Kehida Family Resort Kehidakustány - Vendégvélemények összefoglalója
Kehida Family Resort Kehidakustány központi, csendes környezetben nyújt ideális kiindulópontot a pihenéshez. A szobák tágasak, tiszták és a berendezés korszerű, a konyhás apartmanok praktikusak a családok számára. A reggelit gazdag választék jellemzi, és a személyzet figyelmes kiszolgálása segíti a zökkenőmentes napindítást. A félpanzió keretében a vacsora a közeli Kehida Kapuja étteremben érhető el, amely változatos és ízletes kínálatot nyújt.
A wellness részleg beltéri és kültéri lehetőségeket kínál, köztük szaunákat, pezsgőzuhanyokat és merülő medencét, ami a lazítás alapját képezi. A kert és a külső területek gyerekbarátok; játszótér és játszóház biztosítja a családok kényelmét. A szállás közel van a Kehidai termálfürdőhöz, amely kedvező lehetőséget biztosít a fürdőzéshez és a tartalmas feltöltődéshez. Parkolási lehetőség zárt és megbízható, ami megkönnyíti a vendégek érkezését és távozását. A személyzet udvarias és segítőkész, a foglalás és információk nyújtása gördülékeny. Az ár-érték aránya kedvező, és a visszatérő vendégek elégedettsége jelzi a magas szolgáltatási színvonalat. Kehida Family Resort tehát ideális választás családoknak és pároknak egyaránt, akik nyugalomra és gyógyító fürdőélményre vágynak.
Csak autóval megközelíthető, és érdemes is autóval menni, mert hacsak valaki nem vízimádó, unalmas. A környezet csendes, mondhatni kihalt faluvége. Az étterem nagy jóindulattal is csak közepes. Az épület egyszerű, szép, új, a wellness elégnek tűnik, a fürdő az egy nagyon hideg és a nagyon kicsi meleg medencéjével nem nagy élmény. Talán nyáron pozitívabb az összkép, de ezt már nem fogom megtudni.
Októberi lazulásra kíválóan ajánlom mindenkinek. Nyáron nem tudom milyen a helyzet,de most teljes csend és nyugalom. Igazán jól tudtunk pihenni. A fürdő zaja után jó volt ide visszatérni és lazulni. kedves személyzet és tisztaság fogadott bennünket. Egyetlen hiányosság,csak az egyik szauna működött. Szerettem volna az infraszaunát is kipróbálni. Üdvözlettel Pilismarótról
A szálloda már kivülről egy kissé lepukkant állapotot mutat,(vakolat hullás) ami a belső részeken szerencsére nem mutatkozik. A vellness részleg ben a medence megfelelő ,a finn szauna is,csak azt sajnáltam hogy az infra szauna nem volt üzemképes,igy nem került kipróbálásra. Amit még hiányoltam az egy fittness terem .
Az egyetlen dolog, ami nem nyerte el a tetszésem, hogy a két összetolt ágy lábán nem volt csúszásgátló, vagy valami rögzítő, ami nem engedte volna meg, hogy szétcsússzanak az ágyak
Nagyon jól éreztük magunkat, a párna és az ágy nem volt a legkényelmesebb, és hiányoltuk este az éttermet a szállodán belül. De ezen kívül meg voltunk elégedve a szolgáltatással, amit kaptunk.
A szálloda személyzete rendkívül segítőkész volt. A wellness részleg kikapcsolódáshoz elegendő, de aki többre vágyik, annak kedvezményes belépőjegyet biztosítanak a közeli termálba. A szobák tágasak, tiszták, berendezésük remek. A reggeliző helyiség a szálloda forgalmához viszonyítva kicsi, a wellnes részleg nyitvatartása lehetne hosszabb.
Születésnapom alkalmából lepett meg családom egy hétvégi utazással Kehidakustányba. Párom egész úton izgult, tetszeni fog-e a hely. Kicsit kiábrándító a fiatal épületen az omladozó vakolat, de a recepció fiatalos és üde benyomást keltett. A két légterű szobába kissé nehéz volt minden egyes alkalommal bejutni, mert a zár nehezen érzékelte a kártyát.
A szoba fiatalos, barátságos stílusú volt, de nem keltett bennünk üde, friss érzést, mivel a kárpitos bútorok igen csak viseltesek voltak, rájuk férne egy alapos frissítés, esetleg csere. A kanapé nem csak viseltes, de nagyon kényelmetlen is volt. Összességében a szobában nem sokat tartózkodtunk, így ezeket leszámítva azért jó volt. A reggeli bőséges, változatos, finom volt. A beltéri medence kellemes, de így hétvégén kissé zsúfolt. Összességében jól éreztük magunkat!
A szálloda tiszta, a reggelinél voltak kisebb fennakadások, de összességében meg voltunk elégedve mindennel. Biztosan vissza megyünk még. Köszönjük szépen.
Két ünnep között 4 napot töltöttünk a hotelben. A szobák szuperek,nagyok, tiszták. Reggeli választék lehetne egy kicsit bőségesebb. Vacsora a szomszéd étteremben van,ahol nincs megfelelő számú asztal a vendégek fogadására,így télen a hidegben elég kellemetlen volt/illetve lett volna kint várakozni fél órát a gyerekekkel.
Jó szándékú személyzet által vitt hotel. Kiváló parkolási lehetőség. Szolid szolgáltatások a látható igyekezet ellenére. Igy: a csomagban ajánlott pezsgő be volt készítve, agy meleg, édes pezsgő. Kérésre sem tudták szárazra kicserélni,mert nem volt a hotelben. A kedvesen felajánlott üdvözlő ital választék ( kávé, üdítő, édes vörös, száraz fehér bor ).