Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kívülről szép, belül pocsék

Thermal Panzió Igal Igal

Szörnyű 2017. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagyon lelakott és borzasztó kicsi a szoba is, a fürdőszoba is, inkább 1 személyes, amit 2 fő részére adnak ki. Nincs hova letenni a bőröndöt, ruhákat, semmit. Fogas sincs és hűtőszekrény se. A tv egyszerűen nem működött.
Az étteremmel nincs gond, csupán annyi, hogy a konyhaszag nincs megoldva, illetve annak megszüntetése páraelszívóval, szóval maga a szállás pocsék. Legfeljebb 2 csillagosra minősíthető. Nem ajánlom senkinek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

Thermal Panzió Igal további értékelései

2021.09.04a párjával
A wellnesst nem használtuk, ezért nem értékeltük. A szekrény teteje régóta nem volt takarítva. A rátett üres hátizsák nagyon vastagon poros lett. Kicsit szűkös volt a szobában a hely. A három csillagos hotel besorolásnak tökéletesen megfelelt. Alapvetően a tisztaság rendben volt, bár még egy...
2021.06.10a párjával
Kiváló
A szállás, kiszolgálás, tisztaság tökéletes volt. Az étterem személyzete kedves és figyelmes. Kérésünkre azonnal intézkedtek. Egy problémánk volt csak a szobával kapcsolatban - kisméretű hűtő lehetett volna. A nagy terasznak nagyon örültünk. Az időjárás kedvezett. A masszőr hölgy rendkívül...
2020.11.10a párjával
Átlagos
Indokolatlan a szauna üzemen kívűl helyezése a Covidra hivatkozva! Tavasszal sem működteték már, erre hivatkozva, és még most ősszel sem jelezték ezt a szállás foglalásakor!