Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Totti úr, van még lehetőség a fejlődésre

Gelato di Totti KomáromGelato di Totti Komárom a térképen

Gyenge 2022. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. június 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Komáromban 2 fagyizót sikerült találni, értem ezalatt az olyan kis kioszkokat, amelyek nem cukrászdák, nem lehet leülni, hanem az utcáról árusítanak elvitelre, tölcsérben vagy tálkában. Érdekes módon ezek egymáshoz olyan közel vannak, hogy az Igmándi út két - páros és páratlan - oldalán szinte pontosan egymással szemben működnek. Hogy ebben mi lehet a logika, azt el nem tudom képzelni, hacsak az nem, hogy végső soron ugyanazok a tulajdonosok, vagy direkt így akarnának versenyezni, versengeni egymással? Ha nem erről van szó, akkor miért nem megy egyik vagy a másik egy kicsit távolabb a másiktól? Hiszen elég nagy a város, s nem ez az egyetlen forgalmas lokáció. Sőt, az utcának ezen a szakaszán a körforgalom előtt autóval nem is lehet megállni az út mentén. Megmagyarázhatatlan kérdések ezek.

A szlovák határ közelségét jelzi, hogy a fagylalt nemcsak magyarul van kiírva, hanem szlovákul is (Zmrzlina - kb. 5 szavas szlovák szókincsem egyik kulcsszava, amit gyerekkorom óta ismerek, mert az nagyon fontos, hogy bárhol jár az ember, fagylaltot tudjon kérni helyi nyelven, szóval ezért). A kiírás szerint olasz fagylaltot, sőt, Gelato Italiano-t kínálnak itt, amit nem hinném, hogy érdemes volt olaszul is kiírni, mert egy darab olasszal nem találkoztam a városban a 4 nap alatt. Talán így előkelőbb vagy hitelesebb, de el kell, hogy keserítsem a fagylalt kedvelőket, ez nem az a minőségi olasz fagylalt, amire joggal számíthatunk. Szerintem nem is olasz, inkább albán félének tűnt. Kínálnak cukor-, laktóz- és gluténmentes fagylaltot is, valamint jégkását és jeges kávét. Amelyek a képeken jobban néznek ki, mint a valóságban.
Az adag hatalmas, cukormentes csokit kértem (350 Ft), kedves, hogy kaptam mellé egy ropogós háromszög ostyát, papírpohárba, kis műanyag kanállal. A pohárért nem kellett fizetni. Ízlelés... Sajnos csak a szokásos... olcsó, sok, de ettől nem lesz jó. Adalékos, aromás, nem valami igazi, jó minőségű csokoládéból készült, ez egyértelmű.
Az egyik fotón látható bugyikék borzalom Hupikék néven futott, ezt szokták imádni a kisgyerekek... inkább nem szeretném tudni, hogy vajon miből készülhet. Nem gyümölcsből, az tuti.
Nem jó minőség, nem ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (5)
Gelato di Totti Komárom - EgyébGelato di Totti Komárom - EgyébGelato di Totti Komárom - EgyébGelato di Totti Komárom - EgyébGelato di Totti Komárom - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Thermál Hotel és Kemping Komárom - Napi árak reggelis ellátással, fürdőbelépővel
Napi árak reggelis ellátással, fürdőbelépővel
2025.08.30-ig
Thermál Hotel és Kemping Komárom
60.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villapark Várgesztes - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Villapark Várgesztes
255.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül