Hotel FIT Hévíz Hévíz - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel FIT Hévíz Hévízen található, nyugodt hangulatú szálláshely, amely a pihenésre és a gyógyvizesfürdő-élményre összpontosít. A wellness részleg a Hévízi tó gyógyvize hatását felhasználva járul hozzá a regenerálódáshoz, és a medencék, a szaunavilág széles kínálatot nyújtanak. A gasztronómiai kínálat bőséges és változatos, a konyha magas színvonalon dolgozik, a szakácsok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
Az ár-érték arány kedvező, különösen rövid vagy hosszabb pihenések esetén. A személyzet udvarias és segítőkész, a vendégbarát légkör és a családias hangulat végig jelen van. A szobák és a közösségi terek tiszták, a berendezés praktikus és kényelmes, a nyugodt környezet pedig támogatja a feltöltődést. Közel a tófürdőkhöz és Hévíz központjához, így könnyen felfedezhetők a helyi látnivalók, a séták és a könnyedabb túrák is. Gyakori visszajelzések alapján előfordulhatnak időszakos karbantartási vagy szolgáltatási hiányosságok, például lift-meghibásodások vagy parkolási díj-problémák, de ezek általában gyorsan orvosolhatók. Ez a szálloda kiváló választás rövid wellness hétvégére Hévízen, hiszen a helyi gyógyvíz és a professzionális személyzet magas színvonalon működnek. A visszatérő vendégek kiemelik a Hotel FIT Hévíz főerényeit, a családias légkört és a megbízható szolgáltatást. Összességében a Hotel FIT Hévíz ideális kiindulópont lehet azok számára, akik nyugtató környezetben, gyógyvíz-hatású medencében és gondos kiszolgálásban szeretnék tölteni a pihenést Hévízen.
A szoba kényelmes volt, az ételek finomak és bőségesek! A wellnes részlegen nagyon emelné a színvonalat, ha lenne centrifuga. . . . és még egy észrevétel! Fontos lenne naponta többször feltörölni a járólapot, mert a víztől nagyon csúszik, és baleset veszélyes! ! ! Ha ott valaki hanyatt vágódik, annak komoly következményei lehetnek! ! ! ! Üdv.
Augusztus elején töltöttünk el három felejthetetlen napot a szállodában. A személyzet nagyon udvarias volt, a kiszolgálás tökéletes, az ételek finomak. Az étteremben nem volt zsúfoltság, kedvesek voltak a pincérek. A szoba tiszta volt, minden nap becsületesen takarítottak. A wellness részlegre sem lehet egy rossz szavunk sem. Mindent összevetve örültünk hogy ezt a szállodát választottuk.
A gyógymedence vize a kiírás szerint 30-34 fok. Ez inkább 34-35 fok volt, ami kánikulában teljesen felesleges. Kértük többen is, hogy kicsit vegyenek vissza a hőfokból, de kérésünk eredménytelen maradt. A wellnes rész nyithatna korábban is, mint 8 óra.
Mi még nem jártunk Hévízen. A szálloda wellness részleg méreteiben nem túlságosan nagy, ott töltött időben minimálisan kihasznált. Érthetően nem minden üzemelt. Nekünk az alacsony időjárási hőmérséklet, szeles idő miatt hideg volt a wellness részleg hőmérséklete és a hévízi gyógyvízzel töltött medence víz hőmérséklete hideg.
A szállodával és az elhelyezéssel elégedettek voltunk! Sajnos nem volt fertőtlenítő szer a szállodában. A szemetet a harmadik napon vitték el. Amikor szóltunk a portán. A fürdő nagyon jó de, délután fürödtünk. A konyha nagyon jó finom ételek, sütemények. A pincérek udvariasak! Nagyon jól éreztük magunkat! Jövőre visszatérünk.
Ami gond volt. . . nem működött a hűtőszekrény,de kicserélték. Nem működött a wifi, következő alkalommal nem kérünk sarokszobát, a férjemet nagyon zavarta az utcai zaj, másik oldalt fogunk igényelni, egyetlen asztali lámpát nem tudtunk bekapcsolni, a lábam bevertem nagyon az ágy lábának "kiszögelésébe"/! ? !
TV-t nézni nem igazán lehetett, mert az a néhány ingyenes magyar csatorna sem jött be rendesen (M5-ön kép, Dunán hang nem volt :)). Az ún. pizzaebéd elhagyható lett volna, annak a pizzához sok köze nem volt. A reggeli, vacsora viszont kiváló és ízletes. Az italrendeléssel voltak csak problémák. A wifi nagyon gyenge.
Az előzetes kommentekkel ellentétben:a szoba,és fürdőszoba megfelelő tisztaságú volt. A fürdőköpeny kicsit kopott,de szintén tiszta Ami hiányzott,a megfelelő méretű fürdőlepedő,csak kéztörlő méretű volt a fürdőben. A vellnes részleg az elvárt szintet hozta,bár a jakuzzi nem működött megfelelően.
3 éjszakát töltöttünk a szállodában, nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet figyelmes, kedves, segítőkész volt! A szálloda konyhája kiváló, változatos, nagyválasztékú volt a reggeli és a vacsora is. A szoba tiszta és megfelelően felszerelt, amit hiányosságként említenék meg, hogy célszerű lenne egy kisebb ruhaszárítót elhelyezni a teraszokon.
Nagyon megvoltunk elégedve az éttermi szolgáltatással. A Séfasszony jó szájízzel és bőséggel ellátott minket. A felszolgálók udvariasak és készségesek voltak. A félpanziót mi felcseréltük ebédre és így három fogás közül választhattunk de még akkor kérhettünk változtatást. Minden ismerőseimnek fogjuk ajánlani a CE Quelle Hotelt.