Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Imádtunk a Hotel Opálban lenni!

Hotel Opál GyöngyösHotel Opál Gyöngyös a térképen

Kiváló 2022. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. június 22.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Csak mi ketten akciós csomagajánlat keretében töltöttünk három éjszakát a hotelben, igazán kedvezményes áron. Kicsit meglepő, hogy itt hétvégén van a kedvezmény, de nyilván főként üzleti/hivatali utazók adják hét közben a vendégkört, mert a szálloda elsődleges szlogenje: Business & Home Otthon az üzletben.
A prospektuson, helyi plakátokon még két dolgot hangsúlyoznak magukról:
- Magyarország első mosolygós szállodája. És tényleg! Semmi erőltetett, kényszeredett mosoly, hanem természetes kedélyesség, barátságos kommunikáció, amit élvezhet a vendég az itt dolgozók részéről.
- Felnőttbarát szálloda: a szálláshely ugyanis kizárólag 12 évesnél idősebb gyermekeket fogad. Ez sem gyakori, de érthető, ha az üzleti vendégkörre specializálódtak. És ha lehetnek gyermekbarát szálláshelyek, miért ne lehetne felnőttbarát is? Ahol nem kell a gyerekek hangos rajcsúrozását elviselni az étteremben, folyosókon. Itt nem kell hétvégén sem!
További sajátossága még a Hotel Opálnak az elhelyezkedése, ugyanis egy kisebb lakótelep szélén, a családi házas övezettel szemben, a kettő találkozásánál, egy kedves kis zöld parkban található. Így a reggeliket virágzó hársfák alatt, egy nívós szoborcsoportra nézve, rigófüttyös idillben költöttük el. És mindez a városközponthoz autóval nagyon közel, a Mátra Múzeumtól pedig rövid sétányira.
A félpanzióhoz járó 2 fogásos menüválasztásos vacsora valójában háromfogásos, mert leves, főétel és desszert kérhető egy külön étlapról. Amit mi rendeltünk, az mind finom, ízletes volt, és helyi lakossal is beszéltünk, aki dicsérte a szálló konyháját, ők is járnak a Hotel Opál éttermébe enni.
Mi pedig imádtunk a Hotel Opálban lenni!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (1)
Hotel Opál Gyöngyös - Egyéb

Hotel Opál további értékelései

2021.09.11a párjával
Kiváló
Bükk-Mátra kirándulásunk utolsó állomása volt Gyöngyös. Eredetileg Kékestetőn szálltunk volna meg, de lemondták. Hirtelen ötlet volt az Opál Hotel, de nem bántuk meg! Könnyen megtaláltuk, nagyon jó helyen van (közel a városközpont, a Mátra Múzeum). Modern, jól felszerelt. Van lift, a...
2021.09.08a párjával
Kiváló
1 éjszakát töltöttünk a szállodában. Kedves segítőkész személyzet. Finom vacsora. Wellness részleget sajnos nem tudtuk kipróbálni az idő rövidsége miatt. Ha legközelebb erre járunk, biztos itt fogunk megszállni.
2017.04.25barátokkal
Baráti társasággal érkeztünk egy hétvégére. A helyválasztás tökéletes volt, mert a tavaszi tél megtréfált volna bennünket egy Mátrai szállodában. A szoba tiszta és szép volt. Kedves volt a napi idézet az asztalon mely a "Mosolygós szállodára" utal. Szobánk a földszinten volt, és sajnos csatorna...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.09.02-ig
Avar Hotel Mátrafüred
60.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
146.150 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval