freszter étterem értékelései

Értékelései
11
28
24
15
14
0
31

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg freszter értékeléseit!

Olvasd el freszter étterem értékeléseit!

freszter értékelései

Változatlanul magas színvonal -

Benevár Étterem Mátrafüred

2020. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. január 12.
Három évvel ezelőtt jártunk itt, az akkori tapasztalataink alapján ismét ezt az éttermet választottuk. Nem csalódtunk: továbbra is nagyon finomak az ételek - a kislányom értékelése alapján "a legjobb borsófőzelék". Az adagok hatalmasak (nem tudtuk megenni, becsomagoltattuk), ár-érték arányban nagyon jó. A kiszolgálás nagyon udvarias és kedves.
Megosztom
Egerben a legudvariasabb -

Petrény Borbank Eger

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 2.
Valódi vendégszeretetet és nagyon udvarias kiszolgàlàst talàltunk, ami sok keresgélés utàn hiànypótló volt. Központi helyen, a sétàlóutcàban, kellemes és nagyon szép környezetben van, a belső tér is nagyon szép és igényes kialakítàsú. Sajttàlat és egyéb borkorcsolyàt feltétlenül kérjen, aki erre jàr.
Megosztom
Finom-szép-egészséges -

Főtér Cafe Restaurant Eger

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 22.
Nagyon szép helyen található és elég korrektek az árak, emiatt választottuk. A kiszolgálásnak főleg a stílusa valóban "érdekes", ahogy mások is írták, de ezt később sok más egri étteremben, kávézóban is tapasztaltuk - tisztelet a kivételnek. Az adagok változatosak - volt főétel, ami hatalmas volt, másik viszont elég kicsi.
Megosztom
Egészséges, nagyon finom tortàk -

Zabrakadabra - Tűzoltó utca Budapest

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 23.
Igazàból rendelni szoktunk tortàt, minden születésnapra innen, de voltam a régi és az új helyen is, szép. A tortàkat lehet cukor- és gluténmentes vàltozatban is kérni. Nagyon finomak, a kedvencem a narancsos csoki és az új banànos-csokis vegàn. Most màr nagyon széles a vàlaszték, van pl.
Megosztom
monopolhelyzetben -

Gránátos Étterem Fertőd

2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem pontosan szemben talàlható a kastéllyal. A berendezés, a hangulat jó, "békebeli", a kiszolgàlàs udvarias, de az étel nem volt igazàn jó; főleg az àràhoz képest. A túróscsusza nagyrészt összetapadt főtt tészta volt kevés túróval. A mosdó színvonala elmarad az étterem jellegétől.
Megosztom
Hatalmas adag különleges sütemény -

Harrer Cukrászda Sopron

2019. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 23.
Eredetileg a csokolàdéműhelyt terveztük megnézni a honlap alapjàn, de ez csak szervezetten látogatható. A cukràszda mellől tàvolabbról làtni lehet a cukràszok munkàjàt, meg tudtuk mutatni a gyerekeknek - a cukràszok kedvesek voltak. Nagyon sokféle különleges sütemény van, nagyon jó minőségűek és hatalmas adagok, nem is tudtuk megenni, becsomagoltàk nekünk.
Megosztom
Kicsit drága, de szép -

Hársfa Étterem Mosonmagyaróvár

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 26.
Az ételek finomak, de nem nagyon széles a választék és főleg az árakhoz képest nem nagyon nagyok az adagok, ez az értékelések alapján és ismerős ajánlása ellenére meglepő volt. A belső terem nagyon szép és külön érdeme a helynek, hogy nem erőltetett, nem túlzó a sok népies motívummal. Van két nagyon szép kemence, régi vasaló, butella, stb.
Megosztom
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 26.
A belső teremben ebédeltünk, a terasz sajnos csoport részére volt lefoglalva. Nagyon szép az étterem és a kávéházi rész is. Egyedül a rádióból hangosan szóló modern zene nem illik a kávéházi hangulathoz. Az ételek finomak, elég nagyok az adagok. Gyerekek fogadására is fel van készülve az étterem. A kávéházi részen kényelmes fotelek vannak, van olvasósarok könyvekkel, gyerekeknek is.
Megosztom
Jó pizza, jó helyen -

Motyó Pizzéria Tata

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 25.
Kis pizzéria, a tó körüli sétányon. Nagyon finom a pizza és rendes mennyiségű sajt, stb. van rajta. Az üdítők nagyon kedvező áron vannak más helyekhez képest, az ételek ára is jó. Van csavaros és gombócos fagyi is. A sétány mellett, a füvön vannak asztalok napernyők alatt, az üzletben kb. két asztal van. Séta közben is be lehet térni, közel van a várhoz, csendes.
Megosztom
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy szelet (! ) ràntotthús kerül 2000,- (kettő ezer) forintba, minden nélkül, ez alapjàn elképzelhetjük a többit. Tudtuk, hogy dràga - a jàtszósarok miatt "kellett" ide mennünk -, de ez azért minden elképzelést felülmúl. A friss péksütemények, amivel hirdeti magàt, kb. 700,- forinttól kezdődnek - darabra.
Megosztom
3 oldalon / 24 találat


TérképX