2026. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2026. július 5.Ajánlom a helyet másoknak is!
Május elején töltöttünk 4 napot Gyulán, minden nap eljöttünk a fürdőbe, ahol remekül éreztük magunkat . Számos gyógymedence található, különböző hőfokokkal, így mindenki magtalálhatta az ízlésének megfelelőt, a medence árnyékolása is megfelelő volt. A fürdő egy gyönyörő parkban fekszik, száz éves ősfákkal, ha körbesétál az ember, egy botanikus kertben érezheti magát, tájékoztató táblák is vannak. Az Aquapalota az igényesebb vendégeket várja, szauna egyébként is van a fürdőben, túl sok plusz szolgáltatást nem nyújt. A belépő ára sem eltúlzott, az egyik legjobb magyar fürdő.
Gyulai Várfürdő további értékelései
2025.11.22a párjával
Érdekes
![]()
Nagyon jól éreztük magunkat, ugyan csak két napot fürdőztünk, de nagyon jó volt.
2025.07.23egyedül
Időpazarlás
![]()
Negativ.2 alkalommal voltam nagyon bunkok voltak penztarnal is kikapcsolodni mentem volna. A tobbi furdo ehhez kepest sokkal szinvonalasabb. Masik alkalommal munkam lett volna ott es be se engedtek igazolassal. Szerintem ez mindent elmond a helyrol es az ott dolgozo emberekrol. Tilos...
2025.03.18a párjával
![]()
A hely jó a dolgozók segítőkészek. Jól éreztük magunkat, jó lenne többször használni a gyógyfürdő, hát ha jobb lenne az ember egészsége.
72.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
53.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval