Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiváló hely kikapcsolódásra .

Grandhotel Galya GalyatetőGrandhotel Galya Galyatető a térképen

Kiváló 2015. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. június 3.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Galyatető **** szálloda



Egy hétvégét töltöttünk el ott, kedves barátainkkal. Megérkezésünk, kicsit felverte a szálloda csendes, rugózott működési rendjét, mivel barátaink egyéni, és igen jó humorral rendelkező emberek, akik az első perc után otthon érzik magukat mindenhol. A szobánk elfoglalására várnunk kellett 30 percet, amit ingyenes szemvizsgálattal töltöttünk. Barátunk beszélőkéjét bevetve, jutányos áron szemüvegesedett meg a csapatunk. Közben gyönyörködtünk a szálloda épületében. Egy festőművésznő megfogó képei kötötték le a figyelmünket. A nagy teret, sok meghitt zug tarkította, ahol ellehet rejtőzni, egy kis magányra vagy beszélgetésre. A szobánk a hagyományos berendezéseket tartalmazta. Kényelmes, jól belakható, bár nem sokat tartózkodtunk benne.
A wellness volt a családunk kedvenc tartózkodási helye, ahol minden lehetséges alkalmatosságot kipróbáltunk. Az uszoda medencéjének alsó megvilágítása nagyon hangulatossá tette az esti úszkálást. Szomszédom meggyorsította a medence vizének élvezetét számomra, amikor fürdőköpenyestől, kulccsal a zsebemben berepített. Papuccsal a lábamon, szétnyílt fürdőköpenyben tempóztam, majd üldözőbe vettem szomszédomat, hogy vizes bosszút álljak rajta. Az epizód arra volt jó, hogy lássam a medence aljának kifogástalan tisztaságát, és hogy felmérjem a személyzet toleráns viselkedését a renitens vendégekkel szemben.
A jacuzzis élménymedence tökéletes, váltakozó, feltörő vízsugaraival találkozva, sokszor mondtam, hogy az édesanyám hasában érzem magam. A hőfok is illett az ellazuláshoz.
A halpedikűr élményén máig jókat nevetünk. Nyugodtan helyeztem be a lábam a méretes akváriumba. Aztán két elvetemült hal túl erős csipkedése kiverte nálam a biztosítékot. Erőteljesen már a horgászaton gondolkodtam és szemeztem a pálmával, hogy annak földjében fogom elhelyezni a harapós halakat.
A kert gyönyörű volt. Sokat sétáltunk és élveztük a kinti medence adta lehetőségeket is. Férjem, aki víziszonnyal küzd nem kevés csodálkozásomra, vízi tündérré változva órákat töltött a medencében.
Furcsállottam viszont azt, hogy a napozók gyűrűjében egyszer csak megjelent egy esküvős menet. Ha szólnak, akkor szívesen távoztunk volna a napozós padokról. Érdekes módon az ifjú párt és a násznépet nem zavarta a törölközős emberek hada.
Az ételek változatosak voltak, az étterem hangulatos.
Minden napra plusz rendezvényeket szerveztek, ha netán kevesellné a vendég a szálloda épülete által nyújtott elfoglaltságokat.
A gyerekek élményparkját nem kis önfegyelem bedobása árán nem próbáltuk ki, olyan csábítóan hatott ránk a sok kihívó eszköz. Az erdős területeken, kis állatkerti részt is kialakítottak.
A személyzet kedves, udvarias volt. Szívesen visszatérnénk, kellemes emlék maradt!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (20)
Grandhotel Galya Galyatető - EgyébGrandhotel Galya Galyatető - KörnyékGrandhotel Galya Galyatető - EgyébGrandhotel Galya Galyatető - EgyébGrandhotel Galya Galyatető - EgyébGrandhotel Galya Galyatető - EgyébGrandhotel Galya Galyatető - KörnyékGrandhotel Galya Galyatető - Külső képGrandhotel Galya Galyatető - Külső képGrandhotel Galya Galyatető - VendéglátásGrandhotel Galya Galyatető - EgyébGrandhotel Galya Galyatető - EgyébGrandhotel Galya Galyatető - EgyébGrandhotel Galya Galyatető - EgyébGrandhotel Galya Galyatető - Külső képGrandhotel Galya Galyatető - KörnyékGrandhotel Galya Galyatető - EgyébGrandhotel Galya Galyatető - Medence/kertGrandhotel Galya Galyatető - KörnyékGrandhotel Galya Galyatető - Medence/kert

Grandhotel Galya további értékelései

2021.11.05családjával
Kiváló
Nagyon jo volt itt lenni. Finom etelek, tisztasag es nagyon jo volt a hangulata a hotelnek telen a nagy hoban. Sajnos autoval igen csuszos volt az ut felfele de a hely karpotolt:)
2020.08.25a párjával
Kiváló
2019 októberében voltunk itt, egy ismerős ajánlására. A szálloda elhelyezkedése tökéletes a pihenéshez. A közelben szinte semmi nincs, ami megzavarhatná a nyugalmat. A beltér hangulatos, szép, a szobák tágasak, tiszták, és szépen fel vannak újítva. Az étteremben a választék bőséges, és finom....
2020.02.09a párjával
Kiváló
2019. nyarán másodszor jártunk ebben a gyönyörű fekvésű szállodában. Ez így tudatos választás volt részünkről, s újból nem csalódtunk.Tágas, tiszta szobák fantasztikus kilátással. Ami külön öröm volt számunkra, hogy s szobákat felújították, így minden tökéletes volt. A kinti jacuzzi, a panoráma...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval