Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 383.- vendéglátó hely!

Kékes Étterem GyöngyösKékes Étterem Gyöngyös a térképen

2021. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 5.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Másodszor járunk Gyöngyösön átutazóban,a hotel elfoglalása előtt beütemezünk egy ebédet. Mint idegen városban mindig -Az ittjartam.hu olvasóira hagyatkozunk és a Kékes éttermet választjuk. Jöl tettük.
A város főterén mindjárt a Városháza mellett van. Ahogy belépünk azonnal pincér fogad, jelzem,még az autópályáról foglaltunk asztalt.
Elegáns környezet ,szépen teritett asztalok. Azonnal étlap jön,mire kihozza a frissitőket leadjuk a rendelést is. Érkezés 12.55-kor.
Az étlap 27 tételből áll desszerttel együtt,de lehet választani.
Mindjárt 2 piros pont. Az első oldalon üdvözlik a vendéget,feltüntetik hogy a köretek kivánság szerint cserélhetőek,és lám ilyen is van,jelzik hogy 10 % a szervízdíj.
Nagyon korrekt. Sok helyen elteszik a borravalót és utólag a számláról derül ki a szervízdíj.
A 12.percben megérkezik a gyöngyösi húsleves zöldségekkel egy 2 decis pohárban amitől a falra tudok mászni. Ki eszik 2 deci húslevest? Most én. A zöld erős paprika természetesen van. A húsleves kiváló! Ez nem "zacskós" leves előre elkészitett adalékokkal. Ez meg van főzve becsülettel. A főételek már 13.21- kor érkeznek. A kacsacomb és a füstölt sajttal töltött csírkemell kukoricapehehely bundában közepes adag,a tányér közeoén de a kép csalóka,alig birom megenni. A Heineken kitűnően hűtve érkezik. Desszertet nem kérünk nem fér belénk,de kávét igen. Érdemes megnézni a fotót hogy szolgálnak fel egy kávét.
Ráadásul a Dallmayar kiváló,erős kávé. A személyzet vérprofi!
Midenhol ott vannak,egy "ajtónálló" folyamatosan figyeli a termet,hol int a vendég?
Számla jön 15.700 ft két főre italokkal. Hát ez elég húzós.
A 2 decis pohár leves 1.300 ft,majdnem annyi mint a fél liter sör! A töltött csirkemell ami egy fél tányér 3.200 ft! A fél liter Heineken 1.000 ft!
Távozunk 13.45-kor,étkezési idő 50 perc!
Összegzés: A Kékes igazolta jó hírét. Az első perctől az utolsóig a vendég a fontos,folyamatosan figyeltek ránk. Kellemes környezet,profi személyzet,makulátlan tisztaság,alig 50 oerc alatt megebédeltünk csúcsidőben.
Egyetlen ok miatt nem kapja meg a Különösen Ajánlott minősitést,ez pedig az árak.
Tegnap ugyanezt a menüt ettük Debrecenben,fél liter levest kaotunk 1.050 ft,és rántott csirkemellet 2.200 ft ellenében. Itt ugyanez: 2 deci leves .1.300 ft,fél tányér adag 3.200 ft. Egy sör 1000 ft! Az ár érték arány csak 3*.
Minősités: ajánlott
Értékelés: 10-1=9/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (18)
Kékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - EgyébKékes Étterem Gyöngyös - Egyéb

Kékes Étterem további értékelései

2022.04.07a párjával
Gyenge
Múlt héten vasárnap voltunk ebédelni a Kékes étteremben.Elôételként odaegett pirítóst szolgáltak fel padlizsán krémmel... hihetetlen,hogy ilyet még adnak valahol. Szarvasragu leves finom volt.Főétel,az enyém kacsamell és kacsacom házassága,grillezett céklával, tört burgonyával,Demi glace...
2019.03.23egyedül
Kiváló
A Kékes sok éves - évtizedes múltra visszatekintő étterem a város főterén. Régen igencsak népszerű volt, amolyan tiszti kaszinó hangulatú hely, ahol nagyobb zenés-táncos esti rendezvényeket is tartottak, élő bárzenével. 2015-16 táján volt egy jelentős mélyrepülésük, gyöngyösi barátom mondta is,...
2016.12.24a párjával
Kiváló
Karácsony előtti vacsorára mentünk a feleségemmel. Az előző értékelések kicsit elbizonytalanítottak. De nagyon kellemesen csalódtam. Gomb gombával előétel, tökéletes elkészítés nem volt túlfőzve a gomba minden ízét lehetett érezni. A tálalás kifogástalan volt. Párom libamáj brullée-t evett....
Népszerű szállások a környéken
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.09.02-ig
Avar Hotel Mátrafüred
65.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval