Budapestről autóval mintegy 2,5 óra alatt érhető el Hajdúszoboszló, amit másnéven a "Reumások Mekkája"-ként is szokták emlegetni. A város zöldövezeti részén található a Hotel Béke, további szállodák, vendéglátó üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában. A szállodától 10-15 perces sétával érhető el a város központja.
Kellemes hely, többször is voltunk már. A víz kitűnő. Az étel kifogástalan, változatos és finom sok választási lehetőséggel a személyzet kedves és figyelmes a szobák tiszták a törölközőket minden nap cserélik. A wellness részleg kellemes minden megtalálható benne amire egy piheni vágyó vágyik. A környék szép sokat sétáltunk tele van parkkal.
Nagyon jó volt minden és szép tiszta volt. A személyzet is nagyon szolgálat kész volt. Csak nagyon jót tudok mondani. Szeretnék még a vedégük lenni ha tehetném,ha lehetőségem lesz meg is teszem. Minden igényt kielégítő. A fürdő részlege nagyon jó és minden van amire szükség van,a fiatalok is nagyon meg vannak elégedve vele.
Februárban töltöttünk el 4 éjszakát a szállodában. Már jártunk itt és ezért is választottuk ismét a szállodát. A szoba modern és tiszta. Minden igényt kielégítő. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A szálloda fürdő részlege nagyon jó és minden van amire szükség van. Fiatalok és idősek is igénybe vehetik.
A vendégek összetétel az idősebb korosztályt teszi ki. Az étteremben kedvesek, segítő készek. Az ételek összetétele jó, de a magyaros ízeket hiányoltuk. Összességében aki gyógyulni és pihenni szeretne annak ajánlom. Mi biztosan igénybe vesszük a későbbiekben.