Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak a pizzéria volt nyitva vasárnap

Casa Valerio Pizzeria Trattoria GyöngyösCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös a térképen

Gyenge 2019. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. október 10.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Olasz pizzéria és étterem a belváros közelében, az udvarban árnyas terasszal. Itt már kétszer is jártam, és az első alkalom után a másodikra nem azért került sor, mert annyira jó hely lett volna, hanem sokkal inkább azért, mert augusztusban vasárnap egyszerűen nem találtunk nyitva más vendéglátóhelyet Gyöngyösön, pedig előtte már 4 másikat megnéztünk.
Barátaim egyike sem volt elájulva sem a kiszolgálástól, sem a konyha teljesítményétől. A magyaros pizza és a bolognai spagetti is harmatos gyenge volt, a calzone töltött pizza tésztája megégett. Azt éreztük, hogy olcsó, nem minőségi alapanyagokkal dolgoznak, nem jól fűszereznek, egyszerűen nincs lelke a konyhának.
A sonkás-paradicsomos-olívabogyós bruschetta (1190 Ft) volt még az egészben a legjobb, de őszintén, azon mit lehetne elrontani?
A kiszolgálás és a konyha is lassú, sokat kellett várni, a pincér figyelmetlen és kedvetlen volt. A limonádé szirupos (500 Ft).
Első alkalommal tiramisut ettem, nem vágott földhöz az sem, de nem volt rossz.
Összességében inkább nem ajánlom, mint igen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (22)
Casa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Étel/italCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Étel/italCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Külső képCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Külső képCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Étel/italCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Étel/italCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Étlap/itallapCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Étlap/itallapCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Étlap/itallapCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Étlap/itallapCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Étlap/itallapCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - BelsőCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - BelsőCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - EgyébCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - BelsőCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Étel/italCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Étel/italCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - BelsőCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - MosdóCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Külső képCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Külső képCasa Valerio Pizzeria Trattoria Gyöngyös - Külső kép

Casa Valerio Pizzeria Trattoria további értékelései

2019.07.24a párjával
Nagyon hangulatos hely,már többször is ettünk itt korábban, finomak a pizzak,nem spórolják le róla a feltétet. Amit kicsit hiányolok,hogy vagy nincs légkondi,vagy csak szimplán nem volt bekapcsolva,de nekünk most szerencsénk volt és le tudtunk kint ülni a kerthelyiségben.
2019.03.25gyerekekkel
Kiváló
Márciusban,egy hosszú kirándulás után tértünk be az étterembe,hosszas keresgélés után. 10éves lányunkkal jártunk az étteremben,nagyon jó élményben volt részünk.Pizzát rendeltünk és mielőtt a séf hölgy hozzálátott volna az étel elkészítéséhez,megkérdezte kislányunkat van-e kedve elkészíteni saját...
2018.07.01a párjával
Kiváló
Az M3-as autópályáról is érdemes betérni ebbe a nagyon kedves, családias, igazi olasz étterembe - ahol nemcsak a pizzák finomak, hanem az eredeti olasz pasta-k és desszertek is. Nyáron a csupa zöld kerthelyiség üdítő,s még a növényfalon elhelyezett dekoráció is olasz borosüvegekből áll. A chef -...
Népszerű szállások a környéken
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.09.02-ig
Avar Hotel Mátrafüred
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval