Sütő András étterem értékelései

Értékelései
9
29
51
93
2
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Sütő András értékeléseit!

Olvasd el Sütő András étterem értékeléseit!

Sütő András értékelései

Kedves kiszolgálás kicsi átveréssel! -

Görög Kancsó Étterem Szentendre

2019. szeptemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A felszolgáló udvarias volt, csak a végén mikor fizettünk és kérdeztük, hogy a felszolgálás díja benne van-e a számlaösszegében azt mondta,hogy nincs és nem is érti miért, én miután sokalltam az árat amit fizettünk otthon neten keresztül megnéztem az étlapot, ott rajta van, csak Angolul, hogy benne van, ez volt az átverés mert mi adtunk borravalót.
Megosztom
2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeretem a Somlói galuskát, már nagyon sok helyen ettem, ha osztályozni kellene egy 5 skálán, akkor egy gyenge 4 adnék. Ami pozitív volt a tejszínhab amit nem előre, hanem tálaláskor fújnak rá. A tejszínhabnak tejszínhab íze is volt,ami mostanság ritka. Ami negatív az a viszonylag kis adag, és a csokiöntet, ami szerintem nem házi hanem előre gyártott volt, valamint a nagyon piskóta jellegű tészta.
Megosztom
A helyzet fokozodik, ahogy Virág elvtárs mondaná -

Grill & Cocktails Tata Tata

2019. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször is jártunk már ebben az étteremben, szeretünk az étterem teraszán ülni mert szép kilátás nyílik az Öreg Tó vizére. Az idén erre kevés lehetőség volt, mert a szezon nagy részében nem volt nyitva. Most nyitva volt gondoltuk beülünk. Vártunk több mint 15 perceg senki sem jelent meg a pincérek közül, majd jött egy asztal társaság, és velük egy pincér, látott minket de nem jött oda.
Megosztom
Kedves személyzet!!! -

Kemencés Csárda Ópusztaszer

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először jártunk ebben az étteremben a személyzet nagyon jól végzi a dolgát. Már az elején nagyon kedvesen elmondták, hogy melyik ételt nem tudják kihozni, meg kérdezik, hogy izlett-e az étel stb tényleg kifogástalan. Az ételek mennyisége is rendben van. Az ár érték arány is jó. Az ételek íze 5 skálán én csak 3 tudnék adni ezen a téren van javulni való.
Megosztom
Olaszos érzés, na az nem volt! -

Don Salvatore Tata

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Se vidámság,se jó kedv, se kedvesség,se tisztaság,nem volt. Szombat délbe akartunk Tatán ebédelni, de mivel a szemben lévő étterem ahova szoktunk járni megtelt, így gondoltuk eszünk valami olaszos ételt. Nem volt telt ház ennek ellenére oda se jöttek az asztalhoz megkérdezni, hogy mit akarunk, nekünk kellett az étlapot elhozni,én már az első körben eljöttem, volna, de a többiek éhesek voltak így lebeszéltek róla.
Megosztom
Ízletes megfelelő adagú ételek -

Pingvin Étterem Komárom

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már hallottunk a helyről, de még nem jártuk itt. 2 személyes tálat ettünk, húslevest, és francia hagymalevest, mindegyik étel bőséges és jóízű volt, megfelelően tálalva, na nem úgy ,mint ahogy a különféle szakácsversenyeken mutatják, hanem normálisan gusztusosan díszítve,és ami nagyon fontos tudva,hogy mit eszel.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel az év 2018 év tortája ebből a cukrászdából származik, arra jártunk és gondoltuk megkóstoljuk. A véleményt mondani úgy lehetne a legjobban ha végig ettük volna a választékot,de mivel ez lehetetlenség ezért amit ettünk arról tudunk véleményt alkotni. Az év tortája jó volt, a gesztenyepüré, is jó lett volna ha, nem műanyag tejszínnel készítenék, az áfonyás sajttortát pedig meg sem ettük olyan csapnivalóan műanyag volt.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször is jártunk ebben az étteremben,ott le is írtam a tapasztalataimat azok összességében pozitívak voltak. Sajnos most ilyet nem tudok írni. A leves amit rendeltünk Csorizós levesnek hívják amikor legutoljára ettük 7 decis nagy adag volt csipetkével tejföllel, és buggyantott tojással, házi kenyérrel jó minőségű alapanyagokból elkészítve finom volt.
Megosztom
Csárda jellegű étterem -

Kuckó Étterem Balatonalmádi

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csárda jellegű étterem, és itt vége is a pozitívumoknak, se a vendéglátás,se az étel színvonala meg sem közelíti amit egy ilyen helytől elvárna az ember. Igaz,hogy mi éppen nem Magyaros ételt rendeltünk, mert rántott/egy sima és egy camebert/ sajtot ettünk, de a tálalás az olyan puritánra sikerült, hogy a tányéron az egyiken egy narancskarika árválkodott, a másikon meg semmi, nem beszélve az apró szemű száraz másodosztályú rizsről, ami az egyik köret volt.
Megosztom
A hely jó a étel kevés és íztelen -

Baricska Csárda Balatonfüred

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először jártunk ezen a helyen, már többször hallottunk róla gondoltuk ideje megnézi. A megközelíthetősége egyszerű, de nincs kitáblázva, így azt hittük, hogy bonyolultabb lesz. Az egész helynek jó hangulata van különösen a szőlő lugas,tetszett, ahogy fel van futtatva, és ez adja a terasz lefedettségét.
Megosztom
6 oldalon / 51 találat


TérképX