A Hermina Étterem Halásztelek a környék egyik sokoldalú és hangulatos étterme. A hely kellemes környezetet kínál, szép kerthelyiséggel és nyugodt belső térrel. Az étlapon változatos kínálat található, levesektől a húsokig és pizzákig, amelyeket szezonális ajánlatokkal frissítenek. A kiszolgálás barátságos és figyelmes, hozzájárulva a családias légkörhöz. Az adagok bőségesek, az ételek esztétikusak, a hidegtálak pedig kiemelten népszerűek.
A házhoz szállítás megbízható, és a rendeléses szolgáltatás minősége rendszeresen magas szintű. Az étterem ár-érték aránya kedvező, és az ételminőség általában magas színvonalú. A levesek, húsok és köretek harmonikus összeállítása gyakran kiérdemli a vendégek dicséretét. A hely ideális kisebb és nagyobb összejövetelekre, legyen szó családi ebédről vagy baráti találkozóról. A környezet tisztasága, a kulturált kiszolgálás és a szépen tálalt ételek hozzájárulnak a pozitív benyomáshoz. Összességében a Hermina Étterem Halásztelek a régióban kiemelkedő választás a változatos kínálat és a barátságos hangulat miatt.
A rendelt ételek minősége mintha mirelit lenne. Az étkezéshez kapott eszközöket nem szeretik eltörölni, rászáradt kajamaradékos villával nem olyan étvágygerjesztő vacsorázni.
Egy esemény kapcsán volt foglalásunk amit visszamondtak energiaárakra hivatkozva az utolsó pillanatban. Kiderült, hogy nem erről van szó hanem a helyünkön mások fognak vacsorázni.
Felső emeletre volt egy foglalásunk, amit esküvő utáni ünneplésre szerettünk volna kihasználni, az étteremmel mindenben meg is állapodtunk 2 hónappal korábban. Aztán az esküvő előtt 2 héttel visszamondják a megállapodást mivel a drága energiaárak miatt nem nyitják meg télen a felső emeletet, de kiderült, hogy erről szó sincs, csak lenne egy másik társaság az utolsó pillanatban akik 10-el többen lennének. Korrektségből 0, őszinteségből 0
Napi előfizetéses ügyfelei vagyunk a Hermina Étteremnek (Halásztelek). A házhoz szállítás, a kollégák hozzáállása, korrektsége, az ételek minősége és mennyisége semminemű kívánnivalót nem hagy maga után! Nagyon szeretjük az éttermet! Különösképpen értenek a levesekhez, húsokhoz, köretekhez, vagyis mindenhez! Köszönjük Hermina!
Szeretjük az éttermet, és gyakran jártunk oda a járvány előtt. Nem is volt panaszunk, kedves kiszolgálás, jó ételek. Azonban tegnap a kiszállított pizza ehetetlen volt, mivel nyers volt a tésztája. Mi lett volna, ha nem kérjük jól átsütve? ? ! ! Próbáltuk utánsütni a sütőben, de az már ugye, nem olyan. Mindezt nem olcsón, 4500 Ft-ért. Többet nem rendelünk, sajnos.
A konyhát elérte a hazai akut szakember hiány. A szakács(ok) lassúak és nem tudnak főzni. A főpincér sületlenségeket talál ki, hogy úgy tünjön: a vendég a hülye. Nem ez volt az első eset, hogy a konyha gyengén teljesített és valószínűleg nem is az utolsó...de ez engem már nem fog érinteni. Én ide többet nem jövök.
+ figyelmes kiszolgálás, barátságos légkör, jó hangulat, szépen tálalt ételek, fantázia dús szezonális ajánlatok - csak a multik által forgalmazott üdítő van a kínálatban, lehetne házi szörp vagy limonádé is, esetleg egy kancsó víz citrom karikával. Ez csak egy pici mínusz, hisz az éttermek nagy többségére ez a jellemző!
Hermina Étterem válasza
Kedves Értékelő!
Köszönjük a dicséretet! Van/volt és lesz is nemcsak "multi-s" üdítőnk, elsők között kezdtük el házi limonádét készíteni és kínálni a Vendégeinknek. Meggyes, málnás, jaffás, bodzás és klasszikus citromos változatban. Házi jeges tea több, mint két éve szerepel a kínálatban!
A legjobb étterem Szigetszentmiklós környékén! Hangulatos környezet,barátságos kiszolgálás. Az ételek nagyon finomak(levestől a pizzáig! )és hatalmas adag! Az ár is megfizethető. Csak ajánlani tudom mindenkinek a fiataltól az idősebb korosztály számára,legyen szó akár egy randevúról,akár egy kis beszélgetéshez a barátokkal,vagy egy nagyobb eseményről!
Több étteremben is voltunk már a környéken, de ez az étterem volt a legbarátságosabb, szép, hangulatos környezetet, változatos kínálatot, barátságos kiszolgálást és finom ételeket kapunk. Mindenkinek tudom ajánlani, mint egy nagyobb összejövetelre, vagy csak egy egyszerű ebédre vagy vacsorára!
2001 óta lakunk Halásztelken, több éttermet is kipróbáltunk már azóta, de mind minőségét, mind pedig árait, a kiszolgálás, és ételek felszolgálását tekintve a legjobb. Külön érdemük, hogy időről-időre változtatják az étlapon szereplő kínálatot és időszakos ételsoraik is vannak (pl: görög napok)!