Sütő András étterem értékelései

Értékelései
9
26
47
88
2
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Sütő András értékeléseit!

Olvasd el Sütő András étterem értékeléseit!

Sütő András értékelései

Olaszos érzés, na az nem volt! -

Don Salvatore Tata

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Se vidámság,se jó kedv, se kedvesség,se tisztaság,nem volt. Szombat délbe akartunk Tatán ebédelni, de mivel a szemben lévő étterem ahova szoktunk járni megtelt, így gondoltuk eszünk valami olaszos ételt. Nem volt telt ház ennek ellenére oda se jöttek az asztalhoz megkérdezni, hogy mit akarunk, nekünk kellett az étlapot elhozni,én már az első körben eljöttem, volna, de a többiek éhesek voltak így lebeszéltek róla.
Megosztom
Ízletes megfelelő adagú ételek -

Pingvin Étterem Komárom

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már hallottunk a helyről, de még nem jártuk itt. 2 személyes tálat ettünk, húslevest, és francia hagymalevest, mindegyik étel bőséges és jóízű volt, megfelelően tálalva, na nem úgy ,mint ahogy a különféle szakácsversenyeken mutatják, hanem normálisan gusztusosan díszítve,és ami nagyon fontos tudva,hogy mit eszel.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel az év 2018 év tortája ebből a cukrászdából származik, arra jártunk és gondoltuk megkóstoljuk. A véleményt mondani úgy lehetne a legjobban ha végig ettük volna a választékot,de mivel ez lehetetlenség ezért amit ettünk arról tudunk véleményt alkotni. Az év tortája jó volt, a gesztenyepüré, is jó lett volna ha, nem műanyag tejszínnel készítenék, az áfonyás sajttortát pedig meg sem ettük olyan csapnivalóan műanyag volt.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször is jártunk ebben az étteremben,ott le is írtam a tapasztalataimat azok összességében pozitívak voltak. Sajnos most ilyet nem tudok írni. A leves amit rendeltünk Csorizós levesnek hívják amikor legutoljára ettük 7 decis nagy adag volt csipetkével tejföllel, és buggyantott tojással, házi kenyérrel jó minőségű alapanyagokból elkészítve finom volt.
Megosztom
Csárda jellegű étterem -

Kuckó Étterem Balatonalmádi

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csárda jellegű étterem, és itt vége is a pozitívumoknak, se a vendéglátás,se az étel színvonala meg sem közelíti amit egy ilyen helytől elvárna az ember. Igaz,hogy mi éppen nem Magyaros ételt rendeltünk, mert rántott/egy sima és egy camebert/ sajtot ettünk, de a tálalás az olyan puritánra sikerült, hogy a tányéron az egyiken egy narancskarika árválkodott, a másikon meg semmi, nem beszélve az apró szemű száraz másodosztályú rizsről, ami az egyik köret volt.
Megosztom
A hely jó a étel kevés és íztelen -

Baricska Csárda Balatonfüred

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először jártunk ezen a helyen, már többször hallottunk róla gondoltuk ideje megnézi. A megközelíthetősége egyszerű, de nincs kitáblázva, így azt hittük, hogy bonyolultabb lesz. Az egész helynek jó hangulata van különösen a szőlő lugas,tetszett, ahogy fel van futtatva, és ez adja a terasz lefedettségét.
Megosztom
10-es skálán 8 pont! -

Nádas Étterem Agárd

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 28.
Az étterembe elég sokan voltak, ennek ellenére a kiszolgálás rendben volt a pincér nem volt túl szívélyes, de tette a dolgát. A harcsa halászlé kimondottan finom volt és nagy adag,a kétszemélyes haltál szintén friss, és jóízű volt. Kimondottan olyan hely ahol jót lehet enni és még jól is lehet lakni. Talán az étteremre ráférne egy felújítás, de összességében rendben volt minden.
Megosztom
Az modern ötvözése a hagyományokkal. -

Karolina Kávéház & Koktélbár Balatonfüred

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először jártunk ezen a helyen. Füreden már többször is voltunk, de ez a hely mindig tele volt, most sikerült kifognunk egy asztalt. Nem véletlenül vannak sokan hiszen az emberek kedvelik a házas süteményeket. A választék is egyedülálló hiszen itt nem a megszokott cukrász süteményeket árusítják.
Megosztom
Az árakból engedhetnének!!! -

Koloska Csárda Balatonfüred

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár évvel ezelőtt jártunk már ezen a helyen, nem voltak rossz emlékeink ezért úgy gondoltuk betérünk megint. A kiszolgálás(nem mondták, hogy a számla tartalmazza a szervízdíjat, ami a végösszeg tíz százaléka) az ételek minősége, íze rendben volt, bár a csülkös bablevesben(1690) kevés volt a hús, hiányoltam belőle a kolbászt és igen szerény mennyiségű tejfölt volt rajta.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon gyenge cukrászda.
A sütemények nagy része átlagos mű sütemény volt, amikre az árak sem voltak kiírva, továbbá volt két képzetlen nem túl barátságos felszolgáló, aki nem hogy megszólítottak volna hanem még a kérdéseinkre sem igen tudtak, vagy akartak válaszolni.
Többet nem megyünk.Sokkal többet ki lehetne hozni a helyből.
Megosztom
5 oldalon / 47 találat


TérképX