Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jobbat vártam

Margaréta Csárda & Panzió HorvátzsidányMargaréta Csárda & Panzió Horvátzsidány a térképen

Átlagos 2018. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. június 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Már egy ideje ki akartam próbálni a helyet, mert minden ismerősöm aki járt már ott, csak pozitívan nyilatkozott róla.
Nekem nagy csalódás volt (és a nálam kevésbé kritikus feleségemnek is), valószínűleg nem is megyek oda többet.
Lássuk: Éppen egy felhőszakadás első pillanataiban értünk oda, majd leültünk a teraszon. Mivel a pincér éppen kint volt, rögtön kérdezte is, hogy kint maradunk-e vagy bemegyünk. Először azt válaszoltuk, hogy kint, majd a feleségem szép nyugodtan, kényelmesen el tudott szívni egy cigarettát, úgy, hogy a pincér valahogy ez alatt a 6-8 perc alatt nem ért oda hozzánk az étlappal. Ezután az idő miatt inkább bementünk, ahol újabb pár percnek kellett eltelnie, mire végre tényleg foglalkoztak velünk (megjegyzem kint 3, éppen végző asztal volt, bent senki). Ezek után a pincérre már egy rossz szó nem lehetett.
Ital: legnagyobb meglepetésemre a rendelt két üdítő nem üveges termék volt, hanem lédig (azt hiszem, elmúltak már azok az idők, amikor még ez volt a szokás), azaz flakonból kimért. Nem örültünk neki.
Aztán a leves: Én fácánlevest, feleségem májgombóc levest evett. A két leves nem kellemesen meleg volt, hanem gyakorlatilag tűzforró, hosszú percekig ehetetlen hőmérsékletű volt. Ízre hozta a húsleves kívánalmait, bár a fácánból elég kevés kis cafat jutott nekem, míg a feleségem májgombócát megkóstolva sajnos a gyenge közepes volt a minősége számomra.
Lássuk a második fogást: én marhalábszár pörköltet kértem, a feleségem cigánypecsenyét. A pörkölt hozta a falusi kis éttermek színvonalát, semmi több, egyszer megehető kategória volt. Viszont a galuska egy jelentős része kemény, összeragadt (olyan mikróban túlmelegített) volt. Itt is megkóstoltam a feleségem ételét, és a cigánypecsenye ugyancsak a nagy közepes átlagot hozta.
És még egy apróságnak tűnő problémám volt: értem én, hogy hirtelen leszakadt az ég és esett egy pár percig az eső, de hogy egy étterem belső helységében az asztal körül folyamatosan 8-10 légy keserítse meg az ember életét, az azért elég ritka. Itt ez is megtörtént sajnos.
Nekem nagyon nem jött be a hely, és ez azért sem csak a személyes véleményem, mert az autóba beülve a feleségem azzal kezdte, hogy "azt hiszem én többet ide nem fogok jönni".
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Margaréta Csárda & Panzió további értékelései

2018.07.21gyerekekkel
Kiváló
Többször jártunk már itt. Az ételek finomak, és nagy adagok adnak. A kiszolgálás udvarias és gyors. Általában sokan vannak, de mindenki időben megkapja a rendelt ételt. Hangulatos az egész csárda. Két terme van, az egyikben külön családi, baráti összejöveteleket is szoktak tartani. A két terem...
2018.06.22a párjával
Kiváló
Két sikertelen Vas megyei próbálkozás (Velem és Cák) és az általuk okozott csalódás után tértünk be ide, hogy végre megebédeljünk.Kicsit megijedtem a sok parkoló autótól és sok vendégtől, félve, hogy sokat kell várnunk. De minden várakozásunkat felülmúlta, két (már igazán nem fiatal) pincér...
2018.04.30családjával
Kiváló
A Kőszeg és Bük közötti úton járva találtuk a helyet. A parkoló dugig volt autókkal, ami jót selytetett. Nem is csalódtunk. Belépve kedvesen fogadtak, és hellyel kínáltak. Öt percen belül előttünk voltak a megrendelt italok, és a levesre sem kellett többet várnunk. Minden nagyon gyors és profi...
Népszerű szállások a környéken
Kőkert Pihenőház K?szeg - Napi árak
Napi árak
2025.06.01-ig
Kőkert Pihenőház K?szeg
48.000 Ft / 4 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
66.092 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval