Gyál egy város Pest megyében, a budapesti agglomerációban, a Gyáli járás központja. Budapesttől délkeletre, közvetlen a város határában található a helység. Látnivalók: katolikus templom, református templom, Millenniumi park, Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár, Arany János szobor, Szent István szobor, Kopjafa, Kálvin szobor, Széchenyi István szobor.
Pacalútlevéllel látogattuk meg,hát életünk egyik legjobb pacalját itt ettük!!Aki nem pacalt rendelt,az se bánta meg nagyon rendben volt az Ő ételük is!Szóval *5-ös!!!
Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus élményt,amit a születésnapunk alkalmából nyújtotta tok.Az ételek különösen finomak voltak,a személyzet pedig kedves,figyelmes. Igazán emlékezetessé tettétek ezt a napot. Ajánlani tudom mindenkinek rendezvények megszervezésére.
Ismerjük be, ez a hely rászolgált a róla kialakult véleményekre. Valahol Zsámbokon ettem valami nem túl jót, rossz íz volt a számban is, hát mi az orvoslat? Aztán beláttam, hogy ízt csak ízzel lehet jól elkergetni, így bepattantam a rendelkezésemre álló járműbe és elugrottam a Hisztériába. Van...