Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyerekbaráttalanság

Hotel Palota LillafüredHotel Palota Lillafüred a térképen

Gyenge 2014. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. március 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagy csalódás volt számunkra, 2 kisgyerekkel hosszabb időt a Palotában eltölteni kívánó családnak a hotel. Ez a hely felnőtteknek 2 éjszakára lehet kiváló az év bármely szakában, de a nyári szezonon kívül, gyerekekkel egy hétre nem az. A hotel környéke április elejéig halott, gyakorlatilag minden zárva, kisvasút, múzeum, presszó, de még a lángosos is.
A szálloda semmilyen gyerekholmival nincs felszerelve, a kisgyereknek szánt utazóágyba még ágynemű sem jár (vigyünk magunkkal egy négycsillagos hotelbe ágyneműt? persze ha tudjuk előre, hogy nincs nekik, akkor vittünk volna), nincs játszószoba, játék (ami nem csak gyerekbarát hotelekben alapszolgáltatás), a wellness pedig végképp kiábrándító. A személyzet nagyon segítőkész, kedves, de sok helyzetben ők sem tudnak mit tenni.
Az, hogy a hotel szép helyen van és gyönyörűek a természeti adottságai, nem a jelenlegi vezetés érdeme. Velük akkor lennénk elégedettek, ha valódi 4csillagos szolgáltatást nyújtanának, aminek részesei lehetnek a családosok, a gyerekek is. A belső terek "szépsége" megintcsak ízlés kérdése, azt érdemként emlegetni szintén nem indokolt - nekünk kifejezetten nem tetszik az itt uralkodó historizáló eklektika, de nem vitatható, hogy van, akit lenyűgöz, ha Mátyás király lekacsint rá lováról vacsora közben :) praktikum semmi nincs ezekben a zsúfolt, sötét és súlyos bútorokkal teli helyiségekben, szűk és kevéssé barátságos a recepció, a lobbi stb.
Több szobát megnéztünk, mire sikerült a család méretének megfelelőt találni, ebben nagyon szívesen és kedvesen állt a személyzet a rendelkezésünkre. A szobák rendben vannak, szépek, újszerűek, a fürdőszoba is megfelelő. A probléma csak abból adódik, hogy kevés a nagyméretű szoba és főleg a kádas fürdőszoba - megintcsak látszik, hogy a hotel célcsoportja nem a család.
Az ételek elfogadhatóak voltak, bár hosszabb távon már unalmas a hús-krumplival választék, a desszertek viszont, ahogy általában a HH-ben, elég gyengék.
Összefoglalva: a Palotába nyáron 2 éjszakára gyerek nélkül érdemes menni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Palota további értékelései

2024.03.24barátokkal
Kiváló
2 éjszakát voltunk a szállodában a barátainkkal. A szobák kényelmesek, az ételek ízletesek, bőségesek és változatosak. Érdemes rész venni a szállodát bemutató vezetésen. Kisvasút, pisztrángos, libegő, cseppkő barlangok, aki nem csak wellnessezni szeretne.
2024.02.01a párjával
Kiváló
Röviden csillagos 5-s.A szálláshely,a kiszolgálás,gasztronómia, környezet.Egyszóval szuper.Rengeteg látnivaló a környéken. Nem csak a hely kulturált, de az oda érkező vendégek is.Nyugodt pihenést, kikapcsolódást kínál a szálloda.
2023.11.03a párjával
Kiváló
Csodás ez az egész kastély! Jól sikerültek a modern felújítások megtartva ahol lehetett a korabeli részeket. A szoba jó méretű, gyönyörű kilátásunk volt a hegyre és a Zsófia kilátóra. A reggeli és a vacsora minden igényt kielégítő bőséges választékú. A wellness is nagyon szép, tiszta, minden elem...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Szeleta Lillafüred - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.22-ig
Hotel Szeleta Lillafüred
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval