Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiemelkedő élmény, apró hibákkal, melyek nem veszélyeztetik az 5 szívecskés besorolást

Smarni Étterem GödöllőSmarni Étterem Gödöllő a térképen

Kiváló 2024. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. február 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Magyar és nemzetközi konyhát visznek, változatos alapanyagokra támaszkodva. Ha nem lenne kiírva, hogy gluténmentes a hely, nem jönnénk rá, sem az ételválaszték böngészésekor, sem a kóstolás során, ami önmagában is szép teljesítmény.
Az árak magasak, de beleférnek értékarányos kategóriába.
A garnéla-tempura, guacamole, babropogós korrekt előétel, a tempura panírja nem követi a klasszikus receptúrát, vastagabb annál, de ízletes, a rák friss, jó hozzá a saláta. A guacamole homogén, pépes, rusztikusabban meggyőzőbb lenne, persze úgy nehezebb esztétikusan tálalni. Ízre nem rossz, nem is átütő. A sült habgaluskával, fahéjas crumble-lel és marinált szilvával kínált szilvaleves ötletes, ízre-állagra egyaránt meggyőző, akárcsak a jól sikerült a gyömbéres sárgarépaleves, amit sült csicseriborsóval és céklachips-szel tálalnak. Szemre, ízre, állagra egyaránt remek fogásnak bizonyult az édesburgonyapürével, narancsos édesköménnyel, brokkolival és quinoa-fasírttal körített sült pisztrángfilé. Zárásképpen répatorta-pohárdesszertet rendeltünk, aminek érdekes módon panna cotta képezte az alapját, rajta a tulajdonképpeni répatorta, rusztikusan darabokra törve, a zabkeksz s a passiómártás. Élvezetes desszert.
A magasabb rangúnak tűnő felszolgáló, aki velünk foglalkozott kifogástalanul teszi a dolgát, segítőkész, udvarias, kedves, felkészült. Hölgy társában, akitől csak valami apróságot kértünk, kevesebb motiváció mutatkozott, szívélyesség tekintetében is elmarad kollegájától.
A konyha 4,5-4,75 pont, amit nyilván felfele kerekítek, a felszolgálás esetében is többet nyom a latban a lelkesebb pincér teljesítménye.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (31)
Smarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - EgyébSmarni Étterem Gödöllő - Egyéb

Smarni Étterem további értékelései

2022.12.19a párjával
Érdeklődésünkre a szálloda recepciósa ajánlotta, hogy a Smarniba menjünk vacsorázni. A név alapján voltak kicsit fenntartásaink, hogy ez valami egyszerű, házias étkezde lehet, de az egész napos kastélybeli programok után már fáradtak voltunk, a hideg is egyre erősödött, és ide csak át kellett...
2022.06.29gyerekekkel
Gyenge
Öten ettünk itt, 3 gyerek és 2 felnőtt. Az ételek egész izletesek, de nagyon kicsi adagok. Senki nem lakott jól és 25 ezer Ft-ot fizettünk. Nem jövünk többet!
2021.06.20gyerekekkel
Szörnyű
A mai napon jártunk a Smarni étteremben. Sajnos nagyon rossz benyomással távoztunk mindannyian. Kezdve azzal, hogy amikor az asztalhoz értünk, leevett, lecsepegtetett székek és asztalterítő fogadott. Majd leadtuk a rendelést. A kihozott poharak zsírosak voltak, rászáradt ételmaradékokkal. A...
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő - Kedvezményes ár reggelivel vagy félpanzióval
Kedvezményes ár reggelivel vagy félpanzióval
2024.12.23-ig
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő
40.590 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval