Közért Bár Káptalantóti

100%
4,8Kiszolgálás
4,8Ár / érték
4,8Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Judit Panzió Tapolca-Gyulakeszi - Napi árak
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Kedvezményes ajánlat -10%
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
73.710 Ft / 2 fő / 3 éjtől büféreggelivel

Közért Bár Káptalantóti vélemények

Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 55 városban járt márFelfedező - 22 helyen első értékelő4 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 121 feltöltött kép
Kiváló 2026. augusztus 9.gyerekekkel járt itt
Nagyon jó, hangulatos hely. Van retró kávé retró üvegpohárban, de főételek és sütemények is. Közértből (élelmiszerboltból) és kocsmából lett átalakítva, megőrizve sok régi feliratot, plakátot és tárgyat. Kerthelyiség is van. Nagyon kedvesek, minden nagyon tiszta. A közelben lehet parkolni.
Közért Bár Káptalantóti - Étel/italKözért Bár Káptalantóti - Külső képKözért Bár Káptalantóti - Belső
Kiváló 2025. július 22.családjával járt itt
Minden finom és isteni enteriőr!Mindenkinek ajánlom!!!Nagyon jó a hangulata,egyedi!A felsolgálók is nagyon kedvesek!En biztosan visszatérek!Menjen aki tud :)
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 3024 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36898 feltöltött kép
Kiváló 2023. május 25.egyedül járt itt
A Közért bár egy korábbi Csemege-üzletből kialakított egyedi ínyencbolt, sör- és borbár Káptalantóti központjában. A beltér a hetvenes évek hangulatát árasztja. A falakon régi reklámplakátok és festmények, a vitrinekben a polgári ízlésvilág s a kispolgári giccs sajátos egyvelegét nyújtó tárgyak.
Közért Bár Káptalantóti - Külső képKözért Bár Káptalantóti - Külső képKözért Bár Káptalantóti - Külső képKözért Bár Káptalantóti - Külső képKözért Bár Káptalantóti - Étlap/itallapKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - Étel/italKözért Bár Káptalantóti - Külső képKözért Bár Káptalantóti - Külső képKözért Bár Káptalantóti - Étel/italKözért Bár Káptalantóti - Étel/italKözért Bár Káptalantóti - Külső képKözért Bár Káptalantóti - Étlap/itallapKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - Étel/italKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - Külső kép
Még több kép (19 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1081 városban járt márFelfedező - 3423 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70572 feltöltött kép
Kiváló 2020. augusztus 19.a párjával járt itt
Káptalantóti centrumában új ok van, amiért ide kell járnunk. Eddig leginkább a Liliomkert piac miatt ismerte a falut a nép, de most mellé nő egy másik csillag is, a Közért Bár. Tüneményesen retró és trendi is, igazi kultúrkörnyezet, egy galéria és egy presszó, meg az innovatív szeretet keveréke.
Közért Bár Káptalantóti - Külső képKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - Külső képKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - BelsőKözért Bár Káptalantóti - Étel/ital
Még több kép (7 db) >>