Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyulai Várfürdő Gyula

4,8
301
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
2. helyezett
városi Termálfürdő közül
Kategória
Termálfürdő
Gyulai Várfürdő Gyula
Gyulai Várfürdő GyulaGyulai Várfürdő Gyula
Gyulai Várfürdő Gyula

Gyulai Várfürdő Gyula bemutatkozása

A Gyulai Várfürdő a család legidősebb és legfiatalabb tagjai számára is hibátlan választás. A nagyszülők a nyolc gyógymedence egyikében tudnak pihenni, míg a gyerekek az Aquapalotában választhatnak a csúszák és medencék közül. A babák is jól fogják érezni magukat a baba- és gyermekmedencében, de akár „szárazföldön”, a játszótereken is elfoglalhatják magukat.
Tovább olvasom >>

301 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
84%
Érdekes
11%
Átlagos
4%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

301 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
2024.12.23-ig
Komló Hotel Gyula
70.852 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aqua Hotel Gyula - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.09.01-ig
Aqua Hotel Gyula
34.950 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval

Gyulai Várfürdő Gyula vélemények

Kihagyható 2023. október 24.barátokkal járt itt
Úgy gondoltuk a barátokkal,hogy a hosszú hétvége egyik estéjén elmegyünk a Gyulai Várfürdő éjszakai wellnesébe. Jó ötletnek tűnt,de nagyon megbántuk. A belépés után egyből a wellness részlegre mentünk,ahol döbbenten láttuk,hogy ez a rész már be van zárva. Ezt a jegyek megvétele előtt elfelejtették közölni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
28
93
18
104
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 58 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 39 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 104 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2023. szeptember 27.csoporttal járt itt
Egy hetes gyulai tartózkodásunkból 1napot szántunk a strandra, az aquapalota kiegészítő jegyét nem vettük meg. A strand nagy területen helyezkedik el, sok gyógymedence van sok élményelemmel, különböző hőfokú vízzel. A hullám- és az úszómedence is szép, tiszta, kicsit nekem hideg, de ilyen is kell, és van más választási lehetőség.
Milyennek találod ezt az értékelést?
45
148
34
472
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 93 városban járt márFelfedező - 72 helyen első értékelőNépszerű író - 429 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 472 feltöltött kép
Érdekes 2022. szeptember 15.a párjával járt itt
Szeptember első napjaiban egy szombati napon voltunk. Több kültéri medence zárva volt. A termálmedencék délutánra teljesen zsúfoltak voltak, helyet nem lehetett bennük találni. Az ágyak lefoglalva, de üresen álltak a beltérben. Sajnos a több fejta belépőjegy csak összezavarja a belépőket. Pld 8-kor nyit, de az aquapalotába csak 10-kor tudtunk bemenni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2022. február 25.egyedül járt itt
A téli hidegben nagyon kellemes a meleg vízben dagonyázni. Tágas terek vannak a " lovardának" köszönhetően, ami kicsit hűvös is ahhoz, hogy a pihenőben kellemes legyen vizes fürdőruhában pihenni. Hiszen a meleg vízben nem ajánlott sokáig tartózkodni, ergo a medencén kívül hosszabb időt kell tölteni, amihez hőmérsékletben és hangulatosabb környezetben kellemesebb pihenőket kellene berendezni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyható 2022. január 6.barátokkal járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tegnap, január 5-én voltunk a Gyulai fürdőben, még kiemelt jegyárak vannak január 9-ig! A Castello kupolás élményrészt VÉGLEGESEN bezárták. Az aqua részben hideg volt az élmény elemekkel működő medence. A sodrófolyosó nagyon gyenge, pár éve erősebb sodrása volt. A liftet nem használhattuk, pár éve még lehetett.
Milyennek találod ezt az értékelést?
11
21
15
1
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 30 városban járt már
Kihagyhatatlan 2020. augusztus 10.gyerekekkel járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Rövid nyaralásunk során látogattunk el a Várfürdőbe. Csak a kinti részen voltunk. 2 felnőtt és 3 diák számára ez sem olcsó. A nagy melegben kellemesen érintett, hogy sok az árnyékot adó fa, és figyelnek a füvesítésre. Napozóágy 1000 forintért kölcsönözhető. A medencék tiszták, a zuhanyzóknál folyékony szappan is van.
Milyennek találod ezt az értékelést?
2
0
1
0
Érdekes 2019. november 23.a párjával járt itt
Késő őszi napon kerestük fel a párommal Gyulán a Várfürdőt. Az időjárás remek volt a kinti medencék használatához is. Minden medencét kipróbáltunk. Sokan voltak, de lehetet pihenni. A wellness részleg kielégítő, a szaunák tiszták. Ezt elmondhatom a fürdő egész területéről és a medencékről is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2019. augusztus 28.gyerekekkel járt itt
A gyermekem itt mindig fantasztikusan érzi magát. Az Aquapalota és a szabadtéri medencék kiválóak. Az árak azonban magasak és a minőség évről-évre gyengébb. Mi minden évben eltöltünk itt pár napot. A szolgáltatásokra vonatkozóan nem lehet panaszunk, a mosdók tiszták. Esettleg még annyi, hogy a medencében a víz igencsak túl van klórozva és egy idő után kellemetlen. De ebből a gyerekek mitsem éreznek, tehát ajánlom mindenkinek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
1
14
1
0
Ezüst fokozatú értékelő1 évnyi aktív tagság
Átlagos 2019. július 14.gyerekekkel járt itt
Elképesztő árakkal vár a Várfürdő, amelyekkel a szolgáltatások nincsenek egyenes arányban. Az Aquapalotán kívül a Castello szaunaparkba is vettünk jegyet - ennek helye azonban alig van feltüntetve, csak többszöri kérdezősködés után lehet megtalálni, senki sem gondolná, hogy egy különálló épületben, egy függőfolyosón menetelve találja meg az ember, és ami végképp bosszantó, hogy semmivel sem tartalmaz több elemet, mint az Aquapalota szaunarészlege, amely külön díj fizetése nélkül is használható.
Milyennek találod ezt az értékelést?
28
32
15
4
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 37 városban járt márNépszerű író - 25 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Érdekes 2019. június 6.a párjával járt itt
Hosszú idő után kerestük fel ismét ezt a gyönyörű várost és nagyszerű fürdőjét. A fejlődés hatalmas, most már tényleg szinte minden igényt kielégítőek a körülmények. Sajnos az időjárás nem engedte meg, hogy a szabadtéri medencéket is kipróbáljuk, de az élményfürdő, a szaunák, a gyógyvíz bőven kárpótolt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
25 értékelés / 3 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 276 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.
Gyulai Várfürdő Gyula a térképen
5700 GyulaMaróthy tér 2.
+36 66 561 350
Éjszakai fürdőzés
nincs
Medencék
20
Csúszdák
3
Szaunák
6
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink
Nyerj wellness hétvégét!
Wellness Hotel Szindbád
A nyeremény értéke:
63.600 Ft