Sütő András étterem értékelései

Értékelései
9
31
55
97
2
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Sütő András értékeléseit!

Olvasd el Sütő András étterem értékeléseit!

Sütő András értékelései

Lehetne jobb is! -

Zila Vendéglő Budapest

2019. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. december 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először jártam ezen a helyen hangulatos, nem voltam maradéktalanul megelégedve, se az ételekkel se a kiszolgálással. Az ételek gusztusosa voltak tálalva,de elég kis adagok,én egy fácánlevest ettem,és egy kacsamellet kacsamájjal töltve fő fogásként, valamint egy somlói galuskát.
Megosztom
Se ilyen se olyan! -

Bakony Étterem Kisbér

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először jártam ezen a helyen. Egyedül voltam az étteremben hétköznap délben, a kiszolgálás nagyon gyors volt, de nem volt túl barátságos, de nem volt udvariatlan sem, olyan semmilyen volt. Az étel amit ettem friss volt és jóízű, de, nem nagyadag, de nem is kicsi, a számla is ilyen volt, nem túl drága, de nem is olcsó. Ez egy jó közepes étterem.
Megosztom
2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A választék bőséges a kiszolgálás udvarias,de lassú amiért elnézést is kértek, a hely tiszta egyszerű berendezéssel, az ételek jóízűek ,de kis adagok, és ehhez képest egy kicsit drágák. A tartár pedig majonéz, amit szintén szóvá tettünk , és mivel a tulajdonos szolgált ki, tudta is és ezért is elnézést kért.
Megosztom
Megpróbáltuk mégegyszer! -

Bakos Attila Családi Vendéglője Szigliget

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. október 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár évvel ezelőtt jártunk már ebben az étteremben, és azt mondtuk, hogy nem fogunk többet betérni, de mivel hangulatosan van berendezve,ami tetszett is ezért gondoltuk kap még egy esélyt. Nyitásra értünk oda, a tulajdonos személyesen nyitott, bár ne tette volna,mert úgy nézett ki mind aki átmulatott,néhány éjszakát,és úgy is viselkedett.
Megosztom
Kedves kiszolgálás kicsi átveréssel! -

Görög Kancsó Étterem Szentendre

2019. szeptemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A felszolgáló udvarias volt, csak a végén mikor fizettünk és kérdeztük, hogy a felszolgálás díja benne van-e a számlaösszegében azt mondta,hogy nincs és nem is érti miért, én miután sokalltam az árat amit fizettünk otthon neten keresztül megnéztem az étlapot, ott rajta van, csak Angolul, hogy benne van, ez volt az átverés mert mi adtunk borravalót.
Megosztom
2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeretem a Somlói galuskát, már nagyon sok helyen ettem, ha osztályozni kellene egy 5 skálán, akkor egy gyenge 4 adnék. Ami pozitív volt a tejszínhab amit nem előre, hanem tálaláskor fújnak rá. A tejszínhabnak tejszínhab íze is volt,ami mostanság ritka. Ami negatív az a viszonylag kis adag, és a csokiöntet, ami szerintem nem házi hanem előre gyártott volt, valamint a nagyon piskóta jellegű tészta.
Megosztom
A helyzet fokozodik, ahogy Virág elvtárs mondaná -

Grill & Cocktails Tata Tata

2019. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször is jártunk már ebben az étteremben, szeretünk az étterem teraszán ülni mert szép kilátás nyílik az Öreg Tó vizére. Az idén erre kevés lehetőség volt, mert a szezon nagy részében nem volt nyitva. Most nyitva volt gondoltuk beülünk. Vártunk több mint 15 perceg senki sem jelent meg a pincérek közül, majd jött egy asztal társaság, és velük egy pincér, látott minket de nem jött oda.
Megosztom
Kedves személyzet!!! -

Kemencés Csárda Ópusztaszer

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először jártunk ebben az étteremben a személyzet nagyon jól végzi a dolgát. Már az elején nagyon kedvesen elmondták, hogy melyik ételt nem tudják kihozni, meg kérdezik, hogy izlett-e az étel stb tényleg kifogástalan. Az ételek mennyisége is rendben van. Az ár érték arány is jó. Az ételek íze 5 skálán én csak 3 tudnék adni ezen a téren van javulni való.
Megosztom
Olaszos érzés, na az nem volt! -

Don Salvatore Tata

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Se vidámság,se jó kedv, se kedvesség,se tisztaság,nem volt. Szombat délbe akartunk Tatán ebédelni, de mivel a szemben lévő étterem ahova szoktunk járni megtelt, így gondoltuk eszünk valami olaszos ételt. Nem volt telt ház ennek ellenére oda se jöttek az asztalhoz megkérdezni, hogy mit akarunk, nekünk kellett az étlapot elhozni,én már az első körben eljöttem, volna, de a többiek éhesek voltak így lebeszéltek róla.
Megosztom
Ízletes megfelelő adagú ételek -

Pingvin Étterem Komárom

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már hallottunk a helyről, de még nem jártuk itt. 2 személyes tálat ettünk, húslevest, és francia hagymalevest, mindegyik étel bőséges és jóízű volt, megfelelően tálalva, na nem úgy ,mint ahogy a különféle szakácsversenyeken mutatják, hanem normálisan gusztusosan díszítve,és ami nagyon fontos tudva,hogy mit eszel.
Megosztom
6 oldalon / 55 találat


TérképX