Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lakodalom a Malomudvarban

Malomudvar Étterem, Cukrászda , Panzió & Rendezvényház Gyöngyös

2019. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. július 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy kb. 60-65 fős lakodalomra mentünk az étterembe és néhányan ott is aludtunk az étterem-cukrászda-panzió komplexum panziójában.

Az étterem: Jó elhelyezésű, lehet bent és kint is lenni, szépen elfértünk, az udvar is elég tágas. Van légkondicionálás. A berendezés ízléses, és a lagzira is kellemesen feldíszítették. Tánchoz is jutott hely bőven. Az ételek finomak voltak és mindenki bőségesen szedhetett. Az italok jól voltak hűtve és mind az is volt ami a neve :) A felszolgálók kitettek magukért, készségesek voltak és mindig ott volt minden a vendégek asztalán ami csak kellett. A wc is kellően tiszta volt.
Dícséretes, hogy a "zártkörű rendezvény" miatt más vendégeket (pl.: akik csak úgy betértek volna étkezni) a lagzi alatt nem fogadtak, bár lett volna rá éppen helyiségük, de most csak velünk foglalkoztak.

[moderálva - a szerk.]
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Malomudvar Étterem, Cukrászda , Panzió & Rendezvényház további értékelései

2020.08.13a párjával
Ha az ember kocsival elhagyja a Mátrát, és nincs kedve még a főváros útjain a szmogban és forgalomban cammogni, hanem még egy kicsit élvezni a hegyvidék közelségét, akkor a „régi” 3as utat választja. Ehhez (nálunk) hozzátartozna egy jó cukrászda, sütivel vagy fagyival, kávéval…...
2019.10.19gyerekekkel
Egy mátrai kirándulás után tértünk be a cukrászdába. A választék elég, van diabetikus kínálat is. A kitett torták kifejezetten ízletesnek néztek ki. A személyzet nem túlzottan barátságos,de korrektek voltak és gyorsan kiszolgáltak. Az árak arányosak a hellyel. Kicsit retro hangulata van a...
2017.02.09egyedül
Kiváló
Kellemes hely, maximálisan udvarias személyzettel, finom ételekkel, véletlenül tértem be, de nem bántam meg sőt