Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a Hotel Hőforrás. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található.
Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére.
Nem volt szúnyogháló, kevés tv. csatorna működik, a szoba világítása pocsék, a fali lámpák elhelyezése èrthetetlen, nincs hajszàrító, egy konnektor van, a telefont a padlón tudtam tölteni, a fürdőhöz nincs külön törölköző, a wellness medence lépcsö életveszélyes, a zuhanyzó csapok ès rózsák vízkövesek, a medence korlátok alsó része csúszós koszos, a bár nem működik, az ajándékbolt zárva, az ètteremben nincs asztalterítő, summa summrum ilyen gyatra helyen még nem voltam Hajdúszoboszlón.
Sajnos a szálloda tulajdonos váltás miatt több hónapig zárva volt! Mi a második héten voltunk, de még nem voltak teljesen felkészülve a vendégek zökkenőmentes fogadására! A gyógykezelések beosztása elég nehézkesen ment! Kevés volt a szakember! Elutazás napján nem működöt a bankterminált, ki kellett menni pénzt felvenni! Reméljük a következőkben javulást tapasztalnak a vendégek!
Glutén érzékeny vagyok, nem volt ennek megfelelő étel és a reggelinél sem biztosítottak kenyeret. Egy valamit magára adó szálloda már biztosít legalább a reggelihez kenyeret, itt közölték velem , hogy vegyek magamnak. A pincér udvarias volt de egyedül nehezen bírta a vendégek ellátását.
Koszos asztal fogadott minket mind két étkezésnél az evőeszközöket és poharat rendszerint kérni kellett. Volt, hogy az evőeszköz ragadt. . . . . :(, de legalább kaptunk. A legfelháborítóbb a gyógyászati recepció ifjú szemüveges hölgye volt, aki tapintatlan alul művelt stílusával viseltetett a vendégek irányában. A kolléganőjével folyamatosan a negatív megjegyzéseiket hallottuk, hogy pl. "nincs víz" nem tudom mire vonatkozott a megjegyzés, viszont a szálloda bármilyen hiányossága nem tartozik a vendégekre , mint ahogy rám sem. Azt gondolom a külső tükrözés arról kell, hogy szóljon , hogy ezen a helyen a nehézségek ellenére is minden rendben megy. A vacsora nagyon gyenge volt. Volt, hogy üres főtt tészta volt kirakva, örök rejtély, hogy mihez kellet volna elfogyasztani. A recepciós hölgy az érkezésünkkor letegezett minket, mivel" egy korúak vagyunk". Nehéz lett volna visszautasítani , ezért elfogadtuk. 10-es skálán a szállodának 2 pontot adok. Nagyon sajnálom, de beárnyékolta a sok-sok hiányosság az ottlétünket.
8-dik emeleti szoba, nincs klíma, se ventillátor 40 fok a szobában. Vacsoránál túl zsúfoltság, nem volt úlőhely, várni kellett hogy más befejezze az étkezést, csak úgy tudtunk bejutni. szervezetllen az egész, nincs ülésrend szoba szerint. 5 éjszakát voltunk, minden nap a vacsoránál ugyan az a süti volt, nincs választék.
nem cseréltek törölközőt, nem takarítottak. a wc papírért is szólni kellett. köszönjük a lehetőséget, de nekünk csalódás volt többet oda biztos nem megyünk. amúgy nagyon jó helyen lenne, közel mindenhez, de ez a retróbbnál is retrób. költeni kéne sokmindenre.
Tetszett a sétány. Nem voltam meg elégdve a reggelivel kivolt fogyva az étel nemtudták tölteni az aszal ha üres volt evöeszközt nem cseréltek,nem volt kávéskanál se,vacsoránál fél 7 kor már sokminden nem volt nem kérdezték meg kérünk e inni valamit.
irták hogy hajszáritó van de csak a portán lehetett kérni,ilyen melegben egy ventillátirt tehettek volna a szobákba nem azt is kérni,Vágytam eddig Szoboszlöra de ide többé nem. Az ár az ellátáshoz drága.
Gyerekeseknek nem ajánlom! Az étterem szánalmas! Kicsi. . . ennyi ember számára! Volt,hogy nem volt olyan kaja,mit ettünk volna! Szabályos harc ment a kajáért! A felszolgállók unottak! És És még nekik áll fölljebb,ha kértem valamit is! Ha valaki evett és. . . végzett vele! Elvitték! De. . . nem terítettek újra! Úgy kellett kérni .
. . . . kuncsorogni! evöeszközért! A szobánk. . . . lepukkant volt! Nem működött a hütő,9csatorna volt,persze egysem gyerekcsatorna! Az erkélyajtó,majdnem a kezembe maradt. . . . ! A fürdőszoba. . . . lepukkadt! takarításnak nyoma sem volt,mikorra érkeztünk! Törött mosdó,alatta fogkrém paca,amit még. . . . másnap sem sikerúlt eltávolítaniuk! Leeső szappantartó,piperepolc! Zuhanyzásnál elment a nyomás! Alig jött! ! ! Katasztrófa az egész! ! ! ! Életem . . . . eddigi legrosszabb szállása volt! Ha. . . . tehettem volna. . . . . már másnap mentem volna! ! ! ! Egyedül a Recepciósokkal voltam megelégedve! A benti medencébe. . . . esélyünk sem volt menni. . . mert tele volt! Így. . . . önköltcségre. . . . máshova mentünk! ! ! ! Soha többé nem megyünk ide! Az ár az jó volt! . . . . . De! sajna fedezte ezt! Mit kaptunk! Nem is ért többet! ! ! ! ! Nem ajánlom senkinek! Kivéve,ha nyugdíjas! Ők. . . . elvannak ott!
Nagy csalódás volt, munkás szállónak talán megfelelne. A szoba kicsi, a tv a hűtőn elhelyezve, a terasz borzasztó állapotban, a kilátás egy palatető, semmi mást nem lehetett látni, ráadásul egész éjszaka esett az eső és ezen úgy kopogott, hogy aludni képtelenség. Légkondi nincs, meleg viszont volt.
A 80-as években jártunk itt, én még gyerekként, most ugyanúgy néz ki. Az étkezésnél a választék nulla, vacsoránál az ebédnél megmaradt fogások kirakva, sorba kell állni az ülőhelyért, egyszerűen katasztrófa. Nagyon sajnálom, hogy ezt az egyébként nem kevés pénzt ide költöttük el. Kívülről is omlik a fal, kitört ablakok, a járókelők nagy része rácsodálkozott, hogy egyáltalán működik a hotel. A wellness rész is borzasztó állapotban, omlik a fal, az üveg ablakon kilátni képtelenség a vízkő miatt. Egy szóval katasztrófa.
Ekkora szállodára az étkeztetés kevés és kicsi. Sorokban várták az emberek, hogy helyet tudjanak foglalni! Menüből volt választék bár más helyhez viszonyítva ugyanezen ár kategóriában elég szegényes volt! Ha valami étel elfogyott akkor többször kellett szólni a személyzetnek, és a hölgyike láthatóan nem tetszését fejezte ki!
Ha volt hoztak ha nem akkor hoppon maradt a vendég! Főtt tészta hegyekben állt, de a hozzá való pörkölt elfogyott így aki nem volt résen csak üres tésztát talált! Lehet, hogy meg kellene hallgatni a felszolgáló fiatalembert Ő be látta, hogy ez a rendszer így nem működik és hát mondott pár jó okos dolgot ami nagyban segítené ezen probléma megoldását! ! A szoba rendben volt engem ami zavart de nagyon, hogy az ablakok koszosak és elhunyt rovarok tetemei voltak az ablakok között. Fürdő szoba wc rendben. Belső fürdő részre kis felújítás ráférne. Ezen időszakban sok szépkorú ember látogatja a szállodát, így a gyermekes szülőknek oda kell figyelni, hogy a pancsolás hevében ne okozzon a gyerkőc vagy a gyermekkel pancsoló család rossz élményt az idős embereknek. Fürdő köpeny bérelhető ami tiszta és nem szakadt! A lényeg, hogy mi többet nem megyünk oda.
December 23-án érkeztünk eredetileg 27-ig maradtunk volna. December 24-én már ki is jelentekztünk a szállodából. A szobában nem volt fűtés, az étteremben is kabátban ültünk mert annyira fáztunk. Amikor szóltunk a recepción közölték, hogy adnak egy kis hősugárzót. (ami fel sem tudta volna fűteni a szobát)A szoba kopottas és koszos.
Az esti maradékot feltálalták másnap reggelinél. Nagy csalódás volt, ezért másnap kijelentkeztünk és hazamentünk, azzal az élménnyel, hogy soha többet nem megyünk Hajdúszoboszlóra többet még átutazóban sem.
Már a bejárati portál is elhanyagolt, piszkos. A szobánk fürdőszobájárol képeket mellékelek. Már megérkezésünkkor FELMOSÓVÖDÖR volt az ajtónkban! Kipakoltunk, átöltöztünk, stb. szóval két óra múlva kinyitottuk az ajtót, még mindig ott volt a 4 koszos felmosóvödör!
Olyan szállodában sem jártam még, ahol a vacsorára el nem fogyasztott rántott halat kiteszik reggelire, itt ez történt. 2017 szepr. 22-én vacsira és 23-án reggelire volt uagyanaz a hal. Este zuhanyozni kezdtem, mikor is elapadt a víz, az amúgy is szomorkásan csepegő zuhanyozóban. Férjem megtudta a portástól, hogy AMÍG A MEDENCÉKET TÖLTIK (este 20 órakor! )ADDIG NINCS VÍZ! Lepukkant, koszos, elhanyagolt. Ilyen szállást talán a menekültek sem fogadnának el! ! ! !