Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyulai Várfürdő Gyula

4,7
113
értékelés
3. helyezett
városi Termálfürdő közül
Kategória
Termálfürdő
Gyulai Várfürdő Gyula
Gyulai Várfürdő GyulaGyulai Várfürdő Gyula

Gyulai Várfürdő Gyula bemutatkozása

A Gyulai Várfürdő a család legidősebb és legfiatalabb tagjai számára is hibátlan választás. A nagyszülők a nyolc gyógymedence egyikében tudnak pihenni, míg a gyerekek az Aquapalotában választhatnak a csúszák és medencék közül. A babák is jól fogják érezni magukat a baba- és gyermekmedencében, de akár „szárazföldön”, a játszótereken is elfoglalhatják magukat.
Tovább olvasom >>

113 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
74%
Érdekes
22%
Átlagos
2%
Kihagyható
1%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

113 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Komló Hotel Gyula - Szállás félpanzióval
Szállás félpanzióval
2023.06.18-ig
Komló Hotel Gyula
31.658 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Erkel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2022.12.28-ig
Hunguest Hotel Erkel Gyula
31.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Gyula - 4 éjszakás wellness kikapcsolódás
4 éjszakás wellness kikapcsolódás
2023.12.23-ig
Wellness Hotel Gyula
158.840 Ft / 2 fő / 4 éj-től teljes panzióval

Gyulai Várfürdő Gyula vélemények

Kihagyhatatlan 2022. február 25.egyedül járt itt
A téli hidegben nagyon kellemes a meleg vízben dagonyázni. Tágas terek vannak a " lovardának" köszönhetően, ami kicsit hűvös is ahhoz, hogy a pihenőben kellemes legyen vizes fürdőruhában pihenni. Hiszen a meleg vízben nem ajánlott sokáig tartózkodni, ergo a medencén kívül hosszabb időt kell tölteni, amihez hőmérsékletben és hangulatosabb környezetben kellemesebb pihenőket kellene berendezni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyható 2022. január 6.barátokkal járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tegnap, január 5-én voltunk a Gyulai fürdőben, még kiemelt jegyárak vannak január 9-ig! A Castello kupolás élményrészt VÉGLEGESEN bezárták. Az aqua részben hideg volt az élmény elemekkel működő medence. A sodrófolyosó nagyon gyenge, pár éve erősebb sodrása volt. A liftet nem használhattuk, pár éve még lehetett.
Milyennek találod ezt az értékelést?
11
21
15
1
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 30 városban járt már
Kihagyhatatlan 2020. augusztus 10.gyerekekkel járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Rövid nyaralásunk során látogattunk el a Várfürdőbe. Csak a kinti részen voltunk. 2 felnőtt és 3 diák számára ez sem olcsó. A nagy melegben kellemesen érintett, hogy sok az árnyékot adó fa, és figyelnek a füvesítésre. Napozóágy 1000 forintért kölcsönözhető. A medencék tiszták, a zuhanyzóknál folyékony szappan is van.
Milyennek találod ezt az értékelést?
2
0
1
0
Érdekes 2019. november 23.a párjával járt itt
Késő őszi napon kerestük fel a párommal Gyulán a Várfürdőt. Az időjárás remek volt a kinti medencék használatához is. Minden medencét kipróbáltunk. Sokan voltak, de lehetet pihenni. A wellness részleg kielégítő, a szaunák tiszták. Ezt elmondhatom a fürdő egész területéről és a medencékről is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2019. augusztus 28.gyerekekkel járt itt
A gyermekem itt mindig fantasztikusan érzi magát. Az Aquapalota és a szabadtéri medencék kiválóak. Az árak azonban magasak és a minőség évről-évre gyengébb. Mi minden évben eltöltünk itt pár napot. A szolgáltatásokra vonatkozóan nem lehet panaszunk, a mosdók tiszták. Esettleg még annyi, hogy a medencében a víz igencsak túl van klórozva és egy idő után kellemetlen. De ebből a gyerekek mitsem éreznek, tehát ajánlom mindenkinek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
1
14
1
0
Ezüst fokozatú értékelő1 évnyi aktív tagság
Átlagos 2019. július 14.gyerekekkel járt itt
Elképesztő árakkal vár a Várfürdő, amelyekkel a szolgáltatások nincsenek egyenes arányban. Az Aquapalotán kívül a Castello szaunaparkba is vettünk jegyet - ennek helye azonban alig van feltüntetve, csak többszöri kérdezősködés után lehet megtalálni, senki sem gondolná, hogy egy különálló épületben, egy függőfolyosón menetelve találja meg az ember, és ami végképp bosszantó, hogy semmivel sem tartalmaz több elemet, mint az Aquapalota szaunarészlege, amely külön díj fizetése nélkül is használható.
Milyennek találod ezt az értékelést?
20
30
12
3
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 30 városban járt márNépszerű író - 25 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Érdekes 2019. június 6.a párjával járt itt
Hosszú idő után kerestük fel ismét ezt a gyönyörű várost és nagyszerű fürdőjét. A fejlődés hatalmas, most már tényleg szinte minden igényt kielégítőek a körülmények. Sajnos az időjárás nem engedte meg, hogy a szabadtéri medencéket is kipróbáljuk, de az élményfürdő, a szaunák, a gyógyvíz bőven kárpótolt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2019. március 9.családjával járt itt
Nagyon régen jártunk Gyulán, ezért választottuk ezt a várost. A várfürdőt nagyon szépen felújították. Minden van, ami egy pihenni kívánó embernek kell. Kedves a személyzet. Tiszta, de állandóan takarítanak, fertőtlenítenek. A vállalkozó masszírozó kiváló. Tényleg masszíroz, nem csak simogat. Papucstartók hiányoznak a medencék lejáratánál.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2018. december 13.családjával járt itt
Háromszor voltam már Gyulán 2-4 napra, s természetesen a Várfürdő nem maradhatott ki egyszer sem. Nyáron persze a kinti medencék, s a fő attrakció, a hullámfürdő varázsolt el. Most télen számomra a Lovarda gyógyvizes úszómedencéje vitte el a pálmát. Ennél jobbat még sehol nem tapasztaltam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
35
109
52
602
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 75 városban járt márFelfedező - 34 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2018. október 7.barátokkal járt itt
Barátainkkal jártunk a Gyulai Várfürdőben még a nyáron. Egy nagyon meleg, kellemes napot töltöttünk el ott. Szinte minden medencét kipróbáltunk. . . a gyógyfürdőktől a hullámmedencéig (amiről meg meg hogy jegyezzem, minden csengetést alig vártam), jó buli volt.
Itt fényképeztem:
Gyulai Várfürdő Gyula -
Milyennek találod ezt az értékelést?
22 értékelés / 3 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 91 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.