A háromcsillagos színvonalú Hotel Járja 2011 áprilisától várja vendégeit. A közvetlenül a gyógyfürdő és az Aqua-Palace élményfürdő mellett található szálloda az épületen belül üzletekkel, szép szobákkal várja a vendégeket.
A szálloda maga és környezete nagyon jó, könnyen megközelíthető. Az ételek nagyon ízletesek voltak, a szoba tiszta és kényelmes. A grátisz, a fürdő belépő roppant kedves gesztus volt a szálloda részéről, itt töltöttünk egy egész napot. A személyzet kedves és udvarias. Az alagsori garázs nagyon jó szolgálatot tett a nagy meleg miatt. Szívesen visszamennénk és ajánlani szeretném másoknak.
A párommal március 16-tól egy hetet töltöttünk Hajdúszoboszlón, kezelésekkel, félpanzióval itta Járja vendéglőbe volt az étkeztetés. A Gambriusz házba laktunk , nagyon szuperül berendezve, a konyha teljes felszereltséggel, tv, videó, könyvek, mikró, főzőlap sőt még mosógép is volt.
A fürdőtől pár percre volt a szállás meg a Járja vendéglő a fürdő mellett , gyönyörű, tiszta és kedves felszolgálás. A félpanzió azt jelentette, hogy svédasztalos reggeli, bő választékkal és az ebéd vagy akár vacsorának nevezzük, 16-19 óráig lehetett felhasználni benne leves meg 2 féle második,az első hús-körettel, a másik vega alapú. Nagyon szuper volt, bárkinek ajánlanám, sőt tervezzük, hogy ősszel még egy hetet ugyanitt töltenénk és ezt minden évben ismételnénk.
Kuponos kedvezménnyel és Szép kártyával fizettünk, ami semmikép se volt hátrány. Nagyon közel van a gyógyfürdőhöz,ami lényeges. gyönyörű tiszta ,megfelelő méretű szobák. Kedves,kellemes,segítőkész személyzettel. Wellness részlege is megfelelő. a svédasztalos reggelivel nem voltunk teljesen elégedettek,elfogyott több étel,nagyon nehezen pótolták. Ár érték arány megfelelő
Nagyon elegáns szimpatikus és fürdő közeli szálloda udvarias személyzettel = Hotel Járja Hajdúszoboszló. Mindenkinek ajánlom aki nyugalomra és kényelemre vágyik! Értékarányos üdülés! Közel a fürdő és a centrum ,minden igényt szolid áron kielégít ! Megéri az éárát ,kényelmes praktikous,a garázy az alagsorban ingyenes és zárt !
Nagyon nagyon kedvesek voltak az ott dolgozók, ez nagyon imponált nekünk. Nem volt hangoskodás vagy zaj nyugodtan lehetett pihenni. Nagyon jó az elhelyezkedése, mindent megtalálni a közelben. Nagyon finom volt a reggeli. A parkolási lehetőség kimondottan tetszett, így biztonságban tudhattuk az autót.
A wellness részleg felszereltsége közepes, a kondigépek nem annyira profi minőségűek, a jakuzzi kicsi. A reggelihez többféle péksüteményt javasolnék,a teának való víz, és a lefőzött kávé langyos volt. A hotel nagyon tiszta, a személyzet kedves, barátságos. A pincérek "rugalmasak" segítőkészek, előzékenyek. Összességében jól éreztük magunkat.
Mi 4 napot töltöttünk el a Hotel Járjában, csodálatos tiszta szoba fogadott bennünket, nagyon kedves személyzet és isteni finom a konyhájuk gyors kiszolgálás!!!!Tavaly nem sikerült ott már helyet foglalnunk de oda jártunk át vacsorázni! Csak ajánlani tudom mindenkinek,s ha sikerül újra ott szeretnék az idén is meg szálni...
Mi csak egy éjszakát töltöttünk el a Hotel Járjában, de nagyon jól éreztük magunkat, és tökéletes választás volt minden tekintetben. Tisztaság, igényesség jellemzi az egész hotelt, a személyzet udvarias, és segítőkész volt. Amennyiben lehetőségünk lesz, újra felkeressük a hotelt..és örömmel ajánlom másoknak is!!
Nagyon színvonalas, kényelmes a szoba. Egyetlen hiányosságot tapasztaltunk: mivel gyógyfürdővel rendelkezik a város, a fürdőruháknak, törölközőknek nem volt elég szárítóhely, törölközőtartó. A 3 menüből választható vacsora egyhangú volt, desszertet egy alkalommal sem kaptunk. Ezen kívül semmi más problémánk nem volt.
A személyzet nagyon kedves, segítőkész. A fürdő közel van a hotelhez. Kedvezményes belépőt lehetett igényelni az aqua parkhoz, ez is vonzó. A 6 nap tényleg teljes kikapcsolódás volt a hétköznapi rohanásból. Másnak is ajánlom a hotelt és szolgáltatásait. Köszönöm.
A Szilveszter a Hotel Járjában a legjobb választás volt és reméljük, hogy több alkalommal tudunk még ebbe a családias környezetbe visszatérni. Elindulva a recepciótól a hotel összes alkalmazottjáig, mindenki a vendégek igényeit teljesiti, de nem megfeszülve, hanem vidáman, lelkesen és elegánsan.