A környezet nagyon tetszik. Nem illett oda az a kinti fürdőmedence egy kis zavaros, zöld vízzel az alján. Érdekes és nagyon fotogenikus az a szalagos szállító a hátsó gazdasági épület mögött. Már jó néhány évtizede lehet ott, ahogy át van nőve azzal a fácskával. Nagyon jó ötlet a könyvek a portán. Remélem nem utoljára voltunk Önöknél.
A szálloda nagyon kellemes, nyugodt hely, izlésesen kialakított szobái, udvarias személyzete, felszereltsége gyermekekkel utazók igényeit is kielégíti. Éttermében csak reggelizésre van lehetőség, kuponos ajánlatában a vacsorát és a welnesszezési lehetőséget a szomszédos szállodában kínálja, ami tavaly a Helios volt, idén viszont a Fit Hotel, ami sajnos csalódást okozott.
A hotel fantasztikus a nagy wellnesz szálodákhoz képest hangulatos otthonos, családbarát. Az ember szinte otthon érzi magát! A szobák hangullatosak és egyszerűek. A svédasztalos reggelik nagyon választékossak,a vacsorák különlegessek és érdekessek. A személyzet kedves, barátságos és szolgálatkész.
Ami egy kicsit hiányosnak tartottam a wellneszrészleg, de azért az is jó! Fantasztikus élményt nyujtot a tófürdőben eltöltött idő. A város jól megközelíthető és rengeteg programot kínál főleg agusztus 20-ka körül, ingyens koncertek minden este érdekes fellépőkkel. Mindenkinek ajánlom aki szereti a csandes nyugodt helyet, de mellette szeretne egy kicsit szórakozni. Na azt itt megteheti!
2013. október végén, egy Nők Lapja-akció keretében töltöttem itt három tökéletes kikapcsolódást nyújtó napot idős édesanyámmal. A környékbeli nagy szállodák helyett a családiassága és a személyre szabott vendéglátás miatt ajánlható a pihenni vágyóknak. A svédasztalos reggeli kínálata minden igényt kielégít.
A fitness részlegben alkalmam volt kipróbálni a flabélost. A wellness szolgáltatást a szomszédos szállodába szóló kuponnal lehetett igénybe venni. A Kis Helikon épülete és gyönyörű kertje rusztikus mediterrán hangulatot áraszt.
Kétszer is voltunk a Hotelben.Különleges élmény volt számunkra.A személyzet barátságos,a szállás nagyon szép és tiszta. A vacsora külön említésre méltó , első osztályú ételek különleges kiszolgálás .Nagyon jól megközelíthető a hévízi tó és a főtér.Mindenkinek ajánlom aki szereti a csendes nyugodt környezetet.
Nagyon segitökész személyzet, mindent megtesznek a vendégért. Mig vacsoráztunk a kisfiunkra ök figyeltek,mert egy két éves gyerek nem képes sokáig egy helyben ülni. Ezért nagyon hálás vagyok nekik. A szoba nagyon kellemes, otthonos volt. Az éerkezéskor bekészitett gyümölcstál nagyon rokonszenves gesztus tölük. Az egész szálloda nagyon szép. Ajánlani tudom mindenkinek.
Gyönyörű a szálloda. Családias ,nagyon jó hangulat volt. teljes pihenés volt. Az étterem egy gyöngyszem,a séf szenzációsakat készitett. A személyzet nagyon kedves,minden a vendégért van,apró kedveskedéssel teszik még vonzóbbá a nyaralást. pl:süti,gyümölcs tea. Akciós belépő a Hévizi Tóhoz. Mindenkinek szivből ajánlom,ezt szép szállodát.
Fiammal pihentünk Hévíz ezen hoteljében. A Kis Helikon hangulata a régi tradíciók eleganciáját ötvözi a modern dolgokkal. P(v)áratlanul kedves, családias hangulatot, és nyugalmat áraszt a hotel, a kiszolgálás és a személyzet pedig kivétel nélkül nagyon szimpatikus és segítőkész, akik a HELYI vendéglátás szerepének fontosságát erősítik minden lehetőségükkel.
Aki erre vágyik egy nyüzsgő üdülővárosban,a "mega"-és személytelenebb jellegű-szállodák helyett, az megtalálja ezt. . nos Nekik nyugodtan ajánlom a helyet párosan, vagy akár családosan is. Nekünk ugyan teljesen megfelelt, de wellness szempontból ki-ki mérlegelheti azt, hogy mire van szüksége.