Többször voltunk már itt. Nagyon kedvesek segítőkészek a dolgozok. Hat éjszakát töltöttünk legutóbb itt. A svédasztalos reggeli mindig nagy választékkal. A vacsora három féléből választható, nagyon finom és bőséges. Kellemes környezet. Szép rendezett környék. Vacsora után jó kis sétát lehet tenni az erdős részen. Aki pihenésre vágyik ajánlom mindenkinek!
Már 10 éve járunk ide a párommal. Előfordult, hogy nem tudtunk a kért időpontra elmenni. Rugalmasan áttették más napokra. 3 éjszakát töltöttünk legutóbb itt. A svédasztalos reggeli mindig remek. A vacsora nagyon finom és bőséges volt. A személyzet pedig rendkívül kedves. Mi különösen Arankával találkoztunk már sokat, aki mindig nagyon segítőkész.
Nagyon jól éreztük magunkat, a vendéglátás, a személyzet barátságos fogadtatása kiváló volt, mindelhol rendkíküli tisztaság, barátságos környezet. Nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek nagyon finomak,a séf kedvessége és figyelmessége a vendégekkel igazán kiemelkedő volt. Mindenek előtt érezni lehetett a vendégszeretetüket. Ajánlom mindenkinek, kisgyermekkel is.
Másodszor is nagyon jól éreztük magunkat az Arborétumban. Sőt. . . . ! Nagybetűkkel írom,ez az élmény oly váratlanul ért minket: Ebben a Hotelben a VACSORÁHOZ HŰTÖTT VIZET TUDTUNK FOGYASZTANI,amennyit csak kívántunk. Nem kellett külön italt rendelni,vagy vizet kérni,mert KI VAN TÉVE! Ilyet,bár sok helyen jártunk,nem tapasztaltunk. Köszönjük!
Párommal töltöttünk itt 4 napot Nagyon kellemes környezet távol van a fürdőtől de egy jó kis séta. Személyzet nagyon kedves a konyhások aranyosak kiszolgálás 1. osztályú. Hajnalban madár csicsergésre ébredsz, Kellemes erdei környezet szúnyog az előfordul érdemes felkészülni rá. Mindenkinek ajánlom tökéletes kikapcsolódás családias hangulat!
Nagyon szeretjük a Hotel Arbarétumot , évek óta rendszeresen visszatérünk, legalább évente kétszer. Nagyon szép környezetben bújik meg a hotel. Kényelmes , tiszta és nagyon jó árakon vehetjük igénybe. Nagyon udvarias és segítőkész a személyzet. Az étkezés is kielégítő, a reggeli bőséges és a vacsora is nagyon finom.
Menüsort lehet választani, nagyon ízletes, nem megterhelő ételek és ez vacsoránál a számunkra nagyon fontos. Az éttermi kiszolgálás maximális, nagyon kedvesek és minden igényre odafigyelnek. A környéket is bejártuk de még mindig talátunk olyat amit eddig még nem. Gyógy masszás is kérhető, ha előre jelzik rá az igényt. Minden alkalommal jól éreztük magunkat.
A Hotel Arborétumban töltöttük a 2014-2015-ös évfordulót egy baráti társasággal. Nagyon jól éreztük magunkat, szinte semmit nem tudnék említeni, ami hiányzott volna. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt, a foglaláshoz tartozó borkóstolásra--mely nagyon tartalmas volt--maga a tulajdonos kísért el autóbuszainkkal s végig nagyon közvetlen volt vendégeivel.
Az ételek mind mennyiségileg, mind minőségileg kifogástalanul finomak voltak, a szilveszteri vacsora pedig ünnepélyes és hangulatos. Nagyon hideg volt az időjárás ebben az időszakban, de mi ebből semmit nem vettünk észre a szállodában, megfelelő volt a fűtés. S ha még az infraszauna is működött volna, akkor biztosan azt is kipróbáljuk. No majd legközelebb.
Negyedszer voltunk ebben a Hotelben sosem csalódtunk. Kicsit messze van a fürdő de szép időben kellemes sétával könnyen elérhető. Ha fáj a lábad akkor és kocsival vagy a partnerszálló parkolójába beállhatsz az szembe van a fürdővel. Ha nem kocsival vagy és fájós mindened akkor ne ezt válaszd,hanem a partner szállodájukat.
Viszont elesel a kilátástól ami az arborétumra néz és a kellemes parktól. Kicsi séta is kell a pihenéshez ez ne ijesszen el senkit. 2015. januárjában voltunk és szép időt fogtunk ki. Sajna most nem tudtunk kocsival beállni mert tatarozták a szállodát ,bár kis odafigyeléssel megoldható lett volna ezt most sérelmeztem. Férjemnek nagyon fájtak a lábai így kocsival mentünk és bizony így plusz kiadást jelentett a parkolás díja. Most is megoldható lett volna mert láttuk hogy nyitva volt egész nap a kapu csak szólni kellett volna az ott tartózkodó alkalmazottaknak hogy autók fognak beállni. Ez kis odafigyeléssel megoldható lett volna. Mivel mi nem először voltunk ott így azt is tudtuk hogy onnan jön a vacsora vagyis ott főztek tehát tudtuk hogy vannak ott . Nem voltak igazán készségesek ezen a téren. Ennek ellenére jól éreztük magunkat.
2014 júliusban töltöttünk el itt néhány kellemes napot, éjszakát, kettesben a feleségemmel. A szálló az arborétum csendes, kellemes környezetében van. Az épület, a szobák tiszták, igen jó állapotúak. Parkolási lehetőség a szálló udvarán, térítésmentesen! Bár mindössze két emeletes az épület, de van lift!
Wifi is jól működött. Az étterem szép, igényesen kialakított, udvarias felszolgálás, az ételek mind rendben voltak. A termálfürdő alig 10 percnyi laza séta. Érdemes egy kis kiruccanásra tenni a határra, Drávaszabolcsra. Előzetes megbeszélés szükséges a kapitánnyal, és kellemes, egy órás drávai hajókázásra van mód, a kárókatonák szomszédságában. Persze el lehet tölteni egy kis időt a szomszédos Villányban is. Bátran ajánlom mindenkinek a szállást!
Nagyon kellemesen pihentünk! ! ! Nagyon kellemes a hotel,barátságos a személyzet és kifogástalan mint ízben mint adagban a félpanziós ellátás. A siklósi strand pedig egyszerüen remek . Visszamennénk máskor is ez nem kérdés ! ! ! Az esti séták egyszerűen lenyűgözőek voltak harkány gyönyörű az esti fényében, remek fagyizók és szórakozóhelyek állnak rendelkezésünkre !
7815Harkány, Siklósi út 21.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem