Kiváló 2018. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. március 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta járunk vissza borért. Igaz, általában nem helyben fogyasztásra,hanem elvitelre. Széles a kínálat, finomak, és nem rugaszkodtak el nagyon a földtől az árak. A legújabb cabernet savignonuk, amit vettünk pl nagyon finomra sikeredett.
A Csárda időszakosan étteremként is működik, hangulatos, teraszos, de akár a pincében hosszú asztaloknál. Az előtérben kandalló. A terasz felett öreg platánfa áll. Pár hónapja a bejutás autóval is kényelmes, aszfalt lett az eddigi kátyús borzalom helyén.
Gyöngyösről észak felé indulva a 24-es főúton, jobbra, a kisvasút sínjén átkelve érkezünk meg Farkasmály településrészre, amely a borozók által közkedvelt. Az első pincéket az 1700-as években vájták a Sárhegy andezittufájába, állítólag részben francia hadifoglyok. Eredetileg egy zárt pincesor...