Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A hely nagyjából ugyanúgy teljesített, mint hat éve

Géza Konyhája GyulaGéza Konyhája Gyula a térképen

2021. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2021. június 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Géza konyhája nevű étteremben nem jártam 2015 óta. Mielőtt nekifogtam az értékelésnek elolvastam az akkori beszámolómat, annyit megállapíthatok, hogy fejlődés nem mutatkozott, sőt, úgy tűnik, hogy inkább a választékból tűnt el néhány étel. Ami egyébként nem feltétlenül baj, főként, ha azok a fogások, amiket kínálnak, izgalmasak, s nem készülnek unalmas alapanyagokból.
Az egyetlen étel, mely komolyabb kulináris élményt ígért, a kacsamell volt, az viszont kifogyott. Adtunk volna egy esélyt neki, talán közben sikerült elsajátítani a roséra sütés technikáját az utóbbi 6 évben.
Végül ettünk egy borjúragulevest, aminek íze nem volt rossz, de a hús brutálisan túlfőtt benne, egy bundázott csirkemellet sült krumplival és édes csípős mártással, ez a maga nemében jó volt, kukoricapelyhes bundában sütötték a húst, a mellé adott sült krumpli megfelelően hőkezelt jobbacska mirelitáru volt, a szósz pedig thai chili késztermék. A szintén csirkemellből készült wrap a műfajának korrekt képviselője volt, persze a lepényt, amibe tekerték készen vették. A Diavola pizza volt az étkezés legjobb eleme. A csokiszuflét nem sikerült sérülésmentesen tálalni, fagyasztott, belül még fagyos erdei gyümölcs került mellé, egy ugyanabból az alapanyagból készített mártás szerencsésebb lett volna, a pohárdesszertnek átírt Rákóczi túrós jó volt, persze ez éppen úgy biztonsági játék, mint a húsételek jelentős részét csirkemellből készíteni.
A konyha 3,5 – 3,75 pontra teljesített, ezt felfele kerekítem.
A kiszolgálás továbbra is remek, a fiatal pincérfiú ügyesen, kedvesen teszi a dolgát.
A gyulai élővízcsatorna melletti teraszon ültünk le, csodás zöld környezetben, az atmoszféra is megérdemli az 5 pontot.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (25)
Géza Konyhája Gyula - Külső képGéza Konyhája Gyula - Étel/italGéza Konyhája Gyula - Étel/italGéza Konyhája Gyula - Étel/italGéza Konyhája Gyula - Étel/italGéza Konyhája Gyula - Külső képGéza Konyhája Gyula - Külső képGéza Konyhája Gyula - Külső képGéza Konyhája Gyula - Külső képGéza Konyhája Gyula - Étlap/itallapGéza Konyhája Gyula - Étlap/itallapGéza Konyhája Gyula - BelsőGéza Konyhája Gyula - BelsőGéza Konyhája Gyula - BelsőGéza Konyhája Gyula - Étel/italGéza Konyhája Gyula - Étel/italGéza Konyhája Gyula - Étel/italGéza Konyhája Gyula - Étel/italGéza Konyhája Gyula - Étel/italGéza Konyhája Gyula - Étel/italGéza Konyhája Gyula - Étel/italGéza Konyhája Gyula - Étel/italGéza Konyhája Gyula - Étel/italGéza Konyhája Gyula - BelsőGéza Konyhája Gyula - Külső kép

Géza Konyhája további értékelései

2022.12.16a párjával
Kiváló
Nagyon finom és nagy adagokat szolgáltak fel. Az étterem maga is nagyon hangulatos, a kiszolgálók is kedvesek voltak. Fogyasztottunk előételt, főételt és desszertet is. Mind a három étel nagyon finom volt. :)
2022.06.16gyerekekkel
Kiváló
Ugyan csak egy pizzára és sörre tértünk be a Géza Konyhájába, jól döntöttünk. A hely már messziről hívogat kellemesen kialakított teraszával ami közvetlenül a vízre épült. Az étel kiváló volt, vékony tésztás olasz pizza ahogy szeretem. A kiszolgálás pörgős, jó hangulatú, az árak is teljesen...
2022.03.13családjával
Kiváló
Egy márciusi hétvégén tértünk be az étterembe vacsirázni.Nagyon kedves,figyelmes felszolgálás,finom,ízletes ételek jellemzik az éttermet.A fogasfilé vajas,citromos mártással és zöldborsópürével isteni volt!Máskor is betérünk ide,csak ajánlani tudom.