Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Éttetem teszt 334. - jó hely

Molnár Csárda LillafüredMolnár Csárda Lillafüred a térképen

2020. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. január 3.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Wellness hétvégére érkezünk,dél körül ennénk valamit. Idegen helyen mindig az ittjartam.hu olvasóinak/iróinak véleményére hagyatkozunk. Ezért a helyi éllovast,a Molnár csárdát választjuk. Jól tettük.
Foglalt asztalunk van 13 órára,ppntosan érkezünk. Asztalunk és az étlap vár bennünket. Mindjárt beírunk egy piros pontot,mert a leves eleve 2 ürméretben úgymint csésze és tál választható.
Hogy ezt Debrecenben miért nem tudják megoldani?
Természetesen tálat kérünk. A leves - húsleves gazdagon -10 perc múlva az asztalon van. A mérce elég magas nálam leves ügyben,de ez az átlagosnál jobb leves. Jó ízű,fél liter,tartalma megfelelő,mindössze 750 ft ellenében nagyon megéri. A konyha fürge,a pincérek serényen mozognak. A főételek már 13,26-kor megérkeznek.tálalás jó,ami lényeg,ax étel is. Köret elmegy,a sajttal,sonkával töltött pulykamell korrekt méretű adag. Izre kifogástalan,semmi mellékiz,finoman átsült. Társam libamája is kiváló.
Desszertet és kávét is kérünk. A gesztenyepüré jó. Kávé átlagosnál jobb.
Számla azaz kézzel írott blokk!jön,12,970 ft két főre italokkal teljesen korrekt összeg. Távozunk 14.10-kor. Étkezési idő 70 perc.
Összegzés:
Teljesen beváltak elképzeléseink. A szállás elfoglalása előtt hangulatos helyen idilli környezetben egy jót ebédeltünk. Konyha fürge,alig egy óra alatt letudtunk egy ebédet, még desszerttel és kávéval is.
A pincérek fürgén mozognak,tisztasággal nincs gond,az árak brátságosak. A sör 600 ft,egy gesztenyepüré 750. A rántott libamáj 3.900.az én töltött pulykám 2,600 ft.de ebben a köret is benne van.
A kiváló minősitést a végén sikerükt elrontani.
Ma 2020-ban ilyen nyugtát,számlát,blokkot vagy nem is tudom minek nevezzem,nem adunk ki.
Megnyugtató hogy nem látszottunk Nav ellenőrnek. Nem államháztartási szempontból kifogásolom,arra vannak szervek,de azért jó lenne ha én mint vendég el tudnám olvasni,hogy mit számláztak ki. Egy éttermi szoftver már alap.
Minősités: ajánlott
Értékelés: 8/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Molnár Csárda Lillafüred - Külső képMolnár Csárda Lillafüred - Külső képMolnár Csárda Lillafüred - Külső képMolnár Csárda Lillafüred - Külső képMolnár Csárda Lillafüred - Étlap/itallapMolnár Csárda Lillafüred - Étlap/itallapMolnár Csárda Lillafüred - Étlap/itallapMolnár Csárda Lillafüred - Étlap/itallapMolnár Csárda Lillafüred - BelsőMolnár Csárda Lillafüred - BelsőMolnár Csárda Lillafüred - BelsőMolnár Csárda Lillafüred - BelsőMolnár Csárda Lillafüred - Étel/ital

Molnár Csárda további értékelései

2023.07.12csoporttal
Kiváló
A kiszolgálás szuper jó. A pincérek figyelmesek és nagyon kedvesek. Az ételek nagyon finomak különösen a halételek. Árérték arányban is nagyon jó a hely. A tisztaságot tekintve tiszta és rendezett.
2022.11.24a párjával
Kiváló
Idén, december 19.-én, jártunk Lillafüreden és kirándulásunk után a Molnár csárdába tértünk be. Erről a helyről csak jót lehet írni ! Maga az étterem, mint egy kis ékszerdoboz, szép, ízlésesen berendezett, tiszta. A kiszolgálás gyors volt, a felszolgálók udvariasak, segítőkészek. Az étel...
2022.10.03barátokkal
Kiváló
Lillafüredi túra utáni ebéd a Molnár csárdában. Egy reklámtábla alapján leltünk a helyre. Szimpatikus volt a látványa, ezért döntöttünk , hogy ott ebédelünk. Nem bántuk meg. Hangulatos hely, vidám, kedves személyzettel. Jó étkekkel, nagy adagokkal. Gyors kiszolgálással. Ajánlom mindenkinek,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Szeleta Lillafüred - 4 éjszakás ajánlat
4 éjszakás ajánlat
2024.12.22-ig
Hotel Szeleta Lillafüred
76.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval