Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Már nincs benne annyi

Kocsi Csárda HévízKocsi Csárda Hévíz a térképen

Átlagos 2018. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. november 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Személyes ajánlás alapján választottuk ezt az étteremet, igaz az ajánlás úgy hangzott, hogy "lehet már nem olyan jó, mint régen". Azt nem tudom, hogy régen milyen volt, de most jó nem az biztos.
Miután helyet foglaltunk az egyik asztalnál, 5 percet kellett várunk egy hölgy pincérre úgy, hogy másik kettő tátott szájjal (szószerint) nézte, hogy ott ülünk, de még véletlenül sem jött oda, hogy legalább egy étlapot a kezünkbe nyomjon. Értem én, hogy nem az ő asztaluk - már ha ténlyeg erről van szó -, de azért azt gondolom egy jó vendéglátós nem hagyna egy vendéget sem malmozni miközben ő egy helyben áll, és elméletileg a vendégek igényeit figyeli.
A hölgy pincérrel - aki végül kiszolgált minket - amúgy nem volt gond, kedves volt és mindent megtett, amit tehetett, és az étel is elég finom volt, de maradandó élményt nem nyújtott. Az úriember, akinek fizetni kellett, na ő tényleg üde színfoltja az étteremnek, de kb. ennyi. Szerintem ennél sokkal jobb éttermet is lehet találni Hévízen, ezért nem ajánlanám.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló

Kocsi Csárda további értékelései

2023.08.22a párjával
Szörnyű
A vegyes halászlében a ponty iszap szagú, ízű volt. A rendelésünket felvevő pincér türelmetlen, kissé udvariatlan volt, meg sem várta amíg rendesen atnézhettük volna az étlapot... Az adag kicsi ellentétben drága, a szervíz díj nem szerepel az étlapon, a vendéget erről nem tájékoztatják... Most...
2023.07.22gyerekekkel
Kiváló
Végre egy hely, ahol jól főznek! Családi nyaralás alkalmával jártunk itt. Ilyenkor sorra tesztelem az éttermeket, hol sikerül jobbat, vagy legalább olyat enni, mint amit magam is elkészítek. A Kocsi Csárdában sikerült végre egy igazán ízletes, minőségét és mennyiségét tekintve is kimagasló...
2023.06.03családjával
Kiváló
Kiváló kiszolgálás! Finoman elkészített ételek. Földön járó árak. Gyors kiszolgálás ! Mindenkinek szeretettel ajánlom. A legjobb étterem Hévízen.
Népszerű szállások a környéken
Holiday Club Apartman Hotel Hévíz - Két ünnep között
Két ünnep között
12.26-30.
Holiday Club Apartman Hotel Hévíz
83.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval