A Duna partján található étterembe 3 napos kalocsai tartózkodásunk ideje alatt kétszer is ellátogattunk. Tél lévén nem a teraszon ültünk le, de sikerült ablak melletti asztalnál helyet foglalnunk, ahonnan szintén szép kilátás nyílt a folyóra. Igaz ugyan, hogy a berendezés eléggé retró, de ez adja a hely varázsát.
:) A kicsiknek játszósarkot is kialakítottak. A mosdó tiszta, rendezett. Az ételek kiadósak, ízletesek, a pincérek kedvesek, udvariasak. Egyetlen negatívumként azt tudnám megemlíteni, hogy az egymás utáni két napon rendelt steakburgonya még csak nem is hasonlított egymásra. Mindkét nap finom volt, de más. Aki betér ide, mindenképpen kóstolja meg a hely különlegességét, Ádám-Éva rétesét, cigánymeggyes matymarattyal! :)