Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ha jó szállodát akarsz!

Grandhotel Galya GalyatetőGrandhotel Galya Galyatető a térképen

Kiváló 2014. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. január 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Először jártam itt. Munkatársakkal töltöttünk el 2 éjszakát, de én maradtam volna a világ végezetéig! Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni! Minden nagyon elegáns, tiszta és rendezett. Az ételkínálat minden igényt kielégítő, a felszolgálók illedelmesek, segítőkészek, kedvesek. A wellness részleg is szuper, talán a fitness részleg az egyetlen, amiben kifogásolni valót találtam -nincs egy normális egész alakos tükör, amiben látná az ember, hogy megfelelően végzi-e a súlyzós gyakorlatait; a futópad indítókulcsáért a recepcióra el kell baktatni; volt olyan eszköz, ami használaton kívülre került, mert nem volt meg hozzá minden alkatrész -, de a napi mozgást azért le lehet itt tudni. Természetesen masszíroztattam is. Az is nagyszerű volt, a férfi masszőr kedves volt, beszélgetős, érezhetően a szakma minden fortélyát ismerte, köszönet neki utólag is!
A délutáni szalonzene nagyon kellemes, kikapcsoló. Az éjszakai fáklyás túra is remek ötlet volt, nagyon tetszett!
Az egyetlen egy, ami végtelenül zavaró volt, az maga a szálloda vendégek egy részének a viselkedése. Sajnos embertársaink bizonyos százalékának fogalma sincs róla, hogy hogyan kellene viselkednie egy 4 csillagos szállodában. Ők a "Széchenyi-kártyások" táborához tartoznak, akik a könnyen jött lehetőséget kihasználva ellátogatnak egy magas színvonalon működő hotelbe, de ők maguk ennek a színvonalnak képtelenek megfelelni. Lábujjpapucsban, izompólóban flangálnak a szalonban és az étteremben; talpig ékszerben üldögélnek a szaunában, annak ajtaját két percenként nyitogatják, és közben ki-beordibálnak, hogy: "Itt vagytok, Józsi?"; fogalmuk sincs, hogy a jégkása mégis mire van kitalálva a szauna mellett, azzal dobálóznak; a svédasztaltól két-három tányér, gúlára pakolt tányérral távoznak, azokon a kolbásztól a tejbegrízen át, a salátáig és a lazacig minden megtalálható; a szalonzenészektől nótát kérnek, és még sorolhatnám.
Isten bizony sajnáltam a szálloda dolgozóit, és azt is sajnálom, hogy akár vendégeket is veszíthetnek ezek miatt az emberek miatt.
Mindettől függetlenül szeretnék majd visszatérni ide, mert nagyon megfogott a hely és a felkészült személyzet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Grandhotel Galya további értékelései

2021.11.05családjával
Kiváló
Nagyon jo volt itt lenni. Finom etelek, tisztasag es nagyon jo volt a hangulata a hotelnek telen a nagy hoban. Sajnos autoval igen csuszos volt az ut felfele de a hely karpotolt:)
2020.08.25a párjával
Kiváló
2019 októberében voltunk itt, egy ismerős ajánlására. A szálloda elhelyezkedése tökéletes a pihenéshez. A közelben szinte semmi nincs, ami megzavarhatná a nyugalmat. A beltér hangulatos, szép, a szobák tágasak, tiszták, és szépen fel vannak újítva. Az étteremben a választék bőséges, és finom....
2020.02.09a párjával
Kiváló
2019. nyarán másodszor jártunk ebben a gyönyörű fekvésű szállodában. Ez így tudatos választás volt részünkről, s újból nem csalódtunk.Tágas, tiszta szobák fantasztikus kilátással. Ami külön öröm volt számunkra, hogy s szobákat felújították, így minden tökéletes volt. A kinti jacuzzi, a panoráma...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval