Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Méltatlan

Kastélykávézó GödöllőKastélykávézó Gödöllő a térképen

Gyenge 2018. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. január 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szépen ívelt falak, stukkók, végül is egy kastélyban vagyunk. Az építész anno megtette a magáét. A többit már az üzemeltetőnek kellene hozzáadni, hogy a tartalom is méltó legyen a formához. Három helyiségből áll a cukrászda, a középsőben folyik a kiszolgálás. Illetve árusítás, hogy pontosak legyünk. Egy átlagos süteményes vitrin, kommersz tárolópolcok és -állványok, márkajelzéses jégkrémtároló, az összhatás kifejezetten snassz. A kiválasztott, kifizetett termékeket a vendégek maguk viszik a csili-vili tükrök alatt elhelyezett szépséges asztalokhoz. Ami természetes egy gyorsbüfében, de itt nem túl stílszerű. Az italokat és kávét kiadó pult sarkában gyűlik a szennyes edény, a vendégek hordják oda jobb megoldás és gondos személyzet híján a sorban állók könyöke alá, ha le akarnak ülni a megüresedett asztalokhoz.

Kártyával akarok fizetni, elvben lehet, gyakorlatban nem, háromszori próbálkozás után feladom. - Már megint nem működik ez a vacak - közli a hölgy a kolléganőjével sóhajtva. Ettől függetlenül - hallótávolságban ülök - minden új vendégtől megkérdezi, hogy kártyával vagy készpénzzel óhajt-e fizetni. Vicces. Vicces?

Majd' elfelejtettem: az erdei gyümölcsös torta finom volt. Még jó, hiszen I. osztályú helyen járunk, nem igaz?

(Fogas kérdés, hogy ajánlom-e a helyet. Hiszen a kastély területén máshol nem juthat enni-, innivalóhoz a látogató. Ha éhes, szomjas, pláne ha gyerekkel van, nincs más választása. Javaslom vigyen magával elemózsiát, a kastélykertben sétálva nyugodtan el is majszolhatja.)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (3)
Kastélykávézó Gödöllő - BelsőKastélykávézó Gödöllő - BelsőKastélykávézó Gödöllő - Étel/ital

Kastélykávézó további értékelései

2023.12.21a párjával
Gyenge
Adventi kétnapos rendezvényen voltunk a kastélyban, már nem először, mert nagyon szeretjük a helyet és az ilyenkor jellemző ünnepi hangulatot. Most azonban egy-két dolog megzavarta számunkra ezt a jó hangulatot. Az egyik a tapasztalat, amit ebben a kávézóban szereztünk: Csak ásványvízért mentünk...
2023.10.29a párjával
Gyönyörű ez a kávézó, melyet a folyosóról közelíthetünk meg. Már a látvány miatt is megéri betérni. Sütemények, teák és kávék kaphatók. Szerintem néhány fajta szendvics is elférne a kínálatban. Mangó-mák és Sacher tortát választottunk, hozzá teát. Kiszolgálás rendben volt, de az árak magasak.
2022.12.29gyerekekkel
Szörnyű
Szerettem volna ebédet, nem hűtött üdítőt, kávét, capuccinot, süteményt, szendvicset fogyasztani a családdal. A hölgy mondta, hogy a meleg étel 10-15 perc, egyébként persze, ok. Fizettem, vártunk. Várunk, semmi. Előbb utóbb megkérdeztem, hogy megkaphatnánk az üdítőt? Nem, egyben mindent....
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő
42.435 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval