Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ismét Mátra

Mátra Kemping GyöngyösMátra Kemping Gyöngyös a térképen

2020. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szálláson már több alkalommal jártunk, de ezúttal a motel és a faházak után a szálloda egyik szobáját foglaltuk le. A szállodaépület 2 szintes, az emeleti szobák tetőtériek. A berendezés elég egyszerű, 2 összetolt ágy mint "ál-franciaágy", valamint egy kihúzható kanapé a fekvőalkalmatosságok, ahol még két ember tud aludni, mondjuk a vékonyabb fajtából. Minibár méretű hűtő, amibe csak kis üveges italok férnek el, azokból sem sok; egy íróasztal, tévé (nem kapcsoltuk be, de szerintem távirányítót nem is kaptunk hozzá), és összesen 1 szék volt az egész szobában, valamint egy ruhaszárító.
A fürdőszoba felújított, zuhanyzós, jó állapotú, hajszárítóval felszerelt.
Az előszobában elegendő mennyiségű a hely a ruhák tárolására, kabátakasztók, polcos és akasztós szekrény, amiben 8-10 fogast találtunk.
Minden szoba légkondicionált, de valami miatt nem mindig sikerült bekapcsolni. A szobához csak 1 db kulcsot kaptunk, viszont a recepción a biztonság kedvéért volt egy tartalék kulcs, amire egy alkalommal szükségünk is lett.

A wellness részleg az alagsorban található, és +2000 Ft-ért lehetett napijegyet váltani. A koronavírus miatti szigorított higiéniai előírások betartására folyamatosan törekedtek a wellness-ben. A több szauna közül csak egy működött, a gőz sem ment, a jaccuzzi és az élménymedence viszont igen, kellemes volt. A wellness 8-18-ig tart nyitva, ami egy kicsit rövid szerintem a főidényben.
A 4 éjszakás ottlétünk alatt a szobában takarító személyzet nem járt, a szemetet a megtelt szemetesből így mi vittük ki a bejáratnál lévő konténerekhez. A recepción és a wellness-ben is segítőkész és barátságos volt a személyzet.

Limitált számú parkolási engedéllyel lehetett autóval a kemping területére beállni plusz díjért, viszont a hotelépületnél volt szabad parkolóhely minden nap.

A szállás mellé nem párosult étkezés, viszont a kemping területén lévő, de kívülről megközelíthető Mátra Étteremben 11 órától lehetett enni, elég baráti áron, viszont reggelit ők sem tartottak.

Nagyon szép, békés, természetközeli helyszín, közvetlenül a Sástó partján.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (8)
Mátra Kemping Gyöngyös - SzobákMátra Kemping Gyöngyös - SzobákMátra Kemping Gyöngyös - SzobákMátra Kemping Gyöngyös - SzobákMátra Kemping Gyöngyös - Külső képMátra Kemping Gyöngyös - Külső képMátra Kemping Gyöngyös - Külső képMátra Kemping Gyöngyös - Környék

Mátra Kemping további értékelései

2018.02.05családjával
Kiváló
Remek hely a Mátrában,nagyfokú tisztaság mindenütt.Szép,új szobák.Családok számára játszótér,fürdő.Nagyon finom konyha,dicséret a szakácsnak és a kedves felszolgálóknak.Ár-érték arányban magasan teljesítenek.Megfizethető,kedvező árak.Túrázoknak is ajánlom a helyet,jó kiindulópont.Ajánlom...
2017.08.04gyerekekkel
Kiváló
Másodszor jártunk a Kempingbe az unokákkal.Nagyon szép tiszta hely.Megvoltunk elégedve a szolgáltatásokkal.A faház szép tiszta.Személyzet barátságos ,kedves,udvarias.A hotelban a sóbarlang és a fürdő medence kiváló.Nagyon sok helyre lehet kirándulni.Nagyon jól éreztük magunkat. Csak ajánlani...
2016.10.24gyerekekkel
Kiváló
Tavasszal jártunk itt két kicsi gyerekünkkel a környéken túrázni kirándulni. A kisebbik gyermekünk még kiságyban alszik, amit előre igényeltünk, bár nem tudták megígérni, hogy biztosítják, arra hivatkozva, hogy nem tudják, másnak is odaigérték-e már. Ilyet még sehol sem tapasztaltunk, nagy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.09.02-ig
Avar Hotel Mátrafüred
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval