Fülöp étterem értékelései

Értékelései
19
20
15
19
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Fülöp értékeléseit!

Olvasd el Fülöp étterem értékeléseit!

mesebeli körülmények -

Mesés Shiraz Étterem Egerszalók

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 17.
Minden körülménnyel elégedett voltam, kivévek az ár érték arányokat, amikor egy dl vörös száraz borért és egy kisüveg tonikért több mint 1700.- forintot, vagy a szobába bekészített néhány szelet sajtért és egy 7.5 dl-es üveg rozéért 6000.- forintot számolnak fel, ezt azért még a körülmények sem indokolják.
Megosztom
2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 20.
Családi ünneplés keretében asztalfoglalással 13 fővel mentün ebédelni, az étterem honlapján lévő étlapról választva az ételeket. A kerthelyiségben foglalt asztalok sajnos az eső és a hideg miatt nem voltak elfoglalhatók így a belső kisteremben terítettek.
Megosztom
gyönyörű kilátás -

Márga Bisztró Csopak

2016. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. július 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először jártunk itt családommal, és nagyon megfogott a táj szépsége és maga a kilátás a Balatonra. Amennyire megfogott a kilátás és a környezet szépsége ugy lehangolt az ár-érték arány, vagyis íreális az árképzésük, maga az étel izletes volt, a mennyiségével már kevésbé lehettünk elégedettek, és az árak brutálisak
Megosztom
ha arra járok mindig megállok -

Fehér Amúr Halászcsárda Poroszló

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 4.
Amikor arra járok mindig megállok évtizedek óta egy vegyes halászlére és túróscsuszára, de bármit választok is arra csak azt tudom mondani, hogy izletes, finom halétel. A környezet jó hangulatot ad a halételekhez, a személyzet udvarias és a kiszolgálást gyorsan biztosítják. Az étterem tisztasága is megfelelő, talán a mellékhelyiség mérete az ami kifogás tárgyát képezheti, de ez nem rontja le az összképet.
Megosztom
minden nap egy finom ebéd -

Aranybika Üvegterem Debrecen

2014. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. május 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy eredeti szépségében helyreállított teremben svédasztalos rendszerben naponta lehet ebédelni kedvező áron. A felhozatal nagyon impozáns, nagy választék és izletes ételek vannak feltálalva, háromféle leves, sültek, pörköltök, sokféle körettel és számos egyéb finomságok, és a végén a desszertek bő választéka. Talán amit hiányolni lehet nincs felrakva ivóvíz az ebédhez.
Megosztom
2014. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. április 29.
Barátommal egy baráti beszélgetésre és ebédre tértünk be ebbe az étterembe. A környezet, a berendezések egyediek és kellemes hangulatot árasztanak. Az ebéd amit rendeltünk izletes és pontosan olyan mennyiség volt melyett egy ember jóízüen eltud fogyasztani egy étkezés során. A személyzet előzékeny és udvarias volt. Az ár és érték arány talán közelíthetne jobban egymáshoz.
Megosztom
2014. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. április 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ebben az étteremben utoljára valamikor az 1970-es években jártam több esetben, akkor évfolyam társaimmal több alkalommal betértünk ide ebédelni és sok esetben fogyasztottunk tatár bifszteket. Ezen nosztalgiától vezérelve javasoltam családomnak nézzük meg milyen most ez az étterem. Így betértünk ide 04. 12-én.
Megosztom
2014. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. március 11.
Vasárnap március 9-én kerestük fel párommal az éttermet a déli órákba ebédelési céllal, amikor előzetes foglalás nélkül is a pincérek nagyon szolgálatkészen segítettek és biztosítottak asztalt, bár az étteremnek nagy volt a forgalma. A megrendelt ételek izletesek voltak és a mennyiségük is megfelelő volt.
Megosztom
egy jó ebéd -

Régi Vigadó Debrecen

2014. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 21.
Párommal tértünk be egy déltáji időben és a megállító táblán feltüntetett halászlevet rendeltünk, halpatkóval és belsőséggel. Az étel ízével, mennyiségével és a felszolgáló kedvességével nagyon megvoltunk elégedve. Annak ellenére, hogy Debrecennek csak a nótában van egy víze a halétel finom és tartalmas, ízlésünknek megfelelő volt.
Megosztom
többet igér mint amit ad -

Barabás Étterem Debrecen

2013. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. november 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az értékelési sorrendnek megfelelően írom meg tapasztalatomat, mely mint az összefoglalói címként feltüntetett meghatározásom sugalja nem teljes megelégedéssel távoztam a vendéglátó helyről. Elsőként az ételek minőségéről, húslevest fogyasztottam, melyben a csigatészta elázott volt és a betétek mennyisége tulzott volt és inkáb főzelékként volt értékelhető mint levesként az étel.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX