Most már Ensana Thermal Aqua a neve a Danubius Health Spa Resort Aqua Hévíznek, de ugyan az a szálloda, csak a neve más. Törzsvendégek vagyunk itt, nem véletlenül! Kedves, udvarias személyzet, all inclusive ellátással. Ételek minősége, választéka kíváló. Látszik, hogy hozzá értő emberek állítják össze az ételeket, s dícséret a szakácsoknak, cukrászoknak.
A felsorolásból a személyzetet sem hagyom ki, a recepciósok, a felszolgálók, a wellnes részlegnél a munkatársak, takarító személyzet, mind-mind segítőkészek, kedvesek. Csak azt sajnáljuk, hogy a lift használatát megszüntették a lenti parkolónál, mert a tóról visszatérve, kényelmesebb volt a feljutás a szállodába. Reméljük 2020-ban sem fogunk csalódni, van már foglalásunk!
Minden tökéletes volt és ami elvárható egy 4 csillagos szállodától,azt maradéktalanul megkaptam. Személyzet,kedved,figyelmes,annak ellenére is,hogy Karácsonykor minket szolgáltak a családjuk helyett. Ezúton is köszönöm nekik.
Visszatérő vendégek vagyunk a gyerekekkel és nagyon-nagyon szeretjük a szállodát. A wellness, gyógykezelés szolgáltatások számunkra mindig kiválóak! All Inclusive szolgáltatása, a rendkívül finom ételek bő választéka csodás! ! ! Lányom tejérzékeny, de még ő is tud bőven válogatni a tejmentes ételekből.
Nagy örömünkre szolgált, hogy a szálloda folyamatos felújítás alatt van. Annak ellenére, hogy főleg idősebb külföldi vendégek vannak a szállodában, én családosoknak nyugodt szívvel tudom ajánlani, mert a hotel meleg, családi hangulatot áraszt a kedves, udvarias, segítőkész személyzetnek köszönhetően!
Csomagban foglaltunk 3 nap 2 éjszakát, de annyira jól éreztük magunkat hogy maradtunk még egyet. Gyönyörű kilátással, könnyen megközelíthető helyen található a szálloda. Saját parkoló, ami negatívum hogy napidíjas azaz, fizetni kell érte. A személyzet minden tagja mindig kedves és segítőkész, látszik hogy erre nagyon odafigyel a vezetés.
Mindenhol tisztaság, rend. Az allinclusive light ellátás bőséges, változatos, aki itt nem talál fogára valót az nem is akar enni. Egy alkalommal az esti italkínálattal volt némi problémánk, amikor is az italos pincér kocsiját hátrahagyva kb. egy órára "eltünt" a területről. Ez többi vendégnek is feltünt, így gondolom többé nem fog előfordulni. Wellnesrészlegük szuper, beltéri és kültéri élménymedencék, gyógymedencék, úszómedence, szaunahasználat, konditerem mind-mind a vendégek pihenését szolgálják. A kültéri medencék csodálatos parkosított környezetben vannak. Biztosan visszatérünk még ide.
A lift kapacitása kevés volt. "Aki nem akar hízni" az ne menjen ide, mivel a kaja ellátás bőséges volt és finom. Összességében elégedettek voltunk, jól éreztük magunkat.
Egy kamasz és agy 3 éves gyermekkel jártam itt 4/3 napot töltöttünk, Nagyon pozitív tapasztalatunk volt. A környezet gyönyörű, az 5. emeletről( itt laktunk) csodás kilátás volt, a wellness szuper, az ételek kiválóak. Mindenki megtalálta a neki való elfoglaltságot. Gyermeksziget, edzőterem, esti élőzene! Mindenkinek csak jó szívvel tudom ajánlani
All inclusive csomagot választottuk, remek, hozzáférhető áron. A fürdő nagyon kellemes volt. A személyzettel megvoltunk nagyon elégedve, kedvesek voltak és segítőkészek. A hotel egy sok emeletes panel épület, amely nem a napokban épült, de ennek ellenére kényelmes volt, csak a panel az panel marad olyan szinten hogy hallani lehet a szomszédokat a vékony falak miatt.
Szülinapomat ünnepeltük itt párommal,nővéremmel és sógorommal. Már a megérkezésünkkor tetszett,hogy figyelembe vették a kérésemet,hogy egymás melletti 2 szobát kapjunk. Barátságos volt a személyzet,az első kérésre kicserélték a kicsi fürdőköpenyt nagyobbra. A szobák tiszták voltak,az étteremben a választék megfelelő volt,az ételek ízlettek.
A wellness-részlegen különösen a gyógyvizes medencék tetszettek. Sajnos a szaunában a mi ízlésünknek nem volt megfelelő a textil nélküli használat. Hiányzott még a szobából a fürdőruha szárításának a lehetősége. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat,ajánlani tudom másoknak is ezt a szállodát.
Már többször jártunk a szállodában, alapvetően meg voltunk elégedve, de most volt pár kifogásolni való. A gőzfürdő nem működött, máshol ezt előre jelezték, és kaptunk valami kompenzációt. Az érkezés napján nem volt ebéd, amit szintén nem jelezték a foglaláskor, ezt kompenzálta az igazgatónő, de nem tudtuk megvárni egyéb okok miatt.
A fürdőben kevésnek tartottam a napi egyszeri takarítást, napközben nem ártana többször feltörölni a padozatot. Az étterem választéka, ízei nagyon jók.
• Nagy testű kutya: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár