zara étterem értékelései

Értékelései
21
23
19
21
0
2
7

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg zara értékeléseit!

Olvasd el zara étterem értékeléseit!

Kis híján kifogástalan -

Giorgi Pizzéria Balatonfüred

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
A kedvenc közvetlen parti éttermemhez képest féláron kifogástalan pizzákat kaptunk, közepes tésztával, minőségi feltéttel, tökéletesre sütve. Gazdag a választék, rugalmas az étlap, kedves, figyelmes és gyors a személyzet, hangulatos a benti és a kinti rész is. A kávé közepes, a Somlói egyedi, ízlések és pofonok, fura benne a baracklekvár, nem étcsokoládéval, dióval készül, összeségében erős közepes, a levendulás limonádé pazar.
Megosztom
Finoman hangulatos -

Portré Hotel étterme Kőszeg

2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. február 22.
Kedvesek a felszolgálók, hangulatos, kellemes, kutyás hely. A pizza nagyszerű, a tea választék nagyon széles, a somlói finom.
Megosztom
Csak részben váltotta be a hozzá fűzött reményeket -

Moa Restaurant & Bar Sopron

2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. február 22.
Néhány éve nagyon pozitív tapasztalattal távoztam, most lehet, hogy nem jól választottam ételt.
A krumpli kellemetlen ízű volt, a szűzérmék viszonylag rendben, a borsborítás nekem kicsit sok volt. A kacsa állítólag finom volt.
Ami viszont vitathatatlan, életem legjobb diós brownie-ját ettem itt.
Megosztom
Visszatérő vendégként -

Hamburger Ház Balatonlelle

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 4.
A tulajdonos hölgy már ismerősként üdvözöl, ettől függetlenül is hihetetlenül bájos mindenkivel. Az adagok nagyok, mindig friss és minőségi alapanyagokból készül. Legutóbb kicsit zokon vettem, hogy a korábban teljesített egyéni igényt nem elégítették ki, de lehet, hogy ennek csak az az oka, hogy nem kértem elég határozottan. Legközelebb kiderül.
Megosztom
Túrós lepény mindenek felett -

Vitorlás Étterem Balatonfüred

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 4.
Rendszeresen visszatérő vendégként most sem okozott a hely csalódást. A part melletti ücsörgés utánozhatatlan hangulata, a jegeskávé minősége és a túrós lepény felülmúlhatatlan íze és látványa visszacsábít újra és újra.
Megosztom
Finomságok kedvességgel -

1552 Étterem Eger

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 4.
A vadraguleves tökéletes, a bécsi szelet hatalmas, nagyon finom panírban sütve, a somlói valami isteni. A gyümölcsleves állagra, ízre, külsőre, belsőre egy külön élmény. A kiszolgálás első osztályú, kedves, udvarias, figyelmes.
Megosztom
Isteni a libamáj -

Servita Udvarház Eger

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 4.
A gyümölcsleves erőteljesen érezhetően fagyasztott gyümölcsből készült, ez kicsit elkedvetlenített rögtön az elején, mert nagy reményeket fűztem a helyhez. Amit egyenként ezt követően be is váltott. A libamáj és a krumplipüré tökéletes volt. A máj belül krémes, gyönyörűen fűszerezett, kívül itt-ott ropogós. A vadpörkölt nagyon komplex ízvilágú.
Megosztom
A legjobb harcsa - a legfontosabb fogásként -

Halászcsárda Vendéglő Szarvas

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régóta készültem visszatérni, tekintettel arra, hogy első látogatásomkor nagyszerű volt az étel. Ezúttal sem okoztak csalódást, nagyon jól főznek és isteni a harcsa, bármit is készítenek belőle. A víz mellett ebéd hangulatát nehéz felülmúlni. Az étteremben mindig viszonylag sokan vannak, de a hely nagysága és elszeparált részei miatt ez egyáltalán nem zavaró, szinte nem is érzékelhető.
Megosztom
2016. márciusban járt itt
Értékelt: 2016. március 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amiben - ezidáig - még nem csalódtam, az a vadraguleves. A kilátás változatlanul pazar, a pincérek többségében kedvesek, a kezdők (? ) viszont az alapokkal sincsenek tisztában. Legutóbbi tapasztalatomat megelőzően volt már egy libamájas "élmény", ami lehetett volna negatív is, de a vezető volt olyan kedves, hogy a reklamációmra kárpótlást ajánlott, úgyhogy ott nem maradt keserű szájíz.
Megosztom
A megszokott magas színvonalon -

Zöld Elefánt Étterem Zalaapáti

2015. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 16.
Másodjára tértem vissza az étterembe, nem véletlenül. A libamáj ismét isteni volt, és a másik választott főétel (szűzérme tejszínnel, póréhagymával, baconnal) harmóniája, összhangja, ízvilága is valami fantasztikus volt. A személyzet előzékeny, figyelmes, érdeklődő, de nem tolakodó. Az ár-érték arány a minőség figyelembevételével tökéletes.
Megosztom
2 oldalon / 19 találat


TérképX