Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez az szálloda nem 4 csillagos, sajnos

Grandhotel Galya GalyatetőGrandhotel Galya Galyatető a térképen

Gyenge 2016. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A szálloda elhelyezkedése kiváló,de ez az érzés csak és kizárólag a bejáratig tart. A recepció idejétmúlt, a szoba amit kaptunk, kb 15 évvel van lemaradva az időben,a fürdőszoba szintén visszamaradott, és a "panoráma kilátás" a teraszról, hát az illúzió romboló,palatábla a terasz eleje az oldalfalon, pörög le a festék, a bútor pedig silány minőségű, napszítta zöld műanyag asztal, 2 db székkel, valamint a terasz közepén éktelenkedik egy 10 csőrendszer ami halad lefelé.Az ablakpárkány idejétmúlt és nincsen karbatartva a szálloda elegenciájához.3 felnőtt részére foglaltam a szobát, előzetesen beszéltem telefonon az értékesítési kollegával hogy mivel a 3.személy is felnőtt, kihúzható fotelágyat kapunk pótágynak, ezzel szemben, amikor odaértünk, nem volt a szobába a megbeszélt pótágy, de később is csak egy ifjúsági szállóban használatos középen kinyitható ócska pótágyat kaptunk, én kértem hogy ha ez a pótágy , ne is tegyék be, de a 3. személy ágyneműjét és törölközőjét kérjük a szobába elhelyezeni.Ez sem sikerült, kaptunk egy db,paplant, 1 db nagypárnát, és 1 db nagytörölközőt. Hiányzott a lepedő a kispárna és a kistörölköző, pohár stb, így a 3. fő kénytelen volt a földön aludni egy nagymúltú Grand hotelben!!!A toalettpapírért is külön telefonálni kellett a recepcióra. A következő csalodás az a félpanzióban foglaltatott svédasztalos vacsora, ami véleményem szerint egy III. osztályú konyha( kifőzde) szintjén volt, a rántott sajt, és a rántott tengeri hal, mellett a táblán szereplő petrezselymes rizs( amin persze nem volt egy db petrezselyem zöld sem)és a hideg fűszeres burgonya,tarhony, marhapörkölt,színvonalon aluli, és megengedhetetlen. Alap hogy a mátrai hegyekben, sok a vad, egyetlen nap sem került a semmilyen vad étel sem a svédasztalra,miért, de említhetném pl. a hazai hal ételeket?A desszert??Hát az említésre sem méltó.Az nem desszert!!!! Illetve az is tisztán látszik hogy a reform konyha elemei is nagyon nagyon messze állnak az ő konyhájuktól, pedig sok embernek az egészségi állapota megkívánná az ilyen ételeket, de itt erre sincsenek figyelemmel.Az est fénypontja a Lobby- bárban, elfogyasztott kv-amit úgy készítettek el ahogy kértem.Ezt köszönöm az akkori pultos fiúnak!!!Így másnap, és harmadnap egy kistelepülésen kellett ebédelnünk, ahol egy családias étteremet találtunk kiváló ételekkel..... tanulhatnának az íz a kínálat, és a színvonalból is.
Hiába volt csodás a hely,remek a levegő, és egy ár/érték arányban drága szobánk, alig vártuk a távozás napját.
A recepción én figyelmeztettem a hölgyet, hogy az idegenforgalmi adót külön kellene venni, mert az készpénzzel kellene kifizetnem, nem vonható a SZÉP kártyáról.
Sajnos a recepció személyzete sem volt kíváncsi, senki meg sem kérdezte,hogy éreztük magunkat, minden rendben volt e, nem érdekelte a vendég véleménye, ez is nagyon sok mindent elárul, sőt az is hogy a szobában felejtették az előző vendégek értékelését a szállodájukról.(sajnos az előző vendégek sem voltak elégedettek).
Ez volt az én történetem a Grand Hotel Galyatetővel.Összegezve ez a szálloda messze áll egy 4-os szálloda színvonalától, van mit fejlődni úgy gondolom mind a szolgáltatás,mind a konyha, mind a személyzetnek.Ide biztosan nem fogunk visszajönni és az ismerőseimnek is el fogom mondani, hogy ezt a helyet kerüljék el, mert színvonalon aluli, sajnos.
Szegedi vendégek 3 fővel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:

Grandhotel Galya további értékelései

2021.11.05családjával
Kiváló
Nagyon jo volt itt lenni. Finom etelek, tisztasag es nagyon jo volt a hangulata a hotelnek telen a nagy hoban. Sajnos autoval igen csuszos volt az ut felfele de a hely karpotolt:)
2020.08.25a párjával
Kiváló
2019 októberében voltunk itt, egy ismerős ajánlására. A szálloda elhelyezkedése tökéletes a pihenéshez. A közelben szinte semmi nincs, ami megzavarhatná a nyugalmat. A beltér hangulatos, szép, a szobák tágasak, tiszták, és szépen fel vannak újítva. Az étteremben a választék bőséges, és finom....
2020.02.09a párjával
Kiváló
2019. nyarán másodszor jártunk ebben a gyönyörű fekvésű szállodában. Ez így tudatos választás volt részünkről, s újból nem csalódtunk.Tágas, tiszta szobák fantasztikus kilátással. Ami külön öröm volt számunkra, hogy s szobákat felújították, így minden tökéletes volt. A kinti jacuzzi, a panoráma...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval