaegerszegVéndiófa Étterem, ZalaegerszegVéndiófa Étterem, ZalaegerszegVéndiófa Étterem, ZalaegerszegVéndiófa Étterem, ZalaegerszegVéndiófa Étterem, ZalaegerszegVéndiófa Étterem, ZalaegerszegVéndiófa Étterem, Zalaegerszeg
Még több kép (9 db) >>
2026. január 24. 7:06a párjával járt itt
A közösségi terek alul fűtöttek voltak - étterem, wellness.
A reggeli nem volt megfelelően utántöltve, az ételek hidegek voltak (rántotta, tükör tojás, virsli,minden amit melegen kellene tartani). Senki nem ellenőrizte ezeket.
A lobby bár kiszolgálása hiányos volt (napközben nem lehetett latte-t kérni,mert a recepciós nem tudott azt készíteni).
A wellness csak 15:00kor nyitott, ahol nem az összes medence üzemelt.