Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vigyázat! Csak természetkedvelőknek!

Grandhotel Galya GalyatetőGrandhotel Galya Galyatető a térképen

2019. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. április 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Sokan csalódhatnak ebben a régi, patinás szállóban. Se nem új, se nem modern, és nincs hatalmas csili-vili élményfürdője, tele töménytelen szolgáltatásokkal. Ezeket máshol keressük.
Az igazi értéke a hegyek közelsége, a friss levegő, madárcsicsergés a hatalmas kertben, a csend, a nyugalom. Akkor van értelme itt megszállni, ha szeretjük az erdőjárást, ha szeretünk sétálni a rengeteg turista útvonalon, megpihenve egy padon, egy esőbeállóban, vagy megmászni egy kilátót. A kirándulások végén egy kis fürdőzés a wellnessben és vacsi után séta a nagy parkban.
A párommal szeretjük a szállót a maga "hibáival" együtt, évtizedek óta vissza járunk, de az ára miatt sajnos nem túl sokszor. Ennyi pénzt azért nem áldozunk fel, csak alkalmakkor egyszer-egyszer.
Részletekről röviden: az erkélyes szoba nagyszerű, az átlagos elvárásoknak megfelel, kártyával nyitható, modern fürdőszoba, tágas ágy, alap tv. csatornák. Az ételekre nem lehet büszke a szálloda, de elfogadható, Michelin-csillagra nem sok esély van. A wellness rész hétvégeken zsúfolt lehet. Az élménymedence kicsi, a kinti medence használhatatlan volt amikor ott voltunk, mert mind a három napon (ápr. 8-10.) kb. 45 fokos volt, nem tudott megmaradni senki benne. Ennek a funkcióját nem tudtuk kitalálni. Az új kilátó terasz szuper lett.
A wellness nyitva tartás példaértékű! Minden nap 7-22 óra között. Így aki akart, biztos talált időt a fürdőzésre.
Nekünk erdőjáróknak szuper hely lenne, de a magas ára miatt csak ritkán jutunk el ide.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Grandhotel Galya további értékelései

2021.11.05családjával
Kiváló
Nagyon jo volt itt lenni. Finom etelek, tisztasag es nagyon jo volt a hangulata a hotelnek telen a nagy hoban. Sajnos autoval igen csuszos volt az ut felfele de a hely karpotolt:)
2020.08.25a párjával
Kiváló
2019 októberében voltunk itt, egy ismerős ajánlására. A szálloda elhelyezkedése tökéletes a pihenéshez. A közelben szinte semmi nincs, ami megzavarhatná a nyugalmat. A beltér hangulatos, szép, a szobák tágasak, tiszták, és szépen fel vannak újítva. Az étteremben a választék bőséges, és finom....
2020.02.09a párjával
Kiváló
2019. nyarán másodszor jártunk ebben a gyönyörű fekvésű szállodában. Ez így tudatos választás volt részünkről, s újból nem csalódtunk.Tágas, tiszta szobák fantasztikus kilátással. Ami külön öröm volt számunkra, hogy s szobákat felújították, így minden tökéletes volt. A kinti jacuzzi, a panoráma...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.03.28-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval