Keszthely központjában, a Balaton-part és a Festetics-kastély között félúton helyezkedik el az Abbázia Club Hotel. A pihenni vágyó és átutazó vendégek számára a szálloda apartmanjai és stúdiószobái egész évben kellemes szálláslehetőséget kínálnak.
A személyzet a legalapvetőb dolgokat biztosítja, de amikor mi voltunk a levegő jelentősen lehűlt és a apartmanban hideg lett, és hiába kértük több vendéggel, hogy a fűtést működtessék de az volt a válasz, hogy ők nem tudják a fűtést megfelelően biztosítani, mert a műszaki paraméterek, beállítások azt nem teszik lehetővé számukra, és a paraméterek beállítása nem az ő kompetenciájuk. Így fáztunk napokig az apartmanban.
A személyzet viszonylag jó. Egy bajunk volt. Ez előtt amikor voltunk már kint voltak a kerti bútorok, most viszont a jó idő ellenére sem pakolták ki őket. A recepciós hölgy szívesen teljesítette kéréseinket. Nagyon jó volt, hogy van udvar. Az ágyak kényelmesek csak a pótágy egy kicsit nyikorog. Nagyon jó, hogy a recepción sok mindent lehet kérni (pl. :vasaló, társasjáték, kártya).
8360Keszthely, Erzsébet királyné útja 23.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)