Böngéssz a legfrissebb zalaegerszegi értékelések között!

Átlagos 2026. január 12. 18:34a párjával járt itt
A szálloda gyönyörű, tiszta! A személyzet kedves, udvarias! A wellnes nagyon szép, de a korlátozott nyitvatartási időt nem értettem! ! ! Minden nap változik, ezzel kizárják a távozó vendégeket egy utolsó fürdésből! ! ! Szerintem nagyon szánalmas! ! ! Az étterem, ha lehet így nevezni,KRITIKÁN ALULI! ! ! !
Kiváló 2026. január 5. 16:28a párjával járt itt
Gyönyörű a szálloda, tisztaság mindenhol. A szilvesztert itt töltöttük ,nagyon jól sikerült ,remek hangulat, és zene. Vacsora is finom volt, éjfélkor szintén vacsora, és tombola. 3 éjt töltöttünk a szállodába, mindennel meg voltunk elégedve.
Willis Hotel Business & Wellness, ZalaegerszegWillis Hotel Business & Wellness, ZalaegerszegWillis Hotel Business & Wellness, ZalaegerszegWillis Hotel Business & Wellness, ZalaegerszegWillis Hotel Business & Wellness, ZalaegerszegWillis Hotel Business & Wellness, Zalaegerszeg
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2026. január 4. 10:29a párjával járt itt
Ami nagyon tetszett, hogy belülről modern kinézetet kapott a szálloda. A szoba is fiatalosan, stílusosan volt berendezve. A logóval ellátott köntös, törölköző prémium érzetet adott. Ami pici negatívum, hogy törülköző szárító nem volt a fürdőben, valamint a kilátás a belső épületre nézett, de ez most kivételesen nem zavart annyira minket.
Átlagos 2026. január 3. 9:41egyedül járt itt
Az étkeztetés menete a vacsoránál akadozott. 18-21 óráig volt vacsora idő de 19 óra után már nem volt csak a maradékok a szerviz pulton. A rendelés minden egyes alkalommal ki számlázásra került ahányszor rendeltünk a reggelinél vagy a vacsoránál holott szobához volt rendelve ami azt jelenti, hogy a szerviz díj is minden alkalommal fel számolták.
2026. január 3. 8:35a párjával járt itt
A szálloda gyönyörű és kényelmes! Patyolat tiszta! Modern hatalmas ágyakkal! A személyzet udvarias! A szilveszteri buli és kaják finomak! Kis kedvesség a szobában és az étteremben! Itt minden a vendégekről szól, hogy jól érezd magad! Az ételek nem mindig voltak átsülve, de nem maradtunk éhesek! Teltház volt és betudtuk neki! Összességében szuper volt ♥️
Átlagos 2026. január 2. 10:03a párjával járt itt
A szálloda alapvetően kellemes benyomást keltett, a személyzet udvarias volt, a szervezés technikailag rendben zajlott. A szilveszteri est programjai (DJ, tombola, éjféli büfé) biztosították az alap hangulatot. Ugyanakkor a „szilveszteri gálavacsora” megnevezéshez képest az élmény elmaradt a várakozásoktól.
Kiváló 2026. január 2. 9:57egyedül járt itt
A hotel teljes berendezése vadonat új, remek szobai felszerelés, kiváló ágy, fürdőszoba, minden kis részletre figyelnek. Jó TV és erős internet. Az étterem is jó volt, a szilveszter esti diszkó hangos zene mellett egy kis élőműsor is jó lett volna. A wellness részleg, szolgáltatások, medencék is kiválóak.
Átlagos 2025. december 31. 8:06gyerekekkel járt itt
A vacsora szolgáltatás árairól a vendégek nem kapnak teljeskörű tájékoztatást. A bár/kávézóhoz nincs kellő személyzet, ha be kell ugrani a recrpciósnak nem mindegyik tud kávét főzni, inkább kiteszi a zárva táblát. Az étterem bárjában dolgozó ázsiai személyzet lassú, nem ismeri kellően az italok összeállítását, a pincéreknek kell segíteni.
2025. december 28. 12:22gyerekekkel járt itt
Mikor megérkeztünk a recepciós nagyon kedves,tisztelettudó, mosolygós volt,minden információt elmondott. A szoba jó volt. Éttermi rész szuper,figyelmesek voltak. Takarító szolgálat diszkrét, csendes, figyelmes. Wellnes részlegen is nagyon aranyosak a hölgyek. Kijelentkezésnél a recepciós hölgy Adrienn nem kellően nézett utána az elszámolásnak.
Kiváló 2025. december 27. 16:50a párjával járt itt
A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, szinte a központban van, és közel a sétáló utcához. A személyzet nagyon figyelmes, segítőkész. A szálloda minden részlege nagyon tiszta. A wellness a mediterrán fürdő egyedi, minden igényt kielégítő. Szívesen ajánlom aki színvonalas kikapcsolódásra vágyik, legyen az fiatal, középkorú, vagy idős.