Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Legyél te is hercegnő!

Kastélykávézó GödöllőKastélykávézó Gödöllő a térképen

2017. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. február 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Gödöllői Királyi Kastélyban, az épület földszintjén pazar környezetben ejtőzhetünk a büfében, vagy előkelőbb nevén a kávézóban. A büfé megnevezést nem véletlenül írtam. A személyzet viselkedését és hozzáállását leginkábban a színházi büfékben tapasztaltakhoz tudnám hasonlítani. Csak itt legalább nem mindenki a 15 perces szünetben akar élelemhez jutni 2 felvonás között.
Az asztalok, székek mind a Monarchia korát, a kastély híres lakóinak életkörülményeit idézik meg. Aranykeretes hatalmas tükrök a falakon, kovácsoltvas lámpák, hófehér kandalló. Igazán szép és méltó környezetet alakítottak ki itt is, mint ami egyébként az egész kastélyra is elmondható.
A kínálat nem túl változatos, de egész jó, korrekt sütiket kínálnak, és árban is elfogadható. Klasszikus sütemények, tortaszeletek 400-450 Ft-os árfekvésben. Többféle krémes, gyümölcsös kockák. A Sissi kedvence tortáról (400 Ft) mondjuk én mást ismertem, mint amit itt annak mondtak, nem tudom, hogy valóban a kiwivel díszített sütit szerethette-e? A kávékínálatban is a bécsi udvart idézik meg, van Sissi mellett Mária Terézia, fiáker és Mozart kávé is. Láttam még néhány szendvicset is a pultban.
Összességében érdemes betérni ide a kastélylátogatás közben vagy után, innen lehet folytatni a sétát a parkba, amely hatalmas, csendes, békés. Nyáron a kávézónak terasza is működik a belső udvaron.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (11)
Kastélykávézó Gödöllő - BelsőKastélykávézó Gödöllő - BelsőKastélykávézó Gödöllő - BelsőKastélykávézó Gödöllő - Étel/italKastélykávézó Gödöllő - Étel/italKastélykávézó Gödöllő - Étel/italKastélykávézó Gödöllő - BelsőKastélykávézó Gödöllő - BelsőKastélykávézó Gödöllő - Külső képKastélykávézó Gödöllő - Külső képKastélykávézó Gödöllő - Külső kép

Kastélykávézó további értékelései

2023.12.21a párjával
Gyenge
Adventi kétnapos rendezvényen voltunk a kastélyban, már nem először, mert nagyon szeretjük a helyet és az ilyenkor jellemző ünnepi hangulatot. Most azonban egy-két dolog megzavarta számunkra ezt a jó hangulatot. Az egyik a tapasztalat, amit ebben a kávézóban szereztünk: Csak ásványvízért mentünk...
2023.10.29a párjával
Gyönyörű ez a kávézó, melyet a folyosóról közelíthetünk meg. Már a látvány miatt is megéri betérni. Sütemények, teák és kávék kaphatók. Szerintem néhány fajta szendvics is elférne a kínálatban. Mangó-mák és Sacher tortát választottunk, hozzá teát. Kiszolgálás rendben volt, de az árak magasak.
2022.12.29gyerekekkel
Szörnyű
Szerettem volna ebédet, nem hűtött üdítőt, kávét, capuccinot, süteményt, szendvicset fogyasztani a családdal. A hölgy mondta, hogy a meleg étel 10-15 perc, egyébként persze, ok. Fizettem, vártunk. Várunk, semmi. Előbb utóbb megkérdeztem, hogy megkaphatnánk az üdítőt? Nem, egyben mindent....
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő - Kedvezményes ár reggelivel vagy félpanzióval
Kedvezményes ár reggelivel vagy félpanzióval
2024.12.23-ig
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő
36.531 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval