Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

10+1 olcsó szállás a Balatonon, ha jó ár-érték arányú helyet keresel kedvező áron

Mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy a Balatonon is vannak olyan jó ár-érték arányú, megfizethető szálláshelyek, ahol nem kell lemondanotok a minőségről sem? Jól hangzik? Íme 10+1 pénztárcabarát szállás a Balatonon.

 

Abbázia Club Hotel Kék*** (Keszthely)

Az Abbázia Club Hotelt hat, mindennel felszerelt apartmanház alkotja, melynek fő része a „Kék” fantázianévre keresztelt épület. A kétszintes, 19. századi villaházban kialakított szálláshelyen reggelizőtermet és drink bárt is találunk, de a Balaton, a Festetics-kastély, a Helikon park, valamint Keszthely főutcája is egy kőhajtásnyira van a főbejárttól.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Abbázia Club Hotel Kék*** (Keszthely)10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Abbázia Club Hotel Kék*** (Keszthely)

 

 

Sirály Hotel (Balatonlelle)

Balatonlelle nyaraló övezetében, alig 50 méterre a strandtól épült meg a Sirály Hotel nevű családias apartmanház, ahol amellett, hogy a szobánkból mindössze pár lépést kell csak megtennünk a vízpartig, ősfás, árnyékos kertjében grillezhetünk, sőt még a gyerekeknek sem kell játszóteret keresnünk. A közelben számos vendéglőt és szórakozási lehetőséget találunk, de a szálló saját éttermében is fenséges falatok várnak ránk a Balatonnal a háttérben.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Sirály Hotel (Balatonlelle)10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Sirály Hotel (Balatonlelle)

 

 

Hotel Csopak Resort & Lake****

Csopak legszebb részén, közvetlenül a tóparton tölthetünk el napokat a gyönyörű Hotel Csopak Resort modern szobáiban, ahol választhatunk a huszonhat standard, vagy akár a prémium kategóriás lakosztályok közül is. Kiépített kertjében napozóterasszal ellátott medence várja a kikapcsolódni vágyókat, a mozgás szerelmesei pedig a Street Workout parkban dolgozhatják le a bevitt kalóriákat.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Hotel Csopak Resort & Lake****10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Hotel Csopak Resort & Lake****

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Balatoni múzeumok – Kösd össze kulturális kalandozással a tóparti sétákat!
Ha a balatoni kiruccanás alatt egy kis kultúrára szomjaztok, irány néhány balatoni múzeum!

 

 

Pelso Panzió**** (Balatonmáriafürdő)

A Balatonmáriafürdőn épült Pelso Panzió kétségkívül a környék egyik legjobban felszerelt, wellness-szolgáltatásokat nyújtó pihenőhelye. Fűthető kültéri medence, jakuzzi és finn szauna segít feltöltődni a fárasztó napok után, míg ha gyermekkel vágnánk neki a nyaralásnak, akkor játszótér, pancsolók és hetente egyszer ugrálóvár nyújt felhőtlen kikapcsolódást a legkisebbeknek is.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Pelso Panzió**** (Balatonmáriafürdő)10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Pelso Panzió**** (Balatonmáriafürdő)

 

 

Napsugár Kemping és Panzió (Fonyód)

Kutyával, gyerekekkel vagy nagyobb baráti társasággal érkezve sem lőhetünk mellé a Fonyód-Bélatelep főútján megálmodott Napsugár Kempinggel, amely a tó egyik vitathatatlanul legszebb strandja mellett született meg. Mindent úgy alakítottak ki, hogy szolgáltatásaiban versenyre kelhet a nagyobb szálláshelyekkel is; a számtalan vizesblokk és áramvételi lehetőség mellett a gokart- és kerékpárbérlés is opció lehet ott tartózkodásunk alatt.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Napsugár Kemping és Panzió (Fonyód)10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Napsugár Kemping és Panzió (Fonyód)

 

 

Hotel Móló*** (Siófok)

Szuper helyen, mégis megfizethető áron várja vendégeit a Hotel Móló, mely Siófok legfrekventáltabb helyén, a vitorlás klub mellett biztosít kitűnő kikapcsolódási lehetőséget. A Balaton hűsítő vize mellett a szomszédos Hotel Yacht wellnesscentruma is díjmentesen használható, de ha csak lógatnánk a lábunkat, akkor elég ellátogatnunk a szálloda panorámás éttermébe, amely minden képzeletünket felülmúlja majd.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Hotel Móló*** (Siófok)10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Hotel Móló*** (Siófok)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Isteni ételek, elképesztő kilátás - 5+1 panorámás étterem a Balatonon
Még emlékezetesebb lehet egy balatoni kiruccanás, ha falatozás közben a panorámában is gyönyörködhettek. 6 olyan teraszos éttermet válogattunk össze, ahol nincsenek elvesztegetett percek, hiszen amíg várjátok a rendeléseteket, addig is élvezhetitek a balatoni kilátást.

 

 

Hotel Carpe Diem*** (Siófok)

2017-es felújítása óta a Hotel Carpe Diem Siófok központi sétányán, a Karinthy Frigyes úton két épülettel áll az utazók rendelkezésére, Anastasia részlegükben családi szobákkal, míg Sissi elnevezésű egységükben négy különálló apartmannal fogadják a látogatókat. Minden elérhető egy pár perces sétával, így ha autó nélkül érkezünk akkor sem kell lemondanunk egy kávéról a híres Víztorony kilátójában.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Hotel Carpe Diem*** (Siófok)10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Hotel Carpe Diem*** (Siófok)

 

 

Montana Vendégház (Balatonederics)

Ha nyugodt falusi pihenésre vágyunk, akkor egyértelműen Balatonederics, ez a mesebeli kis település lesz a mi helyünk, azonban ez nem azt jelenti, hogy minden extra szolgáltatásról le kell mondanunk. A Montana Vendégház az idei évben nyitotta meg frissen kialakított wellnesscentrumát, ahol így már szaunázhatunk, vagy a dézsafürdőből hallgathatjuk a madárcsicsergést.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Montana Vendégház (Balatonederics)10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Montana Vendégház (Balatonederics)

 

 

Kardamom Apartman (Szigliget)

A száz éves parasztház falai között életre kelt Kardamom Apartman ötlete két éve született meg, miután a 20 éve a vendéglátásban dolgozó alapítók úgy döntöttek, hogy az étterem mellett valódi házigazdákká szeretnének válni. Az öt különálló apartman különböző stílussal és berendezéssel lett teljes, de abban mindenki egyetért, hogy aki egyszer megízleli a Kardamom világát, az legszívesebben el sem menne Szigligetről.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Kardamom Apartman (Szigliget)10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Kardamom Apartman (Szigliget)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A Balaton-felvidék legelképesztőbb látnivalói, amit kár lenne kihagyni
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar Toszkánaként is emlegetett Balaton-felvidék az egyik legnépszerűbb úti cél ebben az időszakban. Összeválogattunk néhány fantasztikus látnivalót a pannon vidéken, ha két pancsolás között felfedeznétek a legszebb gyalogtúra útvonalakat, és bejárnátok az északi part csodás kirándulóhelyeit.

 

 

Holiday Hotel Csopak

A Balaton közelsége teszi igencsak vonzóvá ezt a 130 fő befogadására alkalmas, festői környezetben lévő Holiday Hotelt. Két épületében 28 standard kétágyas és 9 hálószobás, kéterkélyes családi szoba található, az exkluzivitást a felnőttbarát rész és a 3 prémium superior, illetve a 3 exkluzív deluxe lakosztály biztosítja. A kellemes időtöltéshez elegendő a szálloda gyönyörű kertjébe lemenni, vagy élvezni a kültéri medence napozóteraszát. A főépületben található étteremben fogyaszthatjuk el a svédasztalos reggelinket, míg a külső teraszon a könnyed vacsoránkat vagy snack fogásokat falatozhatunk.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Holiday Hotel Csopak10+1 olcsó szállás a Balaton körül - Holiday Hotel Csopak

 

 

Port Étterem & Panzió**** (Balatonmáriafürdő)

Igazi különlegességgel zárjuk cikkünket, hiszen nem minden nap mondhatjuk, hogy egy kikötőben lakunk, pedig a Port Étterem és Panzió pontosan ezt nyújtja. A hullámzó víz látványát már csak nézni is felér egy terápiával, de itt ezen felül hűsölhetünk a panzió medencéjében, bérelhetünk biciklit, vagy feltérképezhetjük a Balatont egy vitorlás fedélzetéről.

Tovább az ajánlatokhoz>>

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ebben a jó időben nem csak az ebéd, de akár már egy kávé is sokkal jobban esik, ha a szabad levegőn fogyasztjuk el, miközben napsugarak cirógatják az arcunkat. Ehhez nem kell kertes ház, elég egy kiülős hely, ebben pedig szívesen megadjuk a kezdő lökést; jelen cikkünkben 6 olyan vidéki teraszos éttermet gyűjtöttünk össze, ahol sem a hangulatra, sem a kínálatra nem lesz panasz!
Új kalandokra vágysz? Akkor feltétlenül böngészd át friss bakancslistánkat, melyre a legjobb programok kerültek fel! Eredj templomromok nyomába a Balaton-felvidéken, kutasd fel a legjobb kilátókat, szépséges tanösvényeket és ellenállhatatlan vendéglátóhelyeket, fürdőket is!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Honnan nézzük a tűzijátékot Budapesten augusztus 20-án?
2024.07.24 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.