Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ár érték arány nem stimmel!

Hotel Palota LillafüredHotel Palota Lillafüred a térképen

Átlagos 2020. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. július 14.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Megérkezéssünkor, egy nem túl kedves hölgy fogadott minket,aki azt sem kérdezte, hogy jártunk már ezen a helyen, semmilyen programot nem ajánlott, pedig még regisztrálnia sem kellet, mert ezt már mi előre megtettük, gyorsan elmondta merre van a szobánk , és kész.A szobában meleg, fülledt levegő volt,ahogy kinyitottuk az ablakon jöttek be a szúnyogok, bogarak,szúnyogháló sehol, megkérdeztük a recepcióst elmondta,hogy a műemlékvédelem nem engedi felrakni, de viszont a kávézó, és recepciónál viszont vannak hálók, felhelyezve.Nem értem az egész épület műemlék védett, akkor egyik helyen miért lehet felrakni a másikon miért nem.Így két napig amíg voltunk,jól elfáradtunk,mert a nagy melegben nem tudtunk aludni.Fel sem merült bennünk,hogy a szobák nem légkondicionáltak,mert ahol két éjszakára,90Eft elkérnek ott ez természetesnek kellene,lennie, de minimum az hogy nyitott ablak mellett tudjunk aludni, én ezt amúgy is jobban szeretem.A reggeli, szerintem, kritikán aluli volt, a pék árú csupa felfújt, gyenge minőségű amolyan Fornettis termék,az ivólevek cukros löttynek lehet nevezni, nem rostos ivólének, ezt a gépet a Sirha kiállításon a Metro standján láttuk, és egészen más rostos levekkel árulták. A kávégépek, gyenge kimondottan rossz minőségű Cappuccinot állított elő.Felvágottak, nem voltak, helyette kis csónakban nyúlós éretlen sonka, és ehető szalámi volt. Ez az irány jó, csak a kis csónakok helyett, ehető élelmiszereket, kellene adni, ez kicsit olyan mintha a reggeli elúszott volna,arról nem is beszélve, hogy mind két reggeli, apró eltérésekkel megegyezett. Negatívumként éltük meg azt is, hogy ázsiai emberek voltak az épületben, nem vagyunk rasszisták, ezt a mostani helyzet miatt volt,szerintem ezt Önöknek sem árt átgondolni.Azért,volt pozitív tapasztalatunk, is, a vacsora az már sokkal választékosabb volt, bár kétszer ugyanazt a Carte d'or fagyit kirakni!még csak fel sem töltve. A kávézójukban nagyon kedvesek voltak a fiatal hölgyek,és az úszómester is érdemel egy piros pontot. A Wellnes rész nem túl nagy de az is rendben volt.A park nagyon szép rendezett, a környezet gyönyörű,bár az egyik kertészüket nagyon megsajnáltam,amikor azt láttam, hogy az út mellet, a kerítésen kívül a parkolónál teljesen eszetlen munkát végez kapával írtja a gazt a betonszegély meg az út között,közben a szúnyogok agyon csipkedték, és ezt 3-4 hetente lehet ismételni,én azt raknám oda aki ezt kitalálta neki,mert ezt a gazt, kilehet irtani,ecet,só,és mosogatószer elegyével,ha nem akarnak gyomirtó szert használni,
A szállodát csak azért ajánlom másoknak mert páratlan környezetben helyezkedik el, és maga a szálloda is egy szép épület.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Palota további értékelései

2024.03.24barátokkal
Kiváló
2 éjszakát voltunk a szállodában a barátainkkal. A szobák kényelmesek, az ételek ízletesek, bőségesek és változatosak. Érdemes rész venni a szállodát bemutató vezetésen. Kisvasút, pisztrángos, libegő, cseppkő barlangok, aki nem csak wellnessezni szeretne.
2024.02.01a párjával
Kiváló
Röviden csillagos 5-s.A szálláshely,a kiszolgálás,gasztronómia, környezet.Egyszóval szuper.Rengeteg látnivaló a környéken. Nem csak a hely kulturált, de az oda érkező vendégek is.Nyugodt pihenést, kikapcsolódást kínál a szálloda.
2023.11.03a párjával
Kiváló
Csodás ez az egész kastély! Jól sikerültek a modern felújítások megtartva ahol lehetett a korabeli részeket. A szoba jó méretű, gyönyörű kilátásunk volt a hegyre és a Zsófia kilátóra. A reggeli és a vacsora minden igényt kielégítő bőséges választékú. A wellness is nagyon szép, tiszta, minden elem...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Szeleta Lillafüred - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.22-ig
Hotel Szeleta Lillafüred
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval