freszter étterem értékelései

Értékelései
13
31
26
17
14
0
34

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg freszter értékeléseit!

Olvasd el freszter étterem értékeléseit!

2020. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 3.
Úgy tűnik, inkább vizitúrázókra, előre bejelentett csoportokra számít az étterem. Elég jók az ételek, de nem túl nagyok az adagok és ehhez képest kicsit drága. Június végén, elég meleg időben, de még nem kánikulában, az ebédidő vége felé érkeztünk kisgyerekekkel. A vírusveszély miatti óvintézkedéseket példamutatóan betartották, a távolságtartás miatt nem lehetett minden asztalhoz ülni, ami dícséretes.
Megosztom
2020. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 3.
Családi nyaralásunk ideje alatt többször is itt ettünk, minden alkalommal jó élmény volt. Elég széles a választék, gyümölcslevekből a legjobb minőségű rostos üdítő van. A korábbi értékeléssel ellentétben a húsleves nagyon finom és répa is van benne (sok más helyen is hús nélkül tálalják). Az igen kritikus gyerekeknek is ízlettek az ételek.
Megosztom
Változatlanul magas színvonal -

Benevár Étterem Mátrafüred

2020. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. január 12.
Három évvel ezelőtt jártunk itt, az akkori tapasztalataink alapján ismét ezt az éttermet választottuk. Nem csalódtunk: továbbra is nagyon finomak az ételek - a kislányom értékelése alapján "a legjobb borsófőzelék". Az adagok hatalmasak (nem tudtuk megenni, becsomagoltattuk), ár-érték arányban nagyon jó. A kiszolgálás nagyon udvarias és kedves.
Megosztom
Egerben a legudvariasabb -

Petrény Borbank Eger

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 2.
Valódi vendégszeretetet és nagyon udvarias kiszolgàlàst talàltunk, ami sok keresgélés utàn hiànypótló volt. Központi helyen, a sétàlóutcàban, kellemes és nagyon szép környezetben van, a belső tér is nagyon szép és igényes kialakítàsú. Sajttàlat és egyéb borkorcsolyàt feltétlenül kérjen, aki erre jàr.
Megosztom
Finom-szép-egészséges -

Főtér Cafe Restaurant Eger

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 22.
Nagyon szép helyen található és elég korrektek az árak, emiatt választottuk. A kiszolgálásnak főleg a stílusa valóban "érdekes", ahogy mások is írták, de ezt később sok más egri étteremben, kávézóban is tapasztaltuk - tisztelet a kivételnek. Az adagok változatosak - volt főétel, ami hatalmas volt, másik viszont elég kicsi.
Megosztom
Egészséges, nagyon finom tortàk -

Zabrakadabra - Tűzoltó utca Budapest

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 23.
Igazàból rendelni szoktunk tortàt, minden születésnapra innen, de voltam a régi és az új helyen is, szép. A tortàkat lehet cukor- és gluténmentes vàltozatban is kérni. Nagyon finomak, a kedvencem a narancsos csoki és az új banànos-csokis vegàn. Most màr nagyon széles a vàlaszték, van pl.
Megosztom
monopolhelyzetben -

Gránátos Étterem Fertőd

2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem pontosan szemben talàlható a kastéllyal. A berendezés, a hangulat jó, "békebeli", a kiszolgàlàs udvarias, de az étel nem volt igazàn jó; főleg az àràhoz képest. A túróscsusza nagyrészt összetapadt főtt tészta volt kevés túróval. A mosdó színvonala elmarad az étterem jellegétől.
Megosztom
Hatalmas adag különleges sütemény -

Harrer Cukrászda Sopron

2019. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 23.
Eredetileg a csokolàdéműhelyt terveztük megnézni a honlap alapjàn, de ez csak szervezetten látogatható. A cukràszda mellől tàvolabbról làtni lehet a cukràszok munkàjàt, meg tudtuk mutatni a gyerekeknek - a cukràszok kedvesek voltak. Nagyon sokféle különleges sütemény van, nagyon jó minőségűek és hatalmas adagok, nem is tudtuk megenni, becsomagoltàk nekünk.
Megosztom
Kicsit drága, de szép -

Hársfa Étterem Mosonmagyaróvár

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 26.
Az ételek finomak, de nem nagyon széles a választék és főleg az árakhoz képest nem nagyon nagyok az adagok, ez az értékelések alapján és ismerős ajánlása ellenére meglepő volt. A belső terem nagyon szép és külön érdeme a helynek, hogy nem erőltetett, nem túlzó a sok népies motívummal. Van két nagyon szép kemence, régi vasaló, butella, stb.
Megosztom
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 26.
A belső teremben ebédeltünk, a terasz sajnos csoport részére volt lefoglalva. Nagyon szép az étterem és a kávéházi rész is. Egyedül a rádióból hangosan szóló modern zene nem illik a kávéházi hangulathoz. Az ételek finomak, elég nagyok az adagok. Gyerekek fogadására is fel van készülve az étterem. A kávéházi részen kényelmes fotelek vannak, van olvasósarok könyvekkel, gyerekeknek is.
Megosztom
3 oldalon / 26 találat


TérképX