Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A szoba tiszta volt a fürdőszoba is és tágas. A személyzet kedves volt és barátságos. A félpanzióval is meg voltunk elégedve, nem volt igaz nagy választék, de az ételek finomak voltak. A felszolgálók nagyon kedvesek, udvariasak.
Igaz, kocsit labirintus a medencékhez eljutni, de nagyon el lehet bennük lazulni, egy nagy és két kisseb különböző hőfokú medencék vannak. Csak ajánlani tudom, aki csak feltöltődésre és pihenésre vágyik.
Három napot voltunk a Hotel Psoriasisban férjemmel. A személyzet nagyon kedves,udvarias, segítőkész volt. Félpanziós ellátással pihenünk három napot és az ételek kiválóak voltak,îzre és minőségre egyaránt. Kívánunk minden dolgozónak további jó munkát és hogy sokáig együtt maradjon ez a jó kis dolgozói csapat!
Szükséges tenni valók! ! ! A fürdőszobában a tusolóban a szélén penészes fekete gombák voltak. A teraszkorlátok az ÉN meglátásom szerint NEM biztonságos, mivel ha véletlenül valaki netán megbotlik és neki esik ( akkor az alsó 3x2 beton csavar) nem tartaná meg az Illetőt! ! !
Felső rögzítést is kellene alkalmazni a baleset megelőzés érdekében még mielőtt baleset történik. A korlátokat a beton oszlopokhoz is összekéne kötni egymással felül a teraszokon. Az ágy előtt jól esett volna egy láb kilépő ,hogy közvetlen ne a linóleum padlóra keljen kilépni ill. és onnan be az ágyba! Elégedettség. Az alkalmazottak és a személyzet szolgálat készek és készségesen segítettek mindenben! ! ! Nagyon elégedettek voltunk az ellátással és a szolgáltatással. Finomak voltak a svéd asztalos ellátás! Köszönettel tartozunk , hogy ilyen jó hangulatot teremtettek és elégedettséget.
A személyzet nagyon kedves,segítőkész. Viszont a tisztaság egy kórház-szállodához mérten gyenge. Megérkezéskor rögtön szólni kellett hogy penészes a tusoló. A wellness igazából egy működő szauna volt,a gyógyfürdős medence pedig egyáltalán nem működött (pedig ezért választottuk). Pandémiára hivatkozva,pedig a nagy strand működött.
A szomszéd kórházépületbe kellett átmenni 15-18óráig lehetett fürdeni. Kompenzálásképp kaptunk plusz egy masszázst,és egy bremer kezelést. Összességében nem igazán ajánlom,túl sok volt a kellemetlenség.
A hotel elhelyezkedése, a fürdő kiváló. Volt kerékpár! Ez az összes pozitívum. A szobák kórházi ágyakkal felszerelve. Parkolóhely kevés. Félpanzió volt befizetve. Az ételválaszték minimális, a mennyiség kevés. Vacsora 18-19 óra között. Egyik este 3/4 7-kor nem volt étel, elfogyott. . . . Aki normál wellnesst szeretne, ne ide jöjjön.
Olyan a hely, mint egy szanatórium, nem erre számítottunk. A város és a környéke viszont gyönyörű. Máskor is jövünk, de szállást körültekintőbben választunk.
Másodszorra voltunk ugyanitt. A recepción ismerősként üdvözöltek. A SZÁLLODA szép tiszta csendes. Minden kérést maximálisan teljesítettek. A felszolgálóktól a szobaasszonyig mindenki kedves udvarias. A rokonokkal együtt 3 szobát vettünk igénybe. Kezeléseket is kaptunk,ami szintén jól összehangoltan ment. A wellnesst nem tudtam értékelni mert felújjítás alatt volt.
A gyógyvíz miatt foglaltunk itt. A wellness részleg elég gyenge, csak egy jakuzziból és egy medencéből áll. Egy pihenőrész nyugágyakkal nagyon hiányzott belőle. Mivel ez egy beutaltak részére szolgáló kórház, elsősorban azok foglaljanak, akik csak szállást szeretnének jó áron a környék bejárásához, kirándulásokhoz.
Jól éreztük magunkat,kényelmes szobák,tisztaság.Az ételek is finomak voltak , bő választék volt. A személyzet nagyon segítőkész és figyelmes. Több fürdési lehetőség is volt : gyógyvíz és wellnes részleg.Nagyon jót pihentünk bátran ajánlom mindenkinek!!
Pozitívumok: -Ingyenes parkolás Kedves recepciósok és a többi személyzet is -Folyamatosan (felváltva) működő élményelemek a wellness részlegen -Ingyenes fürdőköntös -A reggelinél folyamatosan ellenőrizték a mennyiséget és újratöltötték
Negatívum: -Egyszerűen elfogadhatatlan, hogy a személyzet bármely tagja is belépjen a szobába a vendég engedélye nélkül.
Egészen konkrétan a takarítóról van szó, aki meg nem várva a bebocsátást, szó nélkül nyit be a szobába. Ebből nagyon kellemetlen szituáció is adódhat, ezt sehol nem engedhetik meg maguknak egy szállodában. Ha pedig kiakasztom a táblát, hogy nem kérek takarítást, akkor lesz szíves figyelembe venni a kérésem. -Kevés parkolóhely a szálloda előtt -Kényelmetlen (túl kemény) ágy és lapos párnák, amiket csak félbehajtva tudtunk párnaként használni -A reggeli lehetne kicsivel változatosabb, a kenyér/zsemle/kifli ránézésre sem voltak bizalomgerjesztőek, több naposak lehettek mert kicsit szottyadtak voltak -Híg, gyenge kávé -A wellness részhez kicsit körülményes odatalálni, nem volt teljesen egyértelmű, mikor merre menjünk, néhol sötétben is kellett menni, mint egy labirintus
A szálloda személyzete segítőkész, kedves.A kiszolgálás kiváló. egy apró hiba volt az ott létünkkor, a klíma a szobában nem igazán működött. de ezt leszámítva jól éreztük magunkat. A Wellness részleg akkor perpill műszaki okokból nem működött. :(Köszönjük